|
Nu esti logat.
Ma doare gatu#1 2007-04-22 11:50:25
Ma doare gatuNeatza, ce sa fac sa nu ma mai doara gatu asa de tare.....aseara am urlat la un show si azi abia deschid gura....si nush ce naiba mai nou se clatina si monitorul si la tot ce ma uit...... Ultima oara a fost editat de morow (2007-04-22 11:50:42) Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #2 2007-04-22 13:06:20
Re: Ma doare gatuia o lingurita de miere tussin .... sau ceva pt gat it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2007-04-22 14:25:57
Re: Ma doare gatuceai cald spre fierbinte (dar nu fierbinte ) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-04-22 23:21:00
Re: Ma doare gatunumara oite..incearca sa dormi...gatul o sa-ti treaca maine..si yo am mai patit-o ..eventual un ceai de tei..poate te ajuta si la somn Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #5 2007-04-23 21:24:32
Re: Ma doare gatuceva de gat neaparat.. vezi la farmacie.. sunt o gramada de remedii.... de la bomboane de supt la pastile, ceaiuri etc. Spune farmacistului ce ai si va sti exact care ti se potriveste cel mai bine, ca se pare ca nu ai racit, e doar o raguseala mai puternica. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-23 21:32:55
Re: Ma doare gatunu, era de la chiuit....acuma ma simt bine multumesc pt ajutor Ultima oara a fost editat de morow (2007-04-23 21:34:33) Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #7 2007-04-23 21:35:01
Re: Ma doare gatucitolin. e foarte bun pentru gat, faci gargara si trece. sau daca nu ai altceva mai la-ndemana fa gargara cu apa calduta cu sare. merge Offline #8 2007-04-23 22:09:49
Re: Ma doare gatucand ma doare in gat imi dau cu tinctura de propolis e foarte buna cu ajutorul ei am scapat se de infectie in gat pe care culmea am reusit sa o fac vara trecuta(am papat prea multa inghetata ). VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-04-24 14:55:41
Re: Ma doare gaturalucaelena cum te dai cu tinctura de propolis in gat..ungi amigdalele cu tinctura? My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #10 2007-04-24 15:08:22
Re: Ma doare gatupentru dureri in gat poti folosi tinctura de propolis astfel: "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #11 2007-04-25 21:01:01
Re: Ma doare gatueu am ragusit intr-un hal de abia vorbesc.dimineata nici nu pot vorbi.cand vb la tel iubi meu nici nu intelge ce spun am luat strepsils si o sa beau un ceai cald.sper sa treca expect the worst , hope for the best! Offline #12 2007-04-25 21:03:32
Re: Ma doare gatu
da ung amigdalele cu tinctura cu ceva mai lung pe care infasor fata am facut asta cand aveam infectie in gar de 3 ori pe zi cam o saptamana si am scapat de atunci nu am mai facut infectie ,la mine chiar a functionat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-04-25 21:05:21
Re: Ma doare gatueu m-am dat cu tinctura de propolis pe herpes cand am vaut si mi-a facut rau.mi s-a facut o adincitura care a trecut greu. expect the worst , hope for the best! Offline #14 2007-04-25 21:07:58
Re: Ma doare gatupai tinctura de propolis nu se da pe herpes la ars si ai ramas cu gauruca asta e bun sa il iei pe paine pt.imunitate sau sa iti dai cu el in gat cum am zis eu cicatrizeaza incercati cand va doare ingat sa va dati cu el ustura cand dai dar merita.eu care aveam merue probleme cu gatul si abia imi treca cu pastile pt. gat decand cu tincura chiar nu ma mai doare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-04-25 21:11:22
Re: Ma doare gatude durut nu ma doare doar ca am o voce..... expect the worst , hope for the best! Offline #16 2010-10-14 20:30:51
Re: Ma doare gatubuna seara am si eu o problema...ma doare gatu cand inspir (simt ca mi se umfla gatu) si cand expir gatu,si plamanii zici ca e ceva rece si nu stiu ce sa fac puteti sa ma ajutati? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|