|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2007-04-19 20:25:25
anticonceptionaleIau anticonceptionale TRIQUILAR de peste un an si jumatate si de doua luni mi-au aparut sangerari in timp ce luam pastilele.Care ar putea fii problema.Le-am luat la timp.Dar am auzit ca ar fi bine sa fac la 8 luni o pauza de 2 luni ceea ce nu stiiam pana acum.ASTA AR PUTEA FII CAUZA?IN ULTIMA LUNA ADICA IN LUNA ACEASTA(APRILIE)AM SANGERAT DE DOUA ORI PESTE PASTILE SI MAI AM DE LUAT PASTILE O SAPT. DUPA CARE AR TREBUI SA IMI VINA CICLUL NORMAL.MI-E FRICA SA NU MA DEZHIDRATEZ FOARTE TARE.TE ROG SA MA AJUTI CU UN RASPUNS.MULTUMESC Offline #2 2007-04-19 20:30:49
Re: anticonceptionalein primul rand nu e adevarat ca trebuie sa faci pauza la 8 luni! o faci cand vrei tu, in al doilea rand sangerarea poate fi spotting,dar mergi la medic! Offline #3 2007-04-19 21:13:40
Re: anticonceptionaleeste bine ca dupa o perioada de timp sa faci sa zicem 1 luna pauza, eu una asa stiu si chiar am in cls o colega care a avut pb cu antico(ea nu a fct in 2 ani de zile nicio pauza in afara de cea de 7 zile care trebuia fcta) si doc i-a zis k tre sa my fca pauza 1 luna asa, pana si sora prietenului mi-a zis acelasi lucru. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-04-19 21:48:00
Re: anticonceptionaleeu sunt mai noua pe site dar din cate am citit pe aici si in alte parti alexia are cea mai mare dreptate. probabil va fi nevoie sa le schimbi.. Offline #5 2007-04-19 21:51:04
Re: anticonceptionalesi cauza sangerari aveti idee care ar putea fi?, pana acum nu mi s-a mai intamplat Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-19 22:02:39
Re: anticonceptionaleori e timpul sa faci o pauza, ori e timpul sa le schimbi..dar cel mai bine mergi la medic si discuta cu el problema Offline #7 2007-04-19 22:43:21
Re: anticonceptionalepauza se face at cand iti doresti un copil sau cand nu vrei sa mai ei(nu mai ai motive)! Offline #8 2007-04-19 23:05:43
Re: anticonceptionaleunii medici asa zic intr`adevar..ca se face pauza..insa nu`i vad logica...odata ce ai inceput sa le iei ca sa te protejezi..pai continui pana vrei bebel.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2007-04-19 23:14:39
Re: anticonceptionalecorect!sau poti sa le intrerupi daca nu ai acivitati sexuale un timp! Offline #10 2007-04-19 23:52:21
Re: anticonceptionaleda alexia stiu ca doctoressa a zis ca nu-i nevoie doar atunci cand nu my vrei sa le iei sau vrei sa ai un bebe, dar acum nushu parerile sunt impartite, depinde. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-04-20 16:03:31
Re: anticonceptionaleam auzit ceva de la un ginecolog:este adevarat daca iei ac. ultramicrodozate nu trebuie sa le intarzii mai mult de 3 ore? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-04-20 16:20:25
Re: anticonceptionaleeu nu am auzit de asta, plus ca scrie in prospect ce si cum la fiecare in parte "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #13 2007-04-20 16:23:19
Re: anticonceptionalecred ca asta merge la zvon fals.nici eu nu cred dar am auzit de la mai multe fete si schiar un doctor.mituuuuuuuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-04-20 19:38:11
Re: anticonceptionaleok sa zicem ca sangerarea a aparut din cauza ca nu am facut pauza decat cea de 7 zile.Oricum eu cand am inceput sa iau anticonceptionale acum un an si jumatate ginecologul nu mi-a spus de nici o pauza mi-a spus doar sa fac pauza atunci cand voi vrea copiii.Chestia asta cu pauza am auzit-o si eu din intamplare.Insa ma speri sangerarea asta care a aparut din senin.Schimbatul anticonceptionalelor credeti ca ar avea vreo reusita? Offline #15 2007-04-20 19:45:24
Re: anticonceptionaledaca apar si luna viitoare, intoarce-te la medic. probabil ti le va schimba. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|