|
Nu esti logat.
Interpretare analize pls#1 2007-04-26 21:38:53
interpretare analize plsmama mea sia facut testul papanicolau si ia iesit asa Offline #2 2007-04-27 16:13:27
Re: interpretare analize plsda, cred ca i s-a dat tratamentul corect(desi un examen de secretie ne-ar fi lamurit mai bine) Are inflamatie la nivelul colului, steriletul e musai sa fie extras Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-04-27 22:23:00
Re: interpretare analize plsdoctoressa tias fi ffffffffffffff recunoscatoare dc miai putea da mai multe imformati despre aceasta boala, dc e o boala ..........ni sa spus k ar putea fi din cauza steriletului dar dc nu e asa atunci sar putea sa fie inceput de cancer de col uterin....................................asa e????????si in ce privinate near ajuta mai mult un examen de secretie Ultima oara a fost editat de ramonel (2007-04-28 12:55:47) Offline #4 2007-05-02 13:13:27
Re: interpretare analize plspai e posibil sa fie o infectie(nu stim cu ce si daca pentru ca nu avem un examen de secretie) sau o rana pe col de alta natura care trebuie investigata suplimentar(din pricina steriletului sau leziune precanceroasa sau orice altceva). deci eu zic sa o luati incetisor si sa nu puneti raul inainte ca nu e cazul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-05-02 21:26:45
Re: interpretare analize plsva multumesc tare tare mult pt sfat si a inceput tratamentul si o sa va tin la curent cu notatile care vor aparea, Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-04 08:29:15
Re: interpretare analize plsam si eu o nelamurire legata de candida asta pacatoasa..Acum cateva zile,mai precis o saptamana,am fost la marie stopes,am facut o secretie si un pap..Secretia a relevat o candida,pe care am incercat sa o tratez cu gynozl(ovule de 400),fluconazol(de 150)si tantum rosa..spalatura inainte de introducerea primului ovul si dupa ultimul..Iar pentru partener clotrimazol(crema) si o pastila de fluconazol..Toate bune si frumoase pana aici,doar ca de azi dimineata am observat iar o scurgere albicioasa..mai laptoasa(nu branzoasa) Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-04 10:37:23) Offline #7 2007-05-04 08:32:11
Re: interpretare analize plshmmm mie doctoressa mi-a spus ca ininte sa punem primul ovul nu trebuie sa ne spalam in vagin .eu nu am inceput inca tratamentul si am si eu o intrebare reusescti sa introduci ovulul ?nu am mai facut pana acum tratament cu ovule si nu stiu cum este Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-04 08:36:52) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-05-04 09:01:30
Re: interpretare analize plsTrebuie sa reusesti, ca aluneca #9 2007-05-04 09:07:49
Re: interpretare analize plsmultumesc persifina trebuiesc introduse cat mai adanc poti nu sa isi faca efectul cat mai bine? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-05-04 09:12:30
Re: interpretare analize plspai il introduci cat poti tu cu degetul si pe urma oricum te bagi in pat si se topeste, asa ca se mai intinde pe-acolo. #11 2007-05-04 09:13:08
Re: interpretare analize plsmultumesc pt. raspunsuri persifona.pup VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-05-04 10:34:45
Re: interpretare analize plsralucaelena..sa stii ca si a mine a intrat mai greu ovulul..dar l'am udat cu un pic de apa inainte de a'l baga Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-04 10:36:33) Offline #14 2007-05-04 11:43:51
Re: interpretare analize plstantosica tu ai fost sa iti iei rezultatul de la pap? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-05-04 11:51:28
Re: interpretare analize plsma duc marti..este singura zi din saptamana cand am timp sa dau o fuga pana acolo..In plus,am zis ca mai bine ma duc mai tarziu,ca sa nu fac drumul degeaba(sa fiu sigura ca este gata ) Offline #16 2007-05-04 11:54:01
Re: interpretare analize plseu ma duc luni. dupa socotelile mele ar trebui sa fie gata azi dar decat sa ma duc degeaba pana acolo mai bine astept dupa luni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-05-04 11:56:05
Re: interpretare analize pls
poate mergem impreuna marti Offline #18 2007-05-04 11:57:10
Re: interpretare analize plsde ce nu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-05-07 21:45:10
Re: interpretare analize plsdoctoressa...te rog mult,sa imi raspunzi si mie la intrebare..(am pus o intrebare vineri,si pana acum nici un raspuns)..Daca esti draguta sa ma lamuresti si pe mine ce alte analize sa mai fac,daca mai e nevoie..pt. a afla daca este totul ok.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|