homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest - protectie de cand?

#1 2007-04-26 23:45:26

Scarletter
Membru
Inregistrat: 2007-04-24

logest - protectie de cand?

imi cer scuze ca deschid un subiect nou cu aceeasi tema, stiu ca s-a discutat pe forum, dar raspunsurile pe care le-am gasit la intrebarea mea sunt diferite...
am luat yasmin un an si jumatate, organismul nu le-a mai acceptat (sangerari intermenstruale, care ultima data s-au transformat intr-un ciclu normal...)
am fost la doctorita ginecolog, mi-a oprit yasmin-ul, mi-a recomandat logest si a spus sa astept urmatorul ciclu sa le incep.
pe 18 mi-a venit ciclul, am luat prima pastila in prima zi, deci azi s-au facut 9 pastile luate.

intrebarea e: de cand sunt protejata si pot avea contact sexual fara protectie suplimentara?
eu stiam ca, daca le incepi din prima zi, chiar de atunci... si doar daca le incepi mai tarziu trebuie sa te protejezi 7 zile in plus.
dar am gasit pe forum si raspunsuri ca, indiferent ca ai luat pastila din prima zi, trebuie sa astepti 7 zile si chiar unul in care se spunea ca protectia e de la a 2-a folie! 

va rog sa imi raspundeti si mie... am istorie cu prezervative rupte si pana nu sunt sigura de pilule, stau cuminte (si cumintenia dureaza deja de o luna si jumatate smile
multumesc mult!

#2 2007-04-26 23:47:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: logest - protectie de cand?

esti protejata dupa prima pilula daca o iei din prima zi...si sunt f curioasa unde ai citit tu alea pe forum...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-04-27 00:19:50

Scarletter
Membru

saru' mana, asa stiam si eu...
dar am vrut sa fiu sigura si tot citind, am dat peste http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=6145 si m-a zapacit un pic, am crezut ca ce stiam de la yasmin nu se aplica si la logest.

#4 2007-04-27 00:39:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sincer nu vad ce te a zapacit...si din acest punct de vedere regulile se aplica la toate anticonceptionalele...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-04-27 10:49:54

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Scarletter si cu logest nu mai ai probleme?sunt curioasa pt ca si yo cu yasminu aveam sangerari mari...

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-04-27 23:05:43

Scarletter
Membru

deocamdata nu am nimic, nici macar spotting.
dar le iau abia de 10 zile...
cu yasmin devenise grav... dupa ce 8-9 luni am fost foarte multumita de ele, nu am avut macar o singura reactie adversa, au inceput sangerarile de prin noiembrie anul trecut... la inceput cateva picaturi pe luna, pana cand luna trecuta m-a pocnit rau de tot si eram la jumatatea foliei...
am fost la 2 doctori, pe primul nu l-am crezut ca e de la pilule...
sa vedem cum o sa mearga cu logestul.
ar trebui sa mergi si tu la un doctor, sa nu te chinui, ca daca sangerarile sunt de la pastile, nu scapi pana nu le schimbi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.