|
Nu esti logat.
LOGEST-4#58 2007-05-26 01:08:43
Re: LOGESTam o intrebare : Offline #59 2007-05-26 07:41:54
Re: LOGESTbumi atata timp cat ai schimbat e posibil, din nou, ca in primele 3 luni sa apara acele simptome neplacute..vor trece..dar nu e musai sa apara, depinde de noroc..cred ca te-ai grabit un pic in schimbarea lor, erau absolut normale ..sunt probleme doar cand apar dupa cele 3 luni de inceput si trebuiesc schimbate My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #60 2007-05-26 09:39:42
Re: LOGESTnu eu am decis sa le schimb. doctorul mi-a zis daca ma simt cat de putin rau de la ele sa ma intorc si sa-i spun. eu am asteptat 2 luni si degeaba m-am ingrijorat mai rau cand a inceput sa ma doara ficatu si am zis sa merg totusi si sa-i explic Mi-a zis ca trebuia sa vin cum mi-a zis el (m-a certat ) si mi-a schimbat pastilele sper sa nu ma simt atat de rau si de la acestea. Offline #61 2007-05-26 09:55:27
Re: LOGESTBumi parerea mea este ca trebuia sa mergi la un medic de planning familial..are mult mai multe cunostinte in in ceea ce priveste contraceptia decat ginecologul ...drept dovada este faptul ca nu prea a procedat corect (daca vei citi pe forum, vei vedea ca peste tot se vorbeste de efectele ce apar in primele 3 luni de administrare..gen spotting, ameteli, greturi, dureri de sani..etc.; asta ca sa nu crezi ca aberez eu aici ) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #62 2007-05-31 10:20:50
Re: LOGESTse poate ca in pauza de 7 zile sa ai greata dim. de la ac. sau alta este cauza? sa zicem probleme cu fierea? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#63 2007-05-31 12:03:24
Re: LOGESTnu ai greata de la anticonceptionale in pauza de 7 zile...mult mai probabil e fierea de vina...ceea ce ma face sa ma gindesc la eventualitatea ca ea e de vina si in timpul foliei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #64 2007-05-31 12:09:08
Re: LOGESTla asta ma gandesc si eu am avut cateva zile de imi venea sa inebunesc........ greturi ,varsaturi,dupa ce mancam orice imi venea sa vomit,ingrozitor si greturile mai ales dimineata au continuat si in pauza .la consult au spus ca am refluz gastro intestinal si am facut si colita biliara(cred ca asa se numeste) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #65 2007-05-31 12:11:18
Re: LOGESTia uite.....colica biliara nu colita..... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #66 2007-05-31 12:15:58
Re: LOGESTiau omez asta cred ca e pt. stomac ,la fiere trebuie sa fac o ecografie sa se confirme din cate am inteles pana atunci atentie la ce mananc asa a stabilit doctara la care am fost VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #67 2007-07-03 11:24:59
Re: LOGESTdupa o pauza de o luna am reinceput ac. acum am si eu o intrebare efectele secundare daca or sa apara or sa fie ca prima data cand am inceput sau pot sa fie altele? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #68 2007-07-03 11:27:25
Re: LOGESTorice e posibil...chiar si sa nu ai efecte secundare... happy with him...inlove with him... Offline #69 2007-07-03 11:30:18
Re: LOGESTce bine ar fi sa nu apara (cu greturile ma descurc eu ) doar sa nu imi fie rau cand am luat prima data am avut cateva zile in care mi-a fost cam rau.eu am inceput cu karissa care are celasi continut de hormoni dar in prima luna a fost tare naspa .multumesc pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|