homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BUNA

#1 2007-04-22 12:25:28

viollen
New member
Inregistrat: 2007-04-21

BUNA

VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE SA INTELEG CE INSEAMA   CONGESTIE PELVINA  SI DACA POTI SA MORI DE LA EA                 ASTEPT RASPUNS   VA MULRUMESC

#2 2007-04-22 12:27:37

viollen
New member

Re: BUNA

IMI SPUNE SI MIE CINEVA CE SA FOLOSESE PENTRU PETELE ROSII PE CARE LE AM PE FATA?

#3 2007-04-22 12:28:15

persifona
Vizitator

Editeaza cele 2 mesaje, fa din ele doar unul singur si scrie cu litere mici, ca vedem si daca nu tipi la noi.

#4 2007-04-22 13:15:59

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Congestie inseamna acumularea in exces de sange intr-o anumita regiune si este folosit deseori cu semnificatia de inflamatie. In situatia ta, diagnosticul pus sugereaza afectarea organelor micului bazin, si anume organele genitale - ovare, trompe, uter - si vezica urinara, uretra, ca urmare a expunerii la frig si umezeala. Congestie pelvina poate insemna anexita - inflamatia anexelor, iar cistita acuta este inflamatia vezicii urinare, ca urmare a unei infectii favorizate de aceeasi expunere la frig si umezeala. Afectarea ovarelor si a trompelor se manifesta imediat prin dureri in abdomenul inferior, menstruatii dureroase, iar pe termen lung sterilitate.

Tratamentul acestor afectiuni nu este nici foarte complicat si nici foarte scump, dar exista o rata destul de mare de recidive, motiv pentru care tratamentul nu trebuie neglijat si facut intocmai dupa sfatul medicului, iar dupa tratament trebuie facut un control paraclinic - analize de urina si sange, ecografie abdominala - care sa confirme vindecarea. In concluzie, datorita evolutiei nefavorabile, nu neglija sa tratezi aceste afectiuni, complicatiile nu vor intarzia sa apara!

asta am gasit eu pe net...sper sati fie de folos

Ultima oara a fost editat de dida (2007-04-22 13:16:43)

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#5 2007-04-22 13:20:01

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu stiu pe cineva care are pete rosii pe fata, parca se numeste rosacee sau ceva de genul... stiu ca folosea intr-un timp o crema Metroruboril. acum nu stiu, te poti dce la farmacie sa intrebi sau la un dermatolog. si subscriu, persifona! citeste regulile forumului ca sa nu ai probleme smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

Publicitate

loading...

#6 2007-04-22 20:26:24

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

viollen ai warn pentru ca ai postat in 2 locuri, pentru ca ai scris mesajele doar cu majuscule si pentru ca nu editezi. felicitari, asta e un record!

Nobody home

#7 2007-04-23 20:06:33

viollen
New member

va mutumesc pentru raspunsuri imi  sunt de mare ajutor   si imi cer scuze pentru ca am scris cu litere mari   va pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.