|
Nu esti logat.
Epilarea inghinala la salon#1 2007-04-27 15:33:25
epilarea inghinala la salonbuna fetelor...ma bate gandu sa ma duc la un epilat inghinal...dar nu stiu exact ce presupune...si eu de felul meu nu prea suport durerea..adica ma fac deocamdata cu epilatorul electric..doar foarte putin...un pic din zona V superioara ...mai jos de abdomen...dar nu prea mult..ca doareeee....care dintre voi mi-ar putea da niste sfaturi ? va rog mult Offline #2 2007-04-27 15:35:47
Re: epilarea inghinala la saloneu din cate stiu la soln se foloseste ceara refolosibila iar mie nu-imi insipira deloc incredere.cine stie pe cine a mai fost cera aceea si daca mai capat vreo boala ceva.am renuntat la idee.si ma face o matusa de-a mea. expect the worst , hope for the best! Offline #3 2007-04-27 15:36:33
Re: epilarea inghinala la salonok inteleg..dar daca eu nu am o matusa.. ce sa fac ? Offline #4 2007-04-27 15:38:12
Re: epilarea inghinala la salonnu stiu.cauta pe cineva care stie sa foloseasca ceara si apoi pui o prietena sau pe cineva sa te faca. expect the worst , hope for the best! Offline #5 2007-04-27 15:42:31
Re: epilarea inghinala la salonoh..mi-e cam rusine...si mi-e si frica sa nu doara ingrozitor si sa lesin pe acolo Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-27 15:57:24
Re: epilarea inghinala la salonLa saloane se foloseste si ceara de unica folosinta. Trebuie sa intrebi. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #7 2007-04-27 16:07:27
Re: epilarea inghinala la salonfoarte rar.si daca se foloseste probabil e f scump. expect the worst , hope for the best! Offline #8 2007-04-27 16:11:12
Re: epilarea inghinala la salonce ciuda mi-e ..voiam si eu sa ma fac "frumoasa"..dar am atatea motive care ma retin oricum fetelor..ms de raspunsuri Offline #9 2007-04-27 16:13:41
Re: epilarea inghinala la salonnu este scump....eu dau 100 de mii inghinal si 80 interfesier deci 180 de mii totalul, mi se pare destul de convenabil.se foloseste ceara de unica folosinta din ce in ce mai des, te duci la salon cel mai bine si ii ceri unei cosmeticiane sa te epileze cu ceara de unica folosinta...nu doare chiar atat de tare sa stii, dar daca vrei cu ceara ceea ce iti recomand, e cea mai buna metoda de epilare pt ca in timp ti se rareste parul f mult si nu iti cresc nici fire de par sub piele si te tine cam o luna, trebuie sa te tunzi cu foarfecta mai intai ca sa nu fie parul mare, il scurtezi u cat poti de mult pt ca astfel durerea nu va fi atat de mare si poti lua si un algocalmin inainte sau alt analgezic. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-04-27 16:14:34) #10 2007-04-27 16:16:57
Re: epilarea inghinala la saloninghinal..adica te face tot tot ? am fost o data cu o prietena sa se faca ea..dar nu m-a lasat sa intru si eu macar sa vad cum e..oricum sunt sigura ca o sa lesin ms mult. Offline #11 2007-04-27 16:20:25
Re: epilarea inghinala la salonnu tot....te face cat vrei u....daca vrei de tot te face de tot, dar pt inceput este bine sa nu te faci total, acum depinde cum iti place si tie sa arati acolo jos, eu spre ex nu ma fac total, m-am facut o data si nu mi-a placut, ma fac pe labii si sus acolo si las foarte foarte putin ca o dungulita mai groasa asa dar e suportabil iti spun eu chiar nu lesini #12 2007-04-27 16:27:47
Re: epilarea inghinala la saloneu ma gandeam sa imi cumpar un roll-on ceara(sau ceva de genu)care il incalzesti(in apa sau la microunde).dar la instructiuni zicea ca dupa ce intinzi o bucata de ceara(intrebarea mea e cat de mult sau cat de putin)si apoi pui peste o banda(benzile sunt incluse sau trebuie sa le cumperi)si apoi tragi(logik:in sensul invers de crestere a parului).la salon nu voi merge sper ca niciodata!pot sa ma fac si singura:))ce ziceti fetelor? Offline #13 2007-04-27 16:38:46
Re: epilarea inghinala la saloneu am un aparat in care bag niste cutii de ceara cu unica folosinta, exact cum au saloanele mi l-am luat tot de la un salon, banda mi-am luat tot de acolo si ma fac pe picioare, axila, dar inghinal nu ma fac singura pt ca sunt mai sensibila si daca nu stii f bine exista riscul sa te faci vanata, sa ti se sparga niste vase capilare in momentul cand tragi si iti poate da si sangele pt ca parul din zona aceea este un pic mai gros decat de pe picioare....si tot la salon ma duc pt ca am incredere in fetele alea daca u vrei sa incerci poti incerca, dar mie mi-e frica sa ma fac singura mai ales cu benzi din acestea pt ca e destul de complicat #14 2007-04-27 17:26:37
Re: epilarea inghinala la salonmai fetelor..eu sunt foarte speriata acuma nu stiu ce o sa fac..sa vb si cu prietenul meu si ma mai gandesc..va anunt ce si cum ..daca ajung pe acolo Offline #15 2007-04-27 17:29:36
Re: epilarea inghinala la saloneu chiar acum am venit de la salon,m-am "dezblanit"))si m-am facut si inghinal,nu ma durut deloc dar nu m--am facut de tot,putin pe labii...ca mi-a fost rusine sa trag chilotul mai mult:D....chiar nu ma durut,fata de picioare pe care nu le mai facusem din ianuarie:Drusine sa-mi fie Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #16 2007-04-27 17:42:50
Re: epilarea inghinala la salon
http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #17 2007-04-27 17:43:31
Re: epilarea inghinala la salon
Deci parerea mea e ca faci o greseala daca mergi de la premiza: Niciodata la salon! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #18 2007-04-27 20:10:11
Re: epilarea inghinala la salonsenorita...mi-ai mai dat curaj...am sa ma duc in cele din urma..pentru ca nu ma mai suport ..nu ca as arata groaznic acolo jos, dar na..vine si caldura de acuma..si nu se mai poate mersi de comment. Offline #19 2007-04-27 20:14:28
Re: epilarea inghinala la salonApropo de discutia cu ceara refolosita vs cea de unica folosinta, am auzit ca utilizand-o pe cea de-a 2a, e mai dureros. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|