homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Geta Voinea-2

#20 2007-04-26 00:28:09

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

Re: Geta Voinea

big_smile

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#21 2007-04-26 00:38:19

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

am si eu o intrebare...cu ce culoare as putea sa ma vopsesc si sa se cunoasca?sunt bruneta la origine,dar nu vreau sa ma vopsesc negru!!!!!!!!mi-am luat acum vreo 4 luni un rosu aprins,am zis ca o sa se vada ceva,dar abia se vedea la lumina afara...in casa nik!!!!!!!!!as vrea ceva mai deschis,ciocolatiu,satena...nu stiu...barbara,ma ai in lista de prieteni,poti vedea ce culoare am,iti poti sa cu parerea?stefania pe hi5!!!!!!!!
http://www.hi5.com/friend/profile/displ … rtistType=

Ultima oara a fost editat de ionela (2007-04-26 00:41:38)

#22 2007-04-26 04:59:35

curly
New member
Inregistrat: 2007-02-21

barbara, cat e indreptatu la razvan?
si ionela si eu sunt buneta, acum cativa ani am incercat si eu roscatu, nu a prins, doar la soare puternic parca se observa ceva..acum il am natural si multa lume ma intreaba daca sunt vopsita..ma rog, multa lume ma intreaba daca e natul cret.., nu stiu dar mie mi se par evidente toate astea..
eu daca m-as mai vopsi m-as face ceva castaniu-ciocolatiu, dar pentru asta ar trebui sa ma decoloreze, idee cu care nu ma prea impac..
noapte buna fetelor, de fapt e dimineata..buna dimineta pt cine s-a trezit..

#23 2007-04-26 11:01:46

barbara_mori
Hero member

curly razvan te poate indrepta numai cu peria si uscatorul,pt el placa de par nu exista fiindca arde ff tare parul,nu stiu daca am mai zis dar pt el intai conteaza:par sanatos,puternic si apoi fitze,vopsea etc...si e ca si un coafat adica oricum te spala iti face tratamente si costacam in jur de 70-80 ron...iar daca esti bruneta si vrei sa te faci saten ciocolatiu cum sunt eu acum,nu iti trebuie decolorare fiindca nu il faci blond..mergi la razvan si iti va face minuni in par,serios

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-04-26 11:11:04)

#24 2007-04-26 11:10:42

barbara_mori
Hero member

ionela a scris:

am si eu o intrebare...cu ce culoare as putea sa ma vopsesc si sa se cunoasca?sunt bruneta la origine,dar nu vreau sa ma vopsesc negru!!!!!!!!mi-am luat acum vreo 4 luni un rosu aprins,am zis ca o sa se vada ceva,dar abia se vedea la lumina afara...in casa nik!!!!!!!!!as vrea ceva mai deschis,ciocolatiu,satena...nu stiu...barbara,ma ai in lista de prieteni,poti vedea ce culoare am,iti poti sa cu parerea?stefania pe hi5!!!!!!!!
http://www.hi5.com/friend/profile/displ … rtistType=

ai putea un castaniu gen penelope cruz daca ai vazut reclama,sau mai deschis,depinde ce vrei de fapt,poti sa te faci si saten mai deschis ,caramel asa,sau roscat...depinde si ce vopsea folosesti(firma) daca te vopsesti acasa iar daca nu mergi la un stilist si sunt sigura ca te va multumii,eu una nu prea sunt de acord cu vopsitul acasa si dasta...dar nu stiu de ce vrei sate vopsesti ai un par superb,putin buclat si o culoare frumoasa(am vazut poza cand aveai parul mai lung)si pe cuv de nu e super parul,asa il are si mama mea si cand s-a dus la razvan i-a spus ca nici gand sa se vopseasca fiindca are un par super,tot brunet intens si ca e pacat,mai ales ca nu are fire albe...deci daca era un escroc cum e geta voinea o vopsea sa ii ia banii...deci ionela parerea mea daca vrei sa te vopsesti ,ia-ti o vopsea buna si ia-ti un saten ciocolatiu ,caramel chiar m-ai deschis ca iti va iesi fara decolorare,sunt acum vopsele de par fara decolorant care de la un par inchis iti iese si un blond dechis,cunosc cazuri:)bafta ionela daca mai ai intrebari iti raspund cu placere

Publicitate

loading...

#25 2007-04-26 11:17:26

andrutza
Vizitator

Nu mai stiu ce sa fac acum....razvan te tunde cum crede el sau tine cont si de parerea ta? Ca eu nu vreau sa fac o schimbare radicala la mine, cam ce stil are el fileaza in general? sau nu tine cont de chestia asta? Tineam sa ma duc la Geta pt ca am mai vazut pers tunse de ea, pe cand la Razvan n-am vazut.....apropo imi placea mai mult cum iti statea blonda smile dar si acum e bine

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-04-26 11:18:23)

#26 2007-04-26 11:25:32

barbara_mori
Hero member

ms ms,si mie imi placea blonda ca ma o slabiciune pt blond dar deocamdata sa-mi tratez parul ca e saracu degradat rau,poate prin vara ma fac la loc nuj:D...razvan tine cont si de parerea ta..de exp ii zici cum vrei sa te tunda si el iti spune daca e bine sau nu,dasta este stilist...aaa uite-te la andreea raicu,razvan este stilistul ei,uite-te ce par superb are si tunsoare si prin toate ziarele spune de raicu ca are un stil al ei f frumos si arata ff bine si parul ei...nu fac reclama cu razvan,voi oricum decideti singure ce vreti sa faceti,eu doar va spun ca sunt multumita,aveam inainte un par ff degradat parca era puf:(...iar acum il simt mai sanatos,ca mi-am cumparat si un sampon profesional de acolo de la salon si o masca pe care o folosesc regulat,poate in poze nu se vede prea bine cum sunt la par,culoareasi tot,dar in realitate e mult mai bine:P

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-04-26 11:26:29)

#27 2007-04-26 21:35:30

adineloo
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-07

daca ar fi sa dau cu parerea subscriu la cele spuse de barbara_mori. am cateva colege care s-au dus la geta voinea si nu au fost deloc multumite de rezultat. si au mai dat si o gramada de bani.
daca nu esti dispusa sa dai o caruta de bani pt un tuns misto eu te sfatuies sa mergi la un salon de pe bulevardul dacia (aproape de ASE in Romana). tipul de acolo tunde foarte bine, are studii si specializari in strainatate. eu una de 4 ani de zile ma tund numai la el si niciodata nu mi-a parut rau. tine cont si de parerea ta dar daca el considera ca nu ti-ar sta bine ceea ce vrei tu (mai ales cand vine vorba de vopsit) iti ofera alternative. daca tu insisti iti face ceea ce ceri insa in asa fel incat sa iti stea cat de cat bine.
ceea ce imi place cel mai mult e ca ori de cate ori m-a tuns nu am avut nevoie ca acasa sa stau 500 de ani cu peria in mana ca sa il aranjez cum mi-l aranjeaza el. sunt si comoda de fel dar dupa ce ma tunde e suficient sa il usuc cu uscatorul si gata.

daca te intereseaza da-mi un mesaj si iti dau numarul de acolo.

#28 2007-04-27 11:05:39

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pai da-l aici. si zi-ne si niste preturi. smile

Nobody home

#29 2007-04-27 11:46:08

andrutza
Vizitator

da adineloo da nr aici...ma intereseaza smile si te rog sa scrii si adresa exact ca eu nu prea cunsoc Bucurestiul, sunt din Cta si e mai dificil pt mine smile

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-04-27 11:47:18)

#30 2007-05-04 12:29:00

adineloo
New member

scuze pentru intarziere dar nu prea am avut timp sa intru. pai numarul de telefon de la salon este 021 211 02 74. este salonul lui. momentan este singur acolo. adik mai are doar cateva fete ca ajutoare dar el este singurul care tunde. adresa salonului este B-dul Dacia nr 45, ap 2, parter, interfon 2c. cum stai cu fata la cladirea cu bila a ASE-ului in dreapta. mergi pana la intersectie, treci de hotelul ala mare de pe dreapta (am un lapsus...nu stiu sa iti spun numele, oricum este o cladire mare cu peretii din sticla). traversezi si o tii tot inainte cam 100 de metri. pe stanga este un bloc (singurul de altfel). salonul e in blocul ala la prima scara.
de preturi mie nu mi se par exceptional de scumpe...insa nici 5 RON tunsul ca in saloanele din cartier. ultima oara cand am fost un tuns era inre 13 si 15 RON. iar daca va intereseaza si vopsit nu stiu exact dar va pot spune ca eu cand mi-am facut suvite si m-am si tuns mi-a luat 80-90 RON. nu mai tin minte.
daca mai aveti intrebari spuneti si daca stiu va raspund.

#31 2007-05-04 12:39:23

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

dap sa ne spui si nou cat costa sa iti faci suvite ca ma bate un  gand big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#32 2007-05-04 17:32:10

alexamelin
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

sa va spun un secret.....am impresia ca dati cam multa importanta faptului ca trebuie ca hair-stylisti sa aiba studii pe afara si sa fie vreo 2 milioane un tuns amarat...scuze ca sunt asa de vehementa, dar eu am experiente neplacute de la toate saloanele cu fitze unde am fost si unde sta treaba cam asa: dc nu esti mare vedeta, te tunde cum vrea, nu te baga in seama, nu tine cont si de parerile tale si pe urma mai arati si ca naiba si ai dat si o gramada de bani. Asa ca cine a zis ca saloanele de cartier nu sunt bune se inseala rau de tot..... exista si acolo persoane foarte pricepute si extrem de talentale care fac minuni.......eu una avut parul lung, foarte cret, vopsit de o mie de ori si extrem de degradata.....la saloanele aste super de care vorbiti voi aproape ca m-au obligat sa nu ma tund.....dar m-am dus la un salon de cartie si m-am tuns super scurt, gen Teo, si arat nemaipomenit, toata lumea a ramas umita, iar un tuns nu este decat 120.000....asa ca ......fiecare cu parerea lui, dar eu cred ca uneori sunt mai putin bune saloanele si persoanele cu fitze!!!

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#33 2007-05-04 17:55:59

andrutza
Vizitator

adineloo si e intr-adevar bun tipul tunde bine? ca eu asta vreau dupa ce ma tund si ma spal acasa singurica sa mi se aseze parul bine, sa nu fiu nevoita sa-l coafez.

#34 2007-05-04 18:26:18

evilpink
Banat

alexamelin a scris:

sa va spun un secret.....am impresia ca dati cam multa importanta faptului ca trebuie ca hair-stylisti sa aiba studii pe afara si sa fie vreo 2 milioane un tuns amarat...scuze ca sunt asa de vehementa, dar eu am experiente neplacute de la toate saloanele cu fitze unde am fost si unde sta treaba cam asa: dc nu esti mare vedeta, te tunde cum vrea, nu te baga in seama, nu tine cont si de parerile tale si pe urma mai arati si ca naiba si ai dat si o gramada de bani. Asa ca cine a zis ca saloanele de cartier nu sunt bune se inseala rau de tot..... exista si acolo persoane foarte pricepute si extrem de talentale care fac minuni.......eu una avut parul lung, foarte cret, vopsit de o mie de ori si extrem de degradata.....la saloanele aste super de care vorbiti voi aproape ca m-au obligat sa nu ma tund.....dar m-am dus la un salon de cartie si m-am tuns super scurt, gen Teo, si arat nemaipomenit, toata lumea a ramas umita, iar un tuns nu este decat 120.000....asa ca ......fiecare cu parerea lui, dar eu cred ca uneori sunt mai putin bune saloanele si persoanele cu fitze!!!

subscriu

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#35 2007-05-06 00:52:54

adineloo
New member

andrutza....mie intotdeauna mi-a placut cum m-a tuns. acum depinde ce vrea fiecare si cat este dispus sa accepte si alte pareri.

alexamelin pe de o parte sunt de acord cu tine, dar pe de alta parte tin sa te contrazic. de ce?
pai in primul rand tipul de care vorbesc nu a avut intotdeauna salonul lui in centru. inainte lucra intr-un salonas mic, de nici nu avea o firma sau ceva ca sa stii acolo este o frizerie, un coafor etc. eu acolo l-am cunoscut si dupa cum spuneam de 4 ani numai la el ma tund. el mi-a recomandat cel mai bine de fiecare data ce mi se potriveste. am facut si eu schimbari de genu parul lung,taiat, ramas scurt, de ramanea toata lumea socata cand ma vedea.
in alta ordine de idei momentul in care el si-a deschis propriul salon a fost atunci cand l-au remarcat cei ce promoveaza produsele vitalitys in romania. este o firma italieneasca de produse de ingrijire a parului.
nu iti imagina ca daca are salon in centru este de super fite sau mai stiu eu ce. iti garantez ca si acolo unde ai fost daca te vei duce si te vei tunde, te vei vopsi sau iti vei face suvite, ti se va aplica un tratament de par dupa vopsire sa hidratezi firul de par si ti se va aplica o spalare cu samponul potrivit si masca corespunzatoare tipului de par tot 1 milion vei da. poate si mai mult. si astea sunt chestii esentiale in mometul vopsirii parului daca nu vrei sa il distrugi. masca si tratamentul nu sunt simple fite cum ar putea fi tentati sa creada unele persoane .
pupici.

#36 2007-05-06 09:33:37

evilpink
Banat

normal ca este necesar o masca de par cand te vopsesti dar ceteodata itifac o treba mai bun la un salon de cartier decat la unul unde dai o caruta de bani si te mai alegi si cu parul ars.

puss puss puss

#37 2007-05-07 12:09:24

alexamelin
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

adineloo...nu am scris ca are salonul in centru, ci doar de fitze in general...nu am discutat despre el  ci in general...nu am spus ca masca si tratamentul sunt simple fitze, nici macar nu m-am referit la asta.....si in ultimul rand nu mi se pare mult un milion ceea ce ai descris tu: cu vopsit, etc......eu am spus 1 milion un simplu tuns.... si imi pare rau, dar raman la parerea mea.......si ince o data, nu am nimic cu ceea ce ai scris tu despre tipul respectiv (nu pot decat sa ma bucur ca tu esti fericita dupa ce pleci de la el)

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#38 2007-05-09 09:56:52

yla78
Membru
Inregistrat: 2007-05-03

pina la urma, care e numarul de tel de la salonul lui Razvan Dobrescu?  sa se bucure si altii de el lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.