|
Nu esti logat.
Intarziere..postinor???#1 2007-04-24 14:46:28
intarziere..postinor???buna...am si eu o problema...in data de 15 martie am avut ultima menstruatie(cu intarziere de 4 zile)...iar in data de 24 martie am luat pt prima data postinor....l-am luat la cel mult 2 ore de la actul sexual,iar a doua pastila am luat-o la 12 ore dupa ce am luat-o p prima...dupa cate zile...3,4 am avut acel spotting...problema e ca pana astazi eu nu am avut menstruatie...am facut 2 teste de sarcina...unul astazi,iar unul sambata,ambele au avut rezultatul negativ...am toate simptomele pe care le aveam si pana acum inainte de menstruatie,dar menstruatia nu vine...e normal sa intarzie atat de mult?ea ar trebui sa apara la..28-30 de zile de la ultima menstruatie,sau la acelasi numar de zile 28-30 de zile de la acel spotting?va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra Offline #2 2007-04-24 15:16:56
Re: intarziere..postinor???este foarte posibil sa intarzie de la postinor (de fapt s-a dereglat); dc ai facut testele si au iesit negative....mai asteapta si o sa vina! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-04-25 19:31:44
Re: intarziere..postinor???multumesc alexamelin pt raspuns...dar..poate sa imi raspunda cineva...daca menstruatia ar trebui sa vina dupa 30 de zile de la spotting?sau sa vina la data normala? Offline #4 2007-04-25 19:36:12
Re: intarziere..postinor???ar trebui sa vina la data normala dar intarzie datorita postinorului...asta e unul din efectele lui... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|