homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..

#1 2007-04-24 09:18:11

deea02
New member
Inregistrat: 2006-03-19

menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..

Buna ziua.am si eu o mare dilema...mai am o sapt (exact 7 zile) de luat mercilon,pt k nu am terminat toate pastilele, si mi-a venit aseara menstruatia...nu este normal asa ceva...care ar putea fi cauza?!?...stie cineva...dak era sarcina, nu mai venea menstruatia in timpul pauzei,nu?...:(sunt speriata..

#2 2007-04-24 09:21:54

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..

daca sti in primele 3 luni de ac. este spotting si este normal daca le iei mai demult si sangerezi peste pastile e semn ca trebuiesc schimbate.intrebare ai luat toate pastilele corect,antibiotice ai avut mai mult de 4 scaune moi pe zi,ai vomitat la mai putin de 4 ore de cand ai luat o pastila? daca nu sa intamplat nimic din ce am scris eu mai sus e doar spotting smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-04-24 11:10:28

deea02
New member

pai am luat pastilele corect,dak am intarziat a fost maxim jumatate de ora...s-a mai intamplat in alte luni sa uit o pastila sau 2 si a venit cu 1 zi sau 2 inainte...asta am inteles k e normal, avand in vedere k am uitat sa le iau si le-am luat odata cu urmatoarea...antibiotice nu am luat, scaune...sunt zile in care nu ies cu scaunu, si  nu am avut scaun moale...nu am vomat deloc...doar dak m-am simtit rau si am avut stare de voma k a fost pastele si cand scapi la mancare dupa post e jale,strici stomacu,dar nu am vomat...deci asta inseamna k nu se poate sa fiu insarcinata?...eu iau de vreo 2 ani anticonceptionale...si sincer nu am mai facut pauza la ele...pt k nici doctorita nu mi-a zis nimic, a zis sa le iau cat vreau eu...sa inteleg k tre sa schimb mercilonul?...de ce apare spottingul acesta?...sincer nu am auzit despre aceasta...si observ k nu sunt destul de informata in legatura cu anticonceptionalele...si nici nu m-a prevenit doctorita in legatura cu aceasta sangerare...care zici k ...neutral ma poti lamuri mai bine,te rog.multumesc pt raspuns!

#4 2007-04-24 11:31:47

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

dc iei de atat de mult timp acc se poate ca aceasta sangerare sa fie de la ele (si eu am patit-o dupa 2 ani de logest) si daca se va intampla si luna viitoare la fel du-te la doctor sa ti le schimbe...in rest nu sunt motive de ingrijorare, se mai intampla

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#5 2007-04-24 12:43:18

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

exact asa le iei: 21 de pastile, apoi 7 zile pauza (sau cele 7 pastile placebo, in functie de tipul pastilelor) si in a 8-a zi incepi folie noua. si s epoate sa ami ai menstra cand incepi folia noua. oricum, o incepi in a 8-a zi.

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2007-04-24 12:52:38

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

nu e. tii cont de menstra doar cand iei prima pastila de pe prima folie. in rest, le iei indiferent de ce face menstruatia.

Nobody home

#7 2007-04-24 13:30:48

deea02
New member

deci,pana la urma, revenind la subiect...sa astept si luna viitoare sa vad dak mai am scurgeri in timpul menstruatiei, si dak da,sa merg la medic sa mi le schimbe...nu e motiv de ingrijorare...ok,...ms mult..

#8 2007-04-25 12:24:19

deea02
New member

ok...

#9 2008-09-12 14:39:32

freedom
Full member
Inregistrat: 2007-01-18

eu am inceput sa iau din nou antibebe,numai k nu le`am inceput in prima zi de menstruatie si nici in primele 5 zile...acum sunt in perioada de pauza,adica a 4 zi..si inca nu mi-a venit.sa aiba vreo legatura modul de administare cu asta?

#10 2008-09-12 14:45:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

depinde...te ai protejat suplimentar primele 7 pastilute? ai avut contacte cu risc de la ultima menstra inainte sa incepi pilulele?

happy with him...inlove with him...puss

#11 2008-09-12 14:53:31

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Nu are. Dupa cele 21 de pilule in alea 7 zile vine menstruatia. Daca le-ai luat corect nu ai altceva de facut decat sa astepti.
Mie de ex imi vine in a 5-a zi.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#12 2008-09-13 12:33:51

freedom
Full member
Inregistrat: 2007-01-18

mi-a venit astazi..nu mai am nici un motiv de ingrijorare,nu?

#13 2008-09-13 12:48:08

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Esti ok :k?ra:

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#14 2008-12-03 11:17:07

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

sunt in pauza de ac,e deja a treia zi si inca nu mi-a venit ciclul...cand vine?mentionez ca am luat pilulele foarte corect,nu am omis nici una si toate au fost luate la timp

#15 2008-12-03 11:27:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poat veni in oricare din cele 7 zile de pauza
mie imi vine in a 4a zi de obicei

#16 2008-12-03 17:58:49

cadaver
Membru
De la: Bistrita
Inregistrat: 2008-12-03

puf am si eo o nelamurire de genul asta. inainte de a incepe sa iau anticonceptionale[intentionam si asteptam linistita menstruatia, miam inceput viata sexuala cu cateva zile in urma] si am avut o sangerare mai abundenta, care a lasat urma p chilot k si cum ar fi inceputul, deci ok incep sa iau pastile. a doua zi nimic, si 3a zi nimic, nu era vorba d menstruatie. am continuat insa cu pastilele desi nam avut menstruatie. mai am o sapt si 2 zile pana trebuie sa iau pauza pt menstruatie. insa sunt nedumerita, nu mam simtit rau niciodata, insa acum am dureri k si cum ar trebui sami vina. nu influenteaza in mod negativ menstruatia faptul k iam schimbat cursul? ma refer k mie in mod normal trebuia sami vina deja, dar cum am luat pastile nothing happened sau nu stiu...va veni fortat de acum sau cum sa zic?sad of asa am impresia k am facut o porcarie cat mine d mare k nu am asteptat sa vina intai menstruatia...

lucrurile si actiunile sunt ceea ce sunt, iar consecintele vor fi ceea ce vor fi; de ce atunci, sa vrem sa fim mintiti?...mintiti-ma! o, mintiti-ma, atat timp cat o stiu simi place!

#17 2008-12-03 22:23:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

contacttul de dinaintea inceperii anticonceptionalelor a fost protejat?

happy with him...inlove with him...puss

#18 2008-12-04 15:25:24

cadaver
Membru
De la: Bistrita
Inregistrat: 2008-12-03

nu. am facut test d sarcina si nu sunt insarcinata. insa cei cu menstruatia? e grav k nam luat pastilele cand eram la menstruatie?

lucrurile si actiunile sunt ceea ce sunt, iar consecintele vor fi ceea ce vor fi; de ce atunci, sa vrem sa fim mintiti?...mintiti-ma! o, mintiti-ma, atat timp cat o stiu simi place!

#19 2008-12-04 17:37:54

roxipoxi
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

salutare.  ma numesc roxana, am 21 de ani si o mica mare problema. sunt cu nervii la pamant si nu am avut rabdare sa citesct toate topicurile, deci nu stiu daca s a mai discutat problema asta. Ideea este urmatoarea: am inceput sa iau melleva 35 anticonceptionale de 3 luni. toate bune si frumoase,  durerile din timpul menstruatiei au disparut, acneea la fel, ba kiar mi s au marit si sanii. miercurea trecuta am terminat folia, si am intrat in pauza de 7 zile. menstruatia trebuia sa apara duminica(dupa calculele mele), insa nu a aparut nici pana in ziua de azi( deci intarziere 4 zile). miercuri, adik ieri, trebuia sa incep urmatoarea folie, dar pe prospect am citit ca daca sangerarea nu apare o data, sa le intrerupi si sa mergi la doctor. m am sperita. plus k am citit pe unele forumuri cum ca asta ar fi semn de probleme cu tiroida, sau k poti fi insarcinat. Stie cineva ce , de ce se intampla? Trebuia sa continui sa iau si a 4 folie de anticonceptionale?

patfierbinte

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » menstruatia in timpul administrarii de anticonceptionale..

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.