homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dieta daneza +anticonceptionale....:(

#1 2007-04-18 20:49:41

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

dieta daneza +anticonceptionale....:(

am inceput sa tin dieta daneza si desi pana acu am tinut-o ca la carte fara nici o abatere am slabit f putin..1kg in 3 zile.am tot cautat si toti cei care o tinusera slabisera pana in ziua a 4a  3-4 kg...sad.este posibil ca din cauza antibebelor sa nu aiba acelasi efect? a mai tinut cineva aceasta dieta sau oricare alt regim strict si lua si anticonceptionale in acelasi timp...a avut acelasi efect...????

#2 2007-04-18 20:54:12

happy_girl
Full member
Inregistrat: 2007-03-10

Re: dieta daneza +anticonceptionale....:(

in ce consta aceasta dieta?nu am auzit de ea pana acum.nu stiu daca are vreo legatura cu antibebe,nu cred.

To the world you may be one person,
but to one person you may be the world.

- Bill Wilson -

#3 2007-04-18 21:14:28

lorely
Full member

se tine 13 zile si in fiecare zi trebuie sa papi doar ce zice acolo...fara nimic intre mese.nu ai voie nici macar o guma de mestecat...mai este cunoscuta si ca dieta de schimbare a metabolismului.se spune ca se slabesc intre 7-13 kg si ca nu le mai pui inapoi dupa ce termini(daca manaci normal, nu faci excese).am tot citit pareri de pe diferite forumuri si toti care au tinut-o erau f multumiti.
Dieta daneza

Ziua 1:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar
Pranz: 2 oua tari + 400gr de spanac + 1 rosie
Seara: 200g vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura)

Ziua 2:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar
Pranz: 250g sunca + 1 iaurt natural
Seara: 200g vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura)
                                                                                                                                                                       Ziua 3:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita
Pranz: 2 oua + 1 felie de sunca + salata verde
Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct

Ziua 4:
Pranz: 200ml zeama de fructe + 1 iaurt
Seara: 1 ou tare + 1 morcov ras + 250g fructe

Ziua 5:
Dimineata: 1 morcov mare ras
Pranz: 200g peste cod fiert + lamaie
Seara: 200g vita + unt + telina rasa    

Ziua 6:
Pranz: 2 oua tari + morcov ras
Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie

Ziua 7:
Dimineata: ceai gol
Pranz: apa chioara
Seara: cotlet de miel + mar
Saptamana urmatoare - regim idetic dar cu 250g carne de vita in ziua a 6-a.
Regimul nu se repeta numai dupa 2 ani.

La foame se bea apa.

Ultima oara a fost editat de lorely (2007-04-18 21:15:34)

#4 2007-04-19 09:10:36

iustica
New member
Inregistrat: 2007-01-23

si eu sunt in ziua a6-a. abia astept sa mananc pui! dar eu stiu de la medic ca tre tinuta 13 zile la fel, adica se repeta si a doua saptamana. eu am slabit pana acum 4 kg, dar am facut si ceva miscare, si iau si eu Logest de 3 ani, nu stiu daca are vreo influenta. multa bafta!! poate imi spui cat ai reusit sa slabesti in 2 sapt.

#5 2007-04-19 13:36:19

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pe mine ma intriga ceva: morcovul de ce trebuie sa fie ras? daca musti din el ca bugs bunny contine mai multe calorii? neutral

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2007-04-19 13:46:51

iustica
New member
Inregistrat: 2007-01-23

nu are mai multe calorii. ideea e sa mananci "mai mult". daca rontai un morcov il termini in 2 min, asa daca mananci cu furculita si mai incet, e altceva. asta mi s-a spus si mie, ca eu de obicei mananc ca apucata in 5 min tot si gata. si cica nu e nici sanatos si te si ingrasi mai repede, nu de la morcov:-)

#7 2007-04-19 19:22:22

alinae
New member
Inregistrat: 2007-03-31

este adevarat ca si din cauza curelor de slabire iti intazie ciclul ca am citit pe undeva este adevarat?

Frumusetea ochilor nu depinde de culoarea lor ci de felul in care privesc......

#8 2007-04-19 20:34:31

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

nu cred!

#9 2007-04-19 20:39:50

alinae
New member
Inregistrat: 2007-03-31

aaa okay eu asa am auzit si mnoah am zis k va intreb si pe voi

Frumusetea ochilor nu depinde de culoarea lor ci de felul in care privesc......

#10 2007-04-20 17:41:40

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

eu tin cura aceasta...sunt in ziua a 5a...am tinut de luni...am slabit 3 kg si jumatate....sunt fericita,dar problema e ca ma gandesc toata ziua la dulceeee....daca intru intr-un magazin sau trec pe langa fornetti si dintr-astea simt ca mor de pofta...pt mine e mai mult un chin..... sad oricum o tin pana in ziua a 11a....apoi plec la iasi si pe drum si la rude nu pot sa imi fac mancare ca acasa. eu din dieta nu am putut bea cafeaua cu acel cub de zahar....in nici o zi..deoarece nu imi place cafeaua si nici spanacul nu il pot manca...mi se face greata .... eu zic ca am mancat in limitele bunului simtz alimentele din dieta..oricum nu vreau sa va descurajez pe cele care o tineti...am tinut-o si acum doi ani cand am fost la mare....tot 65 de kg aveam si atunci....ajunsesem la 58, apoi m-am ingrasat....duminik trecuta aveam tot 65 de kilograme....excese alimentare nu fac...mananc in limita bunului simtz ( in unele zile simteam nevoia de mai mult si mancam atunci....) si poate uneori am exagerat cu dulcele..important este ca nu am sarit de greutatea de dinainte de regim...acuma am banchetul si de aia ma complic...si vine si vara .... oricum..tin minte ca din clasa a8a tot 1, 75 am si tot 65 de kilograme...cu unele oscilatii de greutate atunci cand am tinut regimuri

#11 2007-04-20 21:53:29

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

daca de ex nu mananc spanacu ca numi place ...si nici telina ...si nici carnea de miel big_smile da nu mananc nimic in locu lor... oare are ceva ? sau le pot inlocui ? ca nu le pot manca asa .... niciodata nu mio placut astea .... mai ales spanacu nu pot sal vad ca mi se face greatza dapoi sal si mananc

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#12 2007-04-20 22:08:23

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

e cam drastic regimul asta sau mi se pare mie? dida nici eu nu suport spanacul:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#13 2007-04-20 22:09:54

lorely
Full member

nici eu nu am putu manca spanacul fiert...asa ca data viitoare (ziua 8 a dietei) il voi manca crud,in loc de telina fiarta am macat-o cruda,data pe razatoare cu foarte putin ulei...nici nu zici ca manci telina. nu cred ca v-a afecta daca nu mancam ceea ce nu ne place(fara a inlocui cu alte alimente) pt ca regimul e bazat pe faptul ca e f sarac in calorii.eu am slabit doar 2 kg in 5 zile.nush daca e din cauza anticonceptionalelor,cert e ca de cand le iau am pus pe mine 7 kg si retin f multa apa,am mai incercat sa slabesc mancand doar 1000 cal pe zi si nu a dat rezultate (mai tinusem asa si slabisem destul de repede).incerc sa am multa rabdare (desi mie pofta de o groaza de chestii).sper sa rezist , sa o duc la bun sfarsit si ca macar asta sa aiba rezultate

#14 2007-04-20 22:13:04

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic fetelor sa luati si niste vitamine ca e cam drastic regimul asta dupa sa nu aveti probleme mai mari:)

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-20 22:22:01)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#15 2007-04-21 18:36:56

happy_girl
Full member
Inregistrat: 2007-03-10

eu una zic sa lasati prostiile si sa incercati sa va simtiti bine in propria piele.sau sa zicem ca ati putea renunta la anumite alimente care ingrasa foarte mult,dar nici sa va chinuiti in acest hal.mie dieta asta mi se pare o mare prostie si va poate da peste cap metabolismul ca apoi sa suferiti cine stie ce dereglari.e infometare pe fata,mai ales pt cele care zic ca nu mananca spanacul,carnea de miel,etc.,nu prea mai raman multe variante.cred ca pana la urma sanatatea e mai importanta decat toate si nu cred ca v-ati dori sa ajungeti pe un pat spital din cauza unor astfel de diete.chiar cunosc persoane care au ajuns in acest hal.sper sa nu mi-o luati in nume de rau,nu va judec pt ca faceti asta,pana la urma e viata voastra si voi alegeti ce faceti cu ea.eu doar v-am spus parerea mea.

To the world you may be one person,
but to one person you may be the world.

- Bill Wilson -

#16 2007-04-21 19:11:40

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

pe mine ma mira o chestie... mi se pare ca regimul asta iti impune sa mananci mai mult seara (de ex ziua 7, nu mananci nimic toata ziua si seara bagi un cotlet de miel big_smile ) eu siam ca seara e bine sa mananci cat mai putin, daca se poate deloc dupa 18-19.00...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#17 2007-04-22 09:49:42

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

alinae a scris:

este adevarat ca si din cauza curelor de slabire iti intazie ciclul ca am citit pe undeva este adevarat?

doar daca dai in anorexie;)

#18 2007-04-22 13:14:23

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

ivy a scris:

pe mine ma mira o chestie... mi se pare ca regimul asta iti impune sa mananci mai mult seara (de ex ziua 7, nu mananci nimic toata ziua si seara bagi un cotlet de miel big_smile ) eu siam ca seara e bine sa mananci cat mai putin, daca se poate deloc dupa 18-19.00...

eu am observat ca in majoritatea dietelor date in reviste si tot felu ...seara este masa in care ii pusa carnea ...si cei mai consistent... in rest in timpul zilei mai nimic ... nush dc ....

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#19 2007-04-22 17:17:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

sunt aiurea de tot regimurile. asta cel putin e crunt. daca vreau sa torturez pe cineva ii dau sa manance dupa regimu asta.
eu de vreo 3 zile am inceput sa tin "regim" adica mananc salate si fructe mai multe. si pe langa fac si gimnastica big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.