|
Nu esti logat.
Yasmin#1 2007-04-21 13:12:44
YasminAm si eu o intrebare: dc folosesc Yasmin si am si un tratament cu Ibutin acesta anuleaza efectul Yasmin-ului? Dar Baneocin unguent? Va multumesc anticipat Offline #2 2007-04-21 14:27:18
Re: Yasminunguentul in nici un caz si nici Ibutin:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-04-25 17:28:56
Re: Yasminam si eu o problema:am uitat sa incep o noua folie de anticoneptionale(yasmin iau de 2 luni)...nu se pune problema de sarcina acuma..sunt ok...doar ca nu stiu cum sa fac acum ca sa iau din nou pastilele...trebuia sa incep folia de 3 zile...cum sa fac?astept pana luna viitoare sau pot sa iau mai multe acuma? va rog lamuriti-ma si pe mine. Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu Offline #4 2007-04-25 17:31:15
Re: Yasminia-le de acum. dar iti va trebui protectie suplimentara macar 7 zile. Nobody home Offline #5 2007-04-25 21:29:27
Re: Yasminmultumesc Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-04 14:23:58
Re: Yasminsalut! am si eu o intrebare...iau yasmin de 4-5 luni cu regularitate iar in primele luni menstruatia ma tinea cam 5 zile iar de doua luni desi menstruatia mi-a venit tot la timp ma tine doar3 zile si imi vine foarte putin, e normal?sau exista vreun motiv de ingrijorare? Offline #7 2007-09-04 14:29:13
Re: YasminDe la anticonceptionale se micsoreaza cantitatea menstruatiei,de aceea tine mai putin. Offline #9 2007-09-04 14:32:00
Re: YasminCu placere Offline #10 2007-09-04 14:58:13
Re: YasminSalut.Iau Yasmin de cateva luni,si nu am avut nici o problema de la ele.In schimb,acum am luat 2 folii fara pauza de 7 zile si sunt in a 3-a zi de cand mi s-a terminat a 2-a folie si nu mi-a venit.In timpul foliei a 2-a,am facut o infectie urinara si a trebuit sa iau antibiotice.In timpul tratamentului nu am avut contact,dar in saptamana urmatoare am folosit prezervativul.Nu inteleg de ce nu imi vine,desi simptomele au aparut,ma dor sanii,ma doare spatele. Offline #11 2007-09-04 15:00:12
Re: Yasminva veni. nu te stresa...poate intirzie o zi doua(se mai intimpla mai ales dupa ce unesti foliile) insa va veni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-09-04 15:02:39
Re: YasminMultumesc foarte mult de raspuns....sunt foarte stresata...sper sa vina:D,multumesc Offline #13 2007-09-06 13:55:32
Re: Yasminbuna... sunt noua pe aici... si am o mica problema. Folosesc Yasmin de 10 luni si nu am avut nici un fel de problema pana acum... luna aceasta am uitat sa iau prima pastila din folie si am luat-o a doua zi (dupa 12 ore), si am avut contact sexual neprotejat in ziua respectiva. S-ar putea sa fi ramas insarcinata??? "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #14 2007-09-06 13:57:21
Re: Yasminhm... greu de spus cred k trebuia sa te protejezi pana inghiteai 7 pastile... + pauza care urmeaza... CRED... ashteapta parerea si altor fete.. http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #15 2007-09-06 14:04:14
Re: YasminA uitat sa ia prima pastila din folie. Da, trebuia sa te protejezi 7 zile.... Offline #16 2007-09-06 14:06:53
Re: Yasminda... stiu... dar inainte sa iau pastila uitata am avut contact... pur si simplu am uitat... dupa aceia nu am mai avut contact sexual.... si sunt tare speriata sa nu fi ramas "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #17 2007-09-06 14:07:52
Re: YasminEste contact cu risc... sa speram totusi ca nu s-a intamplat nimic Offline #18 2007-09-06 14:09:04
Re: Yasminda... sper... mersi mult! "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #19 2007-09-06 14:12:12
Re: Yasminsi daca fac un test de sarcina??? au trecut 2 sapt de atunci... "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|