homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))-2

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))

#20 2008-03-05 21:12:37

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Re: cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))

si eu tot asa zic...surprize marunte (gen ii duci cafeaua la pat sau alte d'astea) cu care sa ii dem ca inca e regele/regina ta smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#21 2008-03-05 21:15:06

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu fac tot posibilul sa-l cuceresc cu cate ceva.el mai rar.intr-adevar,asta este o mare problema.vezi k au trecut 2ani de relatie si gata,nu mai faci nimic,esti asigurat acum.

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2008-03-05 21:15:52)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#22 2008-03-05 21:18:49

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu si acum cateodata mai am tentativa de cucerire si el la fel ,nu de putine ori imi face cat o surpriza si ma alinta cu cuvinte dulci:)

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#23 2008-03-05 21:23:07

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

la cat esti de scumpa meriti rasfatul ala tongue

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#24 2008-03-05 21:25:21

gulia80
Hero member

skumpi a scris:

Chocolate22 a scris:

total de`acord rotfl
te indragostesti d mine sau mi se pare mie ? rotfl rotfl

a zis undeva ca da:)

Publicitate

loading...

#25 2008-03-05 21:30:48

rrammonna
Diamond member

si noi sarbatorim in fiecare luna aniversarea noastra.mereu imi aduce floricele sau un mic cadoash.eu mai rar,k nu stau bine cu banii

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#26 2008-03-05 21:30:56

gulia80
Hero member

la ce ochi ai inebunesti pe toti big_smile

#27 2008-03-05 21:40:05

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

si noi sarbatorim in fiecare luna aniversarea noastra.mereu imi aduce floricele sau un mic cadoash.eu mai rar,k nu stau bine cu banii

idem rotfl
is somera mai nou

si eu eleva,asa ca no money dumbom dumbom dumbom

#28 2008-03-05 21:43:17

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

mie cel mai mult imi place acuma...luna martie...de 1 Martie am primit floricele si un lantsior d argint cu o inmioara...urmeaza 8 Martie..si apo 16 Martie cand facem 1 annnnnnnnnnn hjarta

noi ieri am facut 2.sac sac retas retas

#29 2008-03-05 21:43:18

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

rrammonna a scris:

skumpi a scris:

rrammonna a scris:

idem rotfl
is somera mai nou

bine ca ne da alocatii rotfl

expect the worst , hope for the best!

#30 2008-03-05 21:44:58

rrammonna
Diamond member

oana_ a scris:

rrammonna a scris:

skumpi a scris:

idem rotfl
is somera mai nou

offtopic adevaru e k ne pricopesc astia cu 32 lei.iau o sticla de cola si o ciocolata si gata 10 lei............

#31 2008-03-05 21:49:20

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

oana_ a scris:

rrammonna a scris:

vreau si eu rotfl
in 15 imi intra salaru ooo da...numa pacat k ii tzin pt mareeeee...sa am macar si eu 5 milioane nu ma tot duc pe spinarea lu iubi ...norok k primesc si 20 d bonuri big_smile

cum vine si asta,avem bani dar nu avem in buzunare.............rotfl rotfl

#32 2008-03-05 21:53:13

rrammonna
Diamond member

skumpi a scris:

apoi mno...oo si mai am dati un milion da o prietena...mi da in weekend`

offtopic si eu am de luat 2 mil de la mama.makr sa-mi iau adidasi.............. zau k suntem offtopic

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2008-03-05 21:54:05)

#33 2008-03-05 21:53:39

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

skumpi a scris:

Chocolate22 a scris:

total de`acord rotfl
te indragostesti d mine sau mi se pare mie ? rotfl rotfl

deja is rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#34 2008-03-06 09:09:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ufff... azi imi atingeti punctele sensibile... mie imi place asa mult sa-i fac mici surprize, sa-i arat ca-l iubesc prin tot felul de maruntisuri (nu ma refer la cadouri neaparat, ci la mesaje, scrisorele "uitate" pe masa cand vine acasa si eu nu-s, ceva bun de papa etc etc).... iar el... face dintr-astea numai cand ma vede suparata pt ceva si vrea sa ma impace (i-am zs sa nu mai faca asa, dar...)... rar de tot imi mai face surprize (le pot numara pe degete...) in timp ce in primul an, cand ba eram, ba nu eram impreuna... era cel mai original omuletz pe care l-am cunoscut.... sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#35 2008-03-06 09:37:15

vyoleta
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-29

Buna tuturor poate imi spune si mie cineva o mica surpriza pe care io pot face iubitului meu ptr ca luna viitoare facem 5 ani de cand suntem impreuna:rodna: si nu prea am inspiratie acum:d

#36 2008-03-06 13:34:47

katami
Platinum member

vyoleta, eu am mai scris la alt topic asta: n-are prea mare importanta ce cadou ii faci, ceea ce conteaza e sa transformi ceva banal in ceva personalizat. vei arata ca iti pasa cu adevarat de persoana lui. sfaturi... depinde ce firi sunteti voi... mai romantici, mai haiosi... mai erotici. spune-ne si tu ce-i place... ca idei s-or gasi... dar n-are rost sa le scriem "pe categorii", nu? big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#37 2008-03-06 13:44:45

vyoleta
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-29

da asa e pai eu sunt romantica si el haios "cuplul perfect" eu zic ceva romantic el "strica" tot cu vreo perla totusi e amuzant ca nu a reusit sa ma plictiseasca dupa atata timp:P

#38 2008-03-06 14:09:31

katami
Platinum member

smile frumos... bravo voua! pai ia sa vedem... eu pot doar sa-ti povestesc ce-am aplicat deja... imi pare rau pt cine a mai citit, ca am mai scris la un topic, daca as sti la care ti-as zice sa citesti, dar nu mai stiu...
1. cand am facut 2 ani impreuna, i-am dat cadou o "carticica" in care tehnoredactasem toate smsurile, poezioarele trimise pe mess, scrisorelele pe care mi le-a dat in decursul celor 2 ani.... saracu s-a jenat de "inflacararea sa romantica", in 2 ani mai trecuse din "foc" lol dezavantajul e ca trebuie pregatita din timp... eu le-am pastrat pe toate pt ca tineam la ele... si intr-o zi am "copt" ideea asta...
2. (cu efect romantic garantat): fa un "traseu" prin casa din lumanarele de alea rotunde (vezi sa nu dai foc la ceva/cineva big_smile), iar de fiecare lumanarica ataseaza un mic text despre iubire... romantic, haios, cu semnificatie personala... cum vrei tu... aaa.. si neaparat "traseul marcat" sa duca... in pat wink. eu am facut asa intr-un an cand iubi statea cu chirie intr-o casa cu scara interioara... asa ca am pus pe scara lumanarelele si efectul a fost super... iar textul era pe tema: "treptele scarii iubirii" (ca trebuia s-o leg cumva de context, nu?)... si pe fiecare treapta era scrisa o calitate a relatiei de iubire intre 2 oameni... pe pat, in camera, era "finalul" in care ii spuneam ca "urc scara asta cu tine de x ani si o parcurg treapta cu treapta"... bla bla, nu-mi amintesc prea bine, sincer... da te descurci tu.
3. i-am dat un memory stick si i-am scris pe el "may your stick bring us much joy" tongue (asta din categoia panaramiste)
4. cam tot pe acolo... in primul nostru an impreuna, de un valentine's day, i-am luat un set de pixuri (ca eram tare in pana de idei... eram si noi la inceput...) si i-am zis, cu o mutrita cat se poate de serioasa: "asta ca sa ma asigur ca, peste ceva timp, ai sa ai cu ce semna la starea civila" lol (bineinteles ca era la misto, abia ne cunoscusem oleaca...)
5. frecvent ii las cate-un biletel cu versuri din cantecele care-mi plac mie...
6. anul asta, de "ziua noastra", i-am lasat o lista cu titlul "ce-si doresc femeile", in care laudam ce calitati vad in el... am intitulat asa deoarece mi se parea ca are mai multa forta titlul asta decat "ce-mi place la tine" (vreau sa zic ca am listat-o in oras, la un pim... ziua noastra e in febr, chiar inainte de valentine's day... iar tipa de la pim a copiat-o pe computerul ei... am vazut-o, dar n-am zis nimic...ea se chinuia sa-mi distraga atentia lol )
7. acum, ca tot trag de el sa ne casatorim si el nu prea percuteaza: i-am facut cadou un set de 2 boluri cu betisoare chinezesti/japoneze (ii plac f mult, nu ca dau cratite la barbati!! lol ) si i-am scris "in asteptarea zilei in care ne vom hrani cu adevarat viata din acelasi bol... iar pe celalalt sa-l dam copilasului nostru... te iubesc"

eu cam atat am "produs" mai notabil in 3 ani... dar, repet, fiecare cadou, cat de banal, trebuie legat de ceva din viata voastra personala... il va percepe ca deosebit. altceva e ai mai putea face: un dans sexy, un streaptease (eu n-am incercat, desi as vrea... dar cred ca m-ar busi rasul prea tare si as strica tot efectul)... un masaj cu ulei aromatic la lumina lumanarilor, prajitura cu "ravase" (astea urmeaza, pt mine wink )...
sper ca te-am ajutat cu ceva. sa ne spui si noua ce-ai facut in final. pup

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.