homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diane 35-10

#172 2008-06-20 12:15:56

Aliinutza
New member
Inregistrat: 2008-03-05

Re: diane 35

Buna fetelor,d catva timp am o scurgere albicioasa dar miroase.Daca stie cineva sa imi raspunda si mie?

#173 2008-06-20 12:19:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

moonspell a scris:

Buna ziua. Sunt noua pe site si as avea niste intrebari in legatura cu Diane35. Care este problema mea... m-am dus la un control ginecologic datorita faptului ca imi intarziase menstruatia 1 luna... nu era insarcinata, insa dupa o eco s-a descoperit ca am ovarul drept polichistic si pe cel stang un chist de cam 4cm iar endometru de 8.4. Mi s-a prescris duphaston ptr amenoree si apoi am revenit la eco... chistul s-a absorbit insa am ramas cu ovarul drept polichistic si am mai luat inca o cura de duphaston pentru micsorarea endometrului care a ajuns la a doua eco la 7.5mm. La a treia eco am ajuns la 6.6 endometru cu aspect tristratificat (am inteles ca asta e bine in sensul ca poate odata as putea avea si eu un copil) ovarul drept de 3.95 cu aspect polichistic iar cel stang cu aspect si dimensiuni normale. Dna doctor a zis ca ea imi recomanda sa incep sa iau Diane35 din prima zi a urmatoarei menstruatii si mi-a dat sa fac urmatoarele analize: hlg, glicemie, tgo, tgp, colesteron, si trigliceride... acum intrebarea si ingrijorarea mea: am tot citit pe diverse site-uri si forum-uri de pe internet despre aceste Diane35 si f multe fete/femei s-au plans de diversele efecte secundare... sangerari multiple si indelungate, dureri de cap, greturi, riscurile de tromboembolism, dureri in piept, etc. Mentionez ca nu am probleme legate de acnee sau hirsutism. Ce sa fac? Sa incep sa le iau de luna viitoare? Sincer sa va zic sunt cam retinuta de acest aspect si imi e cam frica sa nu-mi faca mai mult rau decat bine? Care este parerea dumneavoastra? Va multumesc anticipat pentru raspuns. O zi buna!

mergi la un medic de planning...eu nu vad motive sa iei diane-35

Aliinuta...mergi si fa un examen de secretie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#174 2008-07-15 12:03:47

Georginela
Membru
Inregistrat: 2008-07-15

de curand am fost internata la clinica de Endocrinologie Parhon din Bucuresti.Si pe langa alte pastile, mi-au fost prescrise si diane pentru chisturi la ovare si ptr pilozitate accentuata pe fata .inainte luasem Duphaston 2 ani si am avut efecte secundare de genul crestere in greutate rapida si dupa un timp menstruatia s-a dereglat.adica venea uneori la timp, alteori la 2 luni.acum trebuie sa ma apuc sa iau diane si mi-e cam frica nu cumva sa iau iarasi in greutate sau sa imi faca mai rau pentru ca am vazut pe prospect ca e si pentru acnee.eu nu am deloc cosuri pe fata, exista posibilitatea sa inceapa sa imi apara dupa ce termin tratamentul?

#175 2008-07-15 12:31:00

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu cred ca o sa se intample asta!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#176 2008-07-16 11:48:21

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

si eu am luat diane 35 timp de 2 ani cu pauze de 2 luni
mai mult pentru acnee
nu m-am ingrasat de la ele, fata mi s-a curatat destul de bine
nu m-am protejat deloc in aceasta perioada stiind ca i-au diane 35 si nu am avut surprize
din luna ianuarie le-am intrerupt deoarece vreau un bb, dar vad ca nu vrea sa vina...sad
eu in general am fost foarte multumita de diane35
da intr-adevar cum se spune depinde de organism

Publicitate

loading...

#177 2008-07-16 11:50:33

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

diane35 nu se iau mai mult de un an. cu un medic ai vb?

mami de minuni hjarta

#178 2008-07-16 18:22:21

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

nu nu am vorbit
eu m-am simtit foarte bine de la ele
nu am avut nici o reactie de la ele cum ar fi greata s-au altele cum le-am auzit pe fete vorbind
intr-adevar acneea mi-a trecut aproape de tot cu mici exceptii
nici dupa ce nu am mai luat nu am avut nici un fel de simptom
oricum acum pe 25 sunt programata la gine
ii voi spune dr. ca am luat smile

#179 2008-07-26 16:48:29

kayal
Membru
Inregistrat: 2008-06-30

jeeezz toata felu de pareri eu zic ca nici un anticonceptional nu e bun dar nu avem ce face si fiecare doctor ar recomanda alte anti sau nu recomanda aceleasi fiindca sunt prea mult deci probabil sunt bune si diane si yasmin si altele sau n sunt bune deloc si chiar dc sunt imotriva parului mai mult sunt si anti deci de ce sa nu fie folosite, in fine problemele depind de la persoana la persoana si probabil de multe ori nu sunt vinovate anti.

#180 2008-08-08 21:09:22

irina_cristina
Membru
Inregistrat: 2008-08-08

am si eu o problema...am luat diane 35 pentru vreo 3 sapt-eram in perioada bacului,si nu vroiam sa am vreo surpriza neplacuta...insa in a 3-a sapt am obs o inflamatie in zona ovarelor...uneori foarte proeminenta(in special in partea dreapta),si alteori nici nu se observa...mi s-a zis k e din cauza ca mi-am stopat ciclul(vreo doua luni nu imi venise) si dupa ce imi va veni,totul va fi ok...insa dupa o luna si ceva de cand nu am mai luat,inflamatia este destul de proeminenta...si este si tare (scuzati exprimarea big_smile...parca as avea muschii foarte contractati)..parca as avea burta....imi este oarecum teama sa ma duc la ginecolog...nu as vrea sa imi dea un diagnostic de genul-ai un ovar mai mare...sau vreo infectie..va rog,daca ,ma poate ajuta cineva cu vreo informatie....multumesc!!

#181 2008-08-08 21:14:05

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Informatia e urmatoarea: fugi la ginecolog pentru pe forum nu se dau diagnostice. Trebuie sa faci cel putin o echografie.

Ai probleme cu constipatia?

#182 2008-08-08 21:18:04

irina_cristina
Membru

nu,nu am pb dintr-astea...cred k imi iau inima in dinti si ma duc...desi nu prea am incredere in cei din orasul meu...neutralsad

#183 2008-08-08 21:19:45

ET
Addicted member

Da un search pe forum, exista un topic "Dr. ginecologi buni". Poate iti este de folos. Poti merge si la un internist pentru echografie transabdominala.

#184 2008-08-10 22:46:35

raxanitas10
New member

mi s-a prescris si mie dianne 35 pentru un chist ovarian la ovarul stang d 7 cm ( fara sa mi se faca vreo analiza) .... am inceput sa le iau si dupa vreo 4 zile am inceput sa am dureri de stomac .... nu sunt puternice si am observat ca imi trec atunci cand beau apa .... ce sa fac sa renunt la ele sau sa continui sa le iau? sunt destul de ingrijorata mai ales ca am citit de reactiile adverse pe care le au aceste ac

#185 2008-08-10 23:44:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mergi la un alt medic sa ti dea alte anticonceptionale...pt ce ai tu nu sunt obligatorii diane (care sunt de fapt medicamente cu rol contraceptiv) ci poti lua orice anticonceptionale ...asa ca nu ai dc sa le iei neaparat pe acestea...

happy with him...inlove with him...puss

#186 2008-08-11 13:26:57

ET
Addicted member

Cred ca e o coincidenta, nu vad legatura intre contraceptive si durerile de stomac.

Analize nu trebuiau, oricum ar fi aiurea sa le opresti acum, mai ales ca e destul de mare chistul. Ti-a spus doctorul ce fel de chist este?

#187 2008-08-12 14:17:46

greenway
New member
Inregistrat: 2008-06-21

buna fetelor, am si eu o nelamurire.
am fost la spital , mi-am facut toate analizele, hormonale si de tiroida.
analizele au fost facute in ziua 21 a ciclului
estradiolul mi-a iesit destul de mare - 1317
FSH - 8.9
LH - 69.4
progesteronul - 1.81

dar testosteronul nu mi-a iesit asa crescut - 2.22 (aceste analize au fost facute cu o zi intarziere, adica, sangele a fost tinut la rece si apoi testat,, nu stiu daca conteaza chestia asta dar, am mentionat-o)

tiroida perfect normala.
la ecografie mi s-au gasit 11 chisturi pe ovaru drept si 8 pe stangu, cu marimea de 4 mm - 8mm.

eu m-am dus la spital pentru ca am par pe fatza ( mustata, si putin par pe barbie ). am pe burta, in jurul sfarcurilor, pe spate la baza. parul nu este mult dar sunt fire mai inchise la culoare, si am zis ca nu prea e normal. eu ma epilez dar as vrea sa scap de problema asta. plus ca parul din cap imi cade ingrozitor de mult si se ingrasa foarte repede
endocrinologul mia prescris yasmine si eutyrox.
intrebarea mea este daca eutyroxul merita luat daca nu am nicio problema cu tiroida?
si am citit ca yasmineul nu m-ar scapa de problema, si as vrea sa il schimb cu diane 35. este bine sa fac asta?

chiar nu stiu ce sa fac, daca sa le schimb sau nu

ps.  tin sa mentionez ca nu am avut niciodata problema cu cosurile, chiar deloc, dar de cand iau yasmine ( 7 zile ) mi-au aparut pe fatza cosuri sad
de ciclu nici sa nu mai mentionez ca e neregulat rau, imi intarzie si o sapt 2 .

Ultima oara a fost editat de greenway (2008-08-12 14:42:06)

#188 2008-08-12 18:59:31

LACRIMOSA
New member
Inregistrat: 2008-08-12

buna fetelor!am inceput sa iau si eu diane,azi e a 7-a zi ....nu mai luasem de 2 ani,deci am inceput cu prima zi de menstruatie...si am de vreo 3 zile dureri in zona ovarelor...care sunt si putin umflate...si nu mi s-a oprit menstruatia...adica inca mai picura....ma gandeam sa le schimb,sa incep sa iau novynette....credeti ca e bine sa intrerup si sa incep de luna viitoare cu novynette sau sa termin folia de diane?mi'e frica sa nu se agraveze treaba cu durerile si cu partea de jos a abdomenului umflata....plus ca nu mi se mai opreste menstruatia...de obicei era de 3-4 zile...v-as fi recunoscatoare daca mi'ati da un sfat...mersi!

#189 2008-08-12 19:01:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

despre dureri nu stiu ce sa zic, sangerarile sunt un efect secundar normal in primele luni, se cheama spotting
in orice caz nu le intrerupe, ia macar folia pana la capat

#190 2008-08-12 19:18:38

LACRIMOSA
New member
Inregistrat: 2008-08-12

m-ai linistit in privinta sangerarilor...cat despre dureri...nu sunt accentuate....dar sunt...nici macar nu sunt continue...sper sa treaca...daca nu,ma voi duce la un control...oricum...mersi mult!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.