homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virus vaginal


#1 2007-04-24 23:40:39

Ardelean Alexandra
Membru
Inregistrat: 2007-04-24
Mesaje: 1

virus vaginal

doctoressa, am fost la medic impreuna cu sotul meu, in ideea in care dorim sa concepem un copil. medicul ne-a confirmat ca suntem sanatosi dar la o analiza virusologica vaginala (TBS) ne-a zis ca avem un virus (parca se numeste alfa sil sau L SIL) de care nu a vrut sa ne zica nimic. mentionez ca am facut analiza HPV care a iesit negativa. deasemenea este important sa spun ca am o rana pe col care nu s-a vindecat desi a fost cauterizata si a avut 2 ajustari la cauterizare. acum diagnosticul exact este : absent atipii celulare; C II BP; TBS infl L SIL. cum putem sa aflam ce tratament avem de urmat? stim ca acest virus nu ar afecta viitoarea sarcina dar vrem sa scapam de el. Suntem ingrijorati si apreciem un raspuns prompt. Multumim

Offline

 #2 2007-04-25 16:22:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18
Mesaje: 19256

Re: virus vaginal

analiza virusologica de care spui tu e papanicolau. in momentul in care vine rezultatul acesta poate fi in 2 forme: ori clasificare pe aspecte celulare - la tine CII (care se gaseste la fiecare femeie activa sexual si care nu ridica probleme, dar trebuie reanalizata o data la 6 luni) si clasificarea Bethesda - acea TBS care apare la tine si care nu e virus ci doar o clasificare a ranii pe care o ai si care a iesit LSIL = low grade squamos intraepithelial lezion. sunt 2 clasificari diferite a aproximativ aceluiasi lucru pt o mai buna comunicare intre clinician (ginecolog) si anatomo-patolog.
avand in vedere rana ta ti s-a facut si analiza HPV care zici ca a iesit negativa. cu toate datele astea se poate spune ca nu ai niciun virus si sincer nu inteleg de ce nu ti s-a spus asta direct in loc sa te lase sa te framanti. nu ai de ce sa fii ingrijorata pt ca nu ai nimic wink trebuie insa avut grija cu rana respectiva, eventual investigata la un alt medic si vazut daca ridica probleme in caz de sarcina.


mami de minuni hjarta

Offline

 

#3 2007-04-26 12:31:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01
Mesaje: 20455

Re: virus vaginal

cum bine zice eu_vreau.....nu ai nimic iar medicul acela...poate e mai bine sa cauti altul


Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.