homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))

#1 2007-04-23 13:05:56

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))

mai fetelor, voi ce parerea aveti despre obisnuinta in cuplu...atunci cand partenerii se obisnuiesc unul cu celalalt..si nu mai sunt cum erau la inceput...ma refer la baieti in principal aici....de ce dupa o anumita perioada ei nu considera ca trebuie sa isi mai cucereasca partenera..ca au castigat-o si e a lor...helloooooo people, nu e asa...!

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2007-04-23 13:13:47

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))

cam asa gandesc,al meu are perioade de genul asta apoi isi revine si incepe iar sa ma "cucereasca".dar sunt si femei care gandesc asa. trebuie mereu sa ne cucerim unii pe altii:) eu cel putin asa zic:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-04-23 13:21:55

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dap si eu sunt de parere k trebuie sa ne recucerim reciproc big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4 2007-04-23 14:01:02

sweet_di
Full member

da nici nu se pune problema de asa ceva......mi se pare perfect normal si util mai ales...k altfel am putea f bine sa fim si amici:D....Domne fereste!!rotfl2

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#5 2007-04-23 15:07:27

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

sweet_di a scris:

dupa o anumita perioada ei nu considera ca trebuie sa isi mai cucereasca partenera..ca au castigat-o si e a lor...

e clasica asta. din pacate asta a fost unul din cele 3 mari cauze ale despartirii mele de "dudu". si vorbeam sambata cu un bun prieten care mi-a spus ca atunci cand iubita ii spunea ca are rival, ca mai exista un barbat care o vrea, el avea atat incredere in el si in relatia lui incat nu i-a pasat. ceva in genul asta mi-a spus si "dudu". ca simtea ca vreau s-o termin; da' nu prea credea ca o s-o fac. sad

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2007-04-23 15:39:44

evilpink
Banat

asta e cea mai mare greseala a lor ar trebui tot timpul sa ne "cucereasca"

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-04-23 16:19:41

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Nashira a scris:

sweet_di a scris:

dupa o anumita perioada ei nu considera ca trebuie sa isi mai cucereasca partenera..ca au castigat-o si e a lor...

e clasica asta. din pacate asta a fost unul din cele 3 mari cauze ale despartirii mele de "dudu". si vorbeam sambata cu un bun prieten care mi-a spus ca atunci cand iubita ii spunea ca are rival, ca mai exista un barbat care o vrea, el avea atat incredere in el si in relatia lui incat nu i-a pasat. ceva in genul asta mi-a spus si "dudu". ca simtea ca vreau s-o termin; da' nu prea credea ca o s-o fac. sad

te-ai despartit de dudu?

#8 2007-04-23 16:36:08

deadrose
Banat

asta iarna tin minte k s-a despartit de el, dupa care s-au impacat big_smile si-a dat seama ce era pe cale sa piarda wink

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2007-04-23 16:53:19

ZZZZ123
Addicted member

azi facem 1 saptamana de la despartire...

Nobody home

#10 2007-04-23 17:17:26

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si cum iti e fara el?dupa atat timp petrecut cu el? mie una mi-a intrat in reflex ca trebuie sa vb sa ne trimitem mesaje sad

expect the worst , hope for the best!

#11 2007-04-23 17:34:05

ZZZZ123
Addicted member

orice invat are si dezvat. am aflat asta pe propria piele. acum imi  e bine.

Nobody home

#12 2007-04-23 17:41:21

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ma bucur sa aud ca iti e bine smile

expect the worst , hope for the best!

#13 2007-04-23 17:45:25

ZZZZ123
Addicted member

smile

Nobody home

#14 2007-04-23 18:16:49

deadrose
Banat

sad imi pare rau

#15 2007-04-24 08:24:17

sweet_di
Full member

asta asa e nashira, orice invat are si dezvat....acum depinde cat de mult ne nemultumeste
sau ne multumeste relatia in care suntem....oricum ei trebuie sa stie ca oricat de mult i-am iubi ne pot pierde in orice clipa..trebuie sa fie acolo pe pozitii (dar  e valabil si pentru noi;))
Oricum intr-o relatie trebuie sa stim cand sa facem compromisuri si cand sa acceptam compromisuri...e greu....uneori nu ne iese, dar tocmai asta face totul mai frumos...lupta...ca pana la urma sa recunoastem suntem toate niste ambitioase:) fie ca vrem un job mai bun, fie ca ne dsprindem dintr-o relatie si vrem un iubit care sa ne merite...lista poate continua over an over...

#16 2007-04-24 08:32:33

evilpink
Banat

o relatie nu ar trebui sa fie o lupta intre cei 2 cand devine asa e grav smile

puss puss puss

#17 2007-04-24 08:33:12

persifona
Vizitator

Dupa cum zice o prietena de-a mea, trebuie sa fie o lupta in 2 smile adica ambii sa fie de aceeasi parte.

Ultima oara a fost editat de persifona (2007-04-24 08:33:23)

#18 2007-04-24 08:34:05

evilpink
Banat

persifona a scris:

Dupa cum zice o prietena de-a mea, trebuie sa fie o lupta in 2 smile adica ambii sa fie de aceeasi parte.

asa da .dar nu intre ei lol

puss puss puss

#19 2007-04-24 08:52:42

sweet_di
Full member

pai nici nu era vorba de lupta intre cei 2...era vb de lupta de cucerire...big_smile...sa faci cat mai multe lucruri ca sa-ti  surorinzi partenerul...bine, dar si sa fie din inima facute, k altfel n-are rost;)

sorry...surprinzi, m-am grabit:)

Ultima oara a fost editat de sweet_di (2007-04-24 08:53:11)

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » cucerirea in cuplu......un subiect care ar trebui indelung analizat:))

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.