|
Nu esti logat.
Probleme...din nou; doctoressa,nashira?#1 2007-04-24 10:31:44
probleme...din nou; doctoressa,nashira?buna!revin cu intrebari despre yasmin. va rog , spuneti-mi si mie c sa fac. am luat pastiluta azi la 6.45, la vreo 20 de min am avut un scaun normal, apoi la ink vreo 30 de min unul moale si peste ink vreo 2 ore din nou unul moale. m-am gandit sa mai iau o pastiluta ca sa fiu eu sigura ca e totul bine(dupa c mananc si ma asigur ca nu mai e posibilitatea inca unui scaun moale). pastiluta o iau tot d p folia actuala(adica pe cea p care ar fi trebuit s-o iau maine) pt ca am ink una d rezerva si maine o iau una d p folia p care o s-o cumpar azi si va ramane folie de rezerva. intrebarea mea este: mai am nevoie d protectie suplimentara 7 zile, din mom. c nu intarzii mai mult de 12 ore? ast rasp voastre. mersi! Offline #2 2007-04-24 11:34:14
Re: probleme...din nou; doctoressa,nashira?eu zic ca nu trebuie protectie suplimentara "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-04-24 11:36:04
Re: probleme...din nou; doctoressa,nashira?si nici sa iei inca o pastila. Nobody home Offline #4 2007-04-24 11:40:18
Re: probleme...din nou; doctoressa,nashira?mersi pt raspunsuri. deja am luat acum 5 min o noua pastila, pt ca nu mai suprtam asteptarea si am considerat ca e mai sigur asa si cum sunt cam paranoica(mai precis f speriata sa nu cumva sa raman)...mersi mult pt raspunsuri Offline #5 2007-10-22 11:55:02
Re: probleme...din nou; doctoressa,nashira?si...intr-o situatie de genul...dak nu era nevoie sa ia o alta pastila, si totusi a facut-o, se intampla ceva? se deregleaza ceva? Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-22 11:56:54
Re: probleme...din nou; doctoressa,nashira?nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|