|
Nu esti logat.
Dilema#1 2007-04-23 23:55:00
dilemaiau novynette am terminat o folie, acum am inceput folia 2 si sunt la pastila a4-a; dc am luat acum 2 zile piafen (o pastiluta) si astazi am avut contact sexual e posibil ca efectul ac sa diminuat si sa ma trezesc cu o sarcina? mentionez ca am mai iau de o luna si spirulina cate 1-2 g pe zi. pot acestea sa scade efectul ac? va rog ajutati-ma cu un raspuns Offline #2 2007-04-23 23:58:30
Re: dilemanu scade efectul piafenul. spirulina nushu, dar de piafen eu stiu ca nu scade efectul antico. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2007-04-24 00:00:19
Re: dilemamultumesc, blue_elf; eram chiar ingrijorata de piafen Offline #4 2007-04-24 00:07:33
Re: dilemacu placere. da pt ce-l iei? dureri menstruale? daca da ar fi bine s nu my iei cum t doare gata piafen, se invata organismul cu pastile si apoi nu my functioneaza cnd o s-ti administrezi un calmant. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2007-04-24 07:25:30
Re: dilemanici spirulina nu interactioneza cu ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-24 08:15:39
Re: dilemapiafenul l-am luat pt durere de cap. in schib pt dureri iau aulin, o singura pastiluta pe luna. nu are efecte asupra ac din cte am inteles , nu-i asa? Offline #7 2007-04-24 08:16:57
Re: dilemaaulin nu interactioneaza cu ac. stai linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-04-24 08:20:08
Re: dilemaasa stiam si eu, multumesc. dc am de lamurit o problema medica trebuie sa intru la ,,probleme medicale'' pt a primi un raspuns de la doctoressa? Offline #9 2007-04-24 08:25:24
Re: dilemada cel mai bine daca ai o problema medicala e sa postezi acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-04-24 08:27:15
Re: dilemacu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|