homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Maotive pt. care ati rupe definitiv relatia cu partenerul/partenera?-6

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » maotive pt. care ati rupe definitiv relatia cu partenerul/partenera?

#96 2007-05-20 16:12:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: maotive pt. care ati rupe definitiv relatia cu partenerul/partenera?

bine ca te-ai despartit de el nu merita sa stai cu el

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#97 2007-05-21 21:43:52

andrutza
Vizitator

Fetelor am iesit ieri la suc cu el si mi-a explicat dc a procedat asa....a zis ca simtea ca nu ne mai intelegem deloc ca erau certuri simtea ca eu nu-l inteleg si ca sunt prea pretentioasa si a spus ca el vrea sa ne impacam doar daca vreau si eu, ins eara asta i-am zis ca vreau si a zis ok, pare un pic cam retinut si a zis ca un timp asa va fi pana va vedea ca o sa fie bine si o sa ma schimb sa-l inteleg si etc.....eu nu stiu ce sa cred acum ca dupa mine eu nu i-am facut nimic rau doar ma mai suparam cand nu putea sa vina la mine, cand se mai vedea cu baietii , ce-i drept cam rar pt ca incerca sa imi fac mie pe plac ca sa nu ma supar, dar eu acum stau cu gandul ca daca nu o sa fie cum a fost cu mine tandru, iubitor....el a zis ca in timp va fi daca va vedea ca eu il inteleg si i-am spus sa se gandeasca bine daca vrea si daca ma iubeste la fel de mult pt ca nu vreau sa-mi faca rau sau sa ma faca sa sufar si a zis ca ma iubeste la fel de mult si ca nu o sa-mi faca rau....a zis sa am rabdare, voi ce parere aveti, ce ar trebui sa fac? oare e bine sau nu sa ne impacam....chiar nu stiu, stau cu teama sa nu fie rau

#98 2007-05-21 21:53:24

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

motive pt care o sa si rup relatia: gelozia excesiva,neincredere.si de la astea pleca multe altele si nu mai rezist.

expect the worst , hope for the best!

#99 2007-05-22 12:29:12

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

andrutza, lasa timpul sa treaca si vei vedea daca a fost bine sau nu sa va impacati

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#100 2008-05-19 20:51:51

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

cred ca unul din principalele motive pentru care as rupe relatia cu ubitu meu ar fi neincrederea, sa simt ca nu mai exista incredere si ca oricat de mult as incerca, ca totul sa fie ca la inceput nu as reusi... sau daca ar fi la mijloc o gelozie excesiva, desi deocamdata nu e cazul. cred ca as trece cu vederea daca m'ar insela o sg data si daca n'ar fi nimic serios cu respectiva

shining from heaven...

Publicitate

loading...

#101 2008-05-19 21:05:51

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

as termina o relatie daca m-ar minti. stiu ca nu intotdeauna e bine sa spui adevarul, dar nu as putea trai cu un mincinos. nici cu o persoana agresiva, care sa ma determine sa fac lucruri impotriva vointei mele si nici cu o persoana rece. as trece cu vederea daca m-ar insela, daca as afla de la el si daca as stii ca nu e ceva serios. in alte conditii, adio. ps: depinde si cu cine m-ar insela.
pps: n-as suporta sa fie gelos si posesiv, sa simt ca ma sufoca, dar nici indiferent.

#102 2008-05-19 21:08:36

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

singurul lucru pt care m-as desparti ar fi violenta. nu as putea accepta asta

Cu zambetul pe buze...

#103 2008-05-19 21:10:43

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

offf andruta am citit topicul asta in care ne spuneai ce ti s-a intamplat anul trecut cu prietenul tau sad cand te-a inselat si crede-ma m-am simtit ca si cum as fi fost eu in locul tau..si mi-e o teama asa....sa nu mi se intample si mie vreodata asa cva!cred ca as muri de durere daca m-ar insela...pt ca il iubesc mult si sunt si o pers f orgoliasa si m-ar durea sufletul enorm sa isi bata jok de mine,stand cu alta...cand eu i-am oferit mereu dragostea mea..intelegerea mea,timpul meu..si tot...sper sa nu trec niciodata prin asa cva!desi nu il vad p al meu facand asa,simt ca ma iubeste,ca ma vrea doar p mine,dar nu se stie niciodata ce ti se poate intampla sad

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#104 2008-05-20 10:41:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

clar indiferenta. si minciuna.

daca m-ar insela, l-as lasa, dar nu ca razbunare, ci pt ca sunt constienta ca, daca s-a ajuns la asta, inseamna ca nu-i sunt de ajuns, nu e fericit cu mine si, deci, n-o sa ma faca nuci pe mine fericita.

dar indiferenta si minciuna m-ar scarbi total...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#105 2008-05-20 11:02:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

lizz, dar de ce a plecat singur ? tu n-ai putut pleca ? da-ne mai multe detalii

#106 2008-05-20 11:15:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asta e pasiunea lui... dar in rest, cat sunteti impreuna, totul e ok ? sau mai sunt si alte lucruri care te deranjeaza ?

#107 2008-05-20 11:24:05

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

de cat timp sunteti impreuna?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#108 2008-05-20 11:30:58

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

pai ar trebui sa stiti ce vreti unul de la altul smile

azi nu ma bag in afaceri sentimentale ca is mahmura. te sfatuiesc fetele mai bine wink

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#109 2008-05-20 11:43:20

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pai indiferenta care doare atat de mult, violenta, inselatul..nua s mai suporta sa-l am langa mine dupa ce stiu ca ar mai fi fost cu altcineva...mi s-ar invarte chestia asta in cap on & on si nu m-ar lasa sa traiesc, si minciuna dusa la limite plus neincrederea

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#110 2008-05-20 19:22:25

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

daca m-ar insela s-ar termina definitiv. oricat de mult m-ar durea, nu i-as da o alta sansa. asa ceva nu se face.
alte motive: violenta si lipsa de respect, care genereaza diverse comportamente si situatii care in final, tot la despartire ar duce.

#111 2008-05-20 19:27:55

andrutza
Vizitator

lizz mie nu mi se pare okc e se intampla in relatia ta. E ok ca are pasiunea asta, u i-o repsecti, dar atata timp cat u il intelegi ar tb sa te inteleaga si el...si sa faca si el compromisuri nu doar tu.
Nu e normal doar dintr-o parte sa vina intelegere si numai tu sa fi cu capul plecat..discuta cu el serios si spune-i ce nu-ti place.
Poate reusesti sa-l faci sa inteleaga, daca nu inseamna ca el nu te iubeste suficient.
Cineva care iubeste se intalneste cu pers iubita in limita posibilitatilor si vrea s-o faca fericita, nu cum face el sa te supere...

#112 2008-05-20 19:44:40

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

lizz, e destul de mult 2 ani jumate o relatie in care mai mult nu va vedeti.. asta a fost si prblema mea, sa fiu pe planul secund, explica-i ce te deranjeaza, explica-i ca e important si ce vrei tu si nu doar ce vrea el, ajuta-l sa inteleaga. daca nu vrea sa isi schimbe atitudinea, schimba-l tu pe el [cu altul lol].. desi cred ca e greu dupa atat timp sad

#113 2008-05-20 19:48:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu stiu dak am mai scris,dar clar nu l-as ierta dak m-ar insela..........

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#114 2008-05-20 20:55:10

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

as renunta definitiv la relatie daca s-ar ajunge la violenta, daca m-ar insela si daca m-ar mintii, si as face asta deoarece persoanele care ajung sa faca astfel de lucruri nu se vor schimba, ci din contra situatia se va inrautatii...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » maotive pt. care ati rupe definitiv relatia cu partenerul/partenera?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.