|
Nu esti logat.
Vaginita#1 2007-04-19 17:13:49
vaginitabuna Offline #2 2007-04-19 17:15:31
Re: vaginitamergi la medic si intreaba-l asta. nimeni nu se va risca sa iti dea tratament pe forum... Nobody home Offline #4 2007-04-20 12:53:55
Re: vaginitaoricum nu ne spui despre ce vaginita e vorba....care e agentul cauzal. Nu te supara, insa suna a ghicitoare iar mie una nu imi plac ghicitorile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-04-25 19:47:09
Re: vaginitaScuzati-ma ca nu am mai avut timp sa pun intrebari..dar nu am avut acces la internet.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-25 19:48:21
Re: vaginitacel mai bine ar fi sa mearga si el la medic...sa fie sigur ca are...sa nu ia aiurea medicamente... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-04-26 12:23:32
Re: vaginitacervicita, ca si colpita, ca si vaginita, ca si oricare alta ita, sunt inflamatii....ele sunt cauzate de un agent patogen(microb). Pina nu stim ce microb e responsabil de colpita ta nu stim cum te poti trata si nici cum si daca se poate trata si partenerul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-04-26 16:23:24
Re: vaginitapai..si prietenul meu cum ar putea sa-si dea seama daca e bolnav...daca el nu are nici un fel de simptome?care sunt simptomele? Offline #9 2007-04-26 17:03:45
Re: vaginitaasta inseamna ca tratamentul ti-a fost dat dupa ureche...trebuia sa ti se faca un examen de secretie si abia apoi sa ti se dea un tratament care sa reactioneze cu adevarat cu bacteria ta... mami de minuni Offline #10 2007-04-26 17:17:00
Re: vaginitaexact. mergi asadar si fa examen de secretie pentru identificarea problemei. Daca prietenul tau nu are nici un simptom nu isi poate da seama daca are sau nu microbul. Daca stim care e acela, in urma ex tau de secretie, vom stii si daca e sau nu transmisibil pe cale sexuala si deci si daca il are si el. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-04-26 21:47:37
Re: vaginitabuna...scriu in speranta ca voi fi lamurita mai p deplin....am fost la ginecolog sh in urma unui control am fost diagnostigata cu vaginita cronica.Ma ustura sh ma durea in zona pubiana sh aveam si dureri abdominale.Aveam o scurgere abundenta alba cu niste particule maro...ca niste mine de creion.`mi`a dat tetra rosa sa ma spal in vagin si pe langa,un ovul Lomexin si 3 pastile Tiberal....doctoressa ce parere ai?AM fost miercuri la gine sh mi`a zis sa ma duc vineri adika maine....Vreau sa stiu...cam cat de grav e...si dak revine boala...sh cat dureaza sa fie tratata?Pana akuma tratamentul e bun? Offline #12 2007-04-27 00:15:59
Re: vaginitaam primit si eu un tratament cu Poligynax si am o mica problema maricica. pastilele nu intra si imi dau usturime mare incit imi este aproape imposibil sa le introduc. ce as putea sa fac ? Offline #13 2007-04-27 00:40:11
Re: vaginitacum adica pastile?...nu sunt ovule? happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-04-27 08:16:46
Re: vaginitada, sunt niste ovule mai maricele Ultima oara a fost editat de waterlilly (2007-04-27 08:20:45) Offline #15 2007-04-27 09:03:30
Re: vaginitanu stiu ce sa ti zic waterlilly...daca nu reusesti...roaga l pe sotul/iubitul tau...eu asa am facut...mai ciudat stiu...dar nu aveam de ales... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-04-27 16:06:16
Re: vaginitaicyyy, mi-e neclar ce produce vaginita deci nu stiu sa iti raspund la intrebari Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-04-27 23:24:46
Re: vaginitaBuna, sunt la primul mesaj pe forum! Am fost diagnosticata cu o exocervicita si vulvovaginita provocata de o "flora mixta nespecifica (predominant coci)" si am primit tratament cu Augmetin si Meclon (ovule si solutie vaginala). Indicatia medicului a fost ca si partenerul sa ia antibioticul. Intrebarea pe care nu m-am gandit sa o adresez medicului este daca trebuie sa urmeze acest tratament chiar daca noi am folosit intotdeauna prezervativul. Ma puteti ajuta voi cu un raspuns? Ultima oara a fost editat de claudia99 (2007-04-28 17:54:28) Offline #18 2007-04-28 07:25:58
Re: vaginita
nu e deloc ciudat e chiar foarte bine si frumos ca te ajuta si el .nota 10 pt. iubitul tau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-05-02 13:09:36
Re: vaginitaclaudia99, daca toate, dar absolut toate contactele sexuale au fost protejate cu prezervativ nu are de ce sa ia si el antibioticul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|