|
Nu esti logat.
Logest...dupa postinor#1 2007-04-29 16:08:16
logest...dupa postinorBuna! Am si eu 1 mare si dificila problema...de curand mi-am inceput viata sexuala, si numa probleme am avut pana acum. Initial am folosit prezervativ, dar prima data(pe 16 martie) a cazut si am luat postinor ca sa fiu sigura ca nu ma aleg cu 1 baby...ciclul care-mi venea regulat pe 27 mi-a venit pe 21- din cauza postinorului am banuit. Am mai facut-o odata...de data asta...(pe 8 aprilie daca-mi aduc bine aminte...) s-a rupt prezervativul...exact la sfarsit...si nu mai puteam sa stiu exact daca eram sau nu in perioada fertila, asa ca s-a repetat povestea...am luat iar postinor, cu toate ca stiu ca se ia doar de 2 ori pe an la 6 luni. Offline #2 2007-04-29 16:14:40
Re: logest...dupa postinoram inteles din mesaj ca aveai luate deja 8 pastile daca e asa stai linistita nu e cazul de pastinor esti protejata.si inca ceva cat timp iei ac. nu ai perioada fertila pt. ca ele blocheaza ovulatia .am o intrebare pt. tine cand ai inceput sa iei ac. adica din a cata zi de ciclu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-04-29 16:18:04
Re: logest...dupa postinorle sustin pe fete nu lua postinor sub nici o forma! esti complet protejata, ai luat deja 8 pastile si e ok Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-04-29 16:57:55
Re: logest...dupa postinor
si eu (pentru ca mi-ai cerut parerea pe mail). Nobody home Offline #5 2007-04-29 21:45:26
Re: logest...dupa postinorac am inceput din prima zi de ciclu sa iau...sper sa ma protejeze cele 8 pastile luate pana acum... Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-30 22:17:35
Re: logest...dupa postinordar oricum am inteles de la dr la care am fost ca poti sa incepi sa iei ac in timpul menstruatiei, in oricare din zile...dar ca e preferabil din prima...e adevarat? si care ar fi explicatia? (adica daca le incep in a doau zi sa zic...nu mai sunt la fel de protejata sau..:-/...si in medie asa cam dupa cat timp devin active ac logest? (zile) Offline #7 2007-04-30 22:35:31
Re: logest...dupa postinordaca le incepi in prima zi a menstruatiei, esti complet protejata inca de atunci. daca le incepi in alta zi, trebie protectie suplimentara 7 zile. chestia asta e valabila la toate, inclusiv la logest Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-05-01 21:28:03
Re: logest...dupa postinorsa inteleg ca cele 7 zile e perioada maxima nu? adica de ex dupa ce iei 8 pastilutze e safe safe? Offline #9 2007-05-01 23:13:20
Re: logest...dupa postinore perioada care trebuie sa te protejezi...poti mai multe zile (daca vrei)...dar nu mai putine...da...dupa 8 pastilute esti protejata...spor la treaba happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|