|
Nu esti logat.
Sangerari in urma analizelor#1 2007-04-19 11:46:11
Sangerari in urma analizelorIn urma unor analize (secretie vaginala, cultura de col si Papa Nicolau) au aparut mici sangerari. Mentionez ca asistenta a avut ceva probleme la recoltare, nu-mi gasea colul?, am avut dureri in timpul recoltarii (nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva). Offline #2 2007-04-19 12:55:33
Re: Sangerari in urma analizelorsunt absolut normale dc sunt reduse cantitativ....tocmai din cauza recoltarii exista posibilitate sangerarii dupa "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-04-19 14:28:31
Re: Sangerari in urma analizelorpai eu as indraznii sa spun ca nu e firesc sa singerezi la recoltare, daca nu e facuta de un neavenit sau nu ai rana pe col. Totusi, atita vreme cit singerarea e mica, nu e problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-04-19 15:15:03
Re: Sangerari in urma analizeloreu la fiecare recoltare am sangerat un pic, iar toti doctorii la care am fost mi-au spus dupa recoltare ca s-ar putea sa sangerez si sa nu imi fac griji! Imi pare rau dc am informat gresit, dar m-am bazat pe intamplarile mele. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #5 2007-04-19 15:47:14
Re: Sangerari in urma analizelornu e problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-19 18:09:09
Re: Sangerari in urma analizelorMultumesc pentru raspunsuri. Offline #7 2007-04-20 12:55:00
Re: Sangerari in urma analizelororice medicament are reactii adverse. Nu stiu de ce ti-a fost recomandat, endocrinologul insa precis stie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|