|
Nu esti logat.
Cum agatam?#1 2007-04-29 10:35:11
Cum agatam?
zicea benny intr-un alt topic. Nobody home Offline #2 2007-04-29 12:07:31
Re: Cum agatam?tare imi place de tine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-04-29 12:17:37
Re: Cum agatam?eu una m am lasat de agatat...dar exista un joc misto...care se joaca online(de obicei pe mess sau pe ceva chat)...intre un baiat si o fata...si unul zice un loc...si celalat trebuie sa spuna cum l ar agata in locul respectiv...ce ar face...ce ar zice...cum s ar comporta (conteaza f mult sa fi sincer...sa fi sigur ca ai face...pt ca altfel jocul n are farmec)...iti pune imaginatia la treaba si te pregateste pt situatiile reala...pe mine una ma lasa rece replicile deja fumate...de genul : si care spuneai ca e nr tau de telefon?... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-04-29 12:53:52
Re: Cum agatam?cum fac eu stiu deja. pe mine ma interesa cum faceti voi. Nobody home Offline #5 2007-04-29 13:02:07
Re: Cum agatam?Pai cum faci, zi-ne si noua, sa invatam :-))) Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-29 15:12:16
Re: Cum agatam?eu bag un zambet si dau de inteles ca m-ar interesa tipul iar apoi ma las agatata expect the worst , hope for the best! Offline #7 2008-05-19 20:43:02
Re: Cum agatam?tin minte ca anu trecut imi placea mie un baiat foarte mult (de fapt mai multi k eram si yo mai mica si imi placea sa experimentez) si cand l'am vazut la mine la liceu l'am oprit si i'am cerut nr de tel, desi nu aveam nicio tangenta cu el si nu mai vorbisema pana atunci, decat il vazusem intr'o zi la biliard ... ce a fost ciudat a fost faptu ca el chiar mi'a dat nr si mi'a spus ca si el ma remarcase . oricum au ras cateva colege de mine ca nu ma credeau in stare sa'l opresc si sa'i cer nr shining from heaven... Offline #8 2008-05-19 20:58:20
Re: Cum agatam?da, merge treaba cu zambetul asa "fugar" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|