|
Nu esti logat.
Nodul??#1 2007-04-30 14:39:56
nodul??zilele trecute, vineri mai precis, mama a descoperit ca are ceva la sanul stang, in partea superioara. never say never... Offline #2 2007-04-30 14:45:49
Re: nodul??sigur eu nupot sa iti spun ce este asta doar un doctor poate sa o faca,deci vizita la doctor si sa se faca si o ecografie mamara sau mamografie.eu am 20 de ani acum cateva saptamani am gasit si eu un nodul la sanul drept am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica(afectiune benigna a sanului).mama mea are 50 de anu si are si ea noduli a fost la doctor si a spus ca sunt de la alpatat si ca nu trebuie sa isi faca probleme deci se poate foarte bine sa fie un nodul benign. altceva nu stiu ce sa iti zic sper ca te-am ajutat cu ceva . dupa parerea mea poate sa fie si o afectiune benigna a sanului Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-04-30 14:52:12) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-04-30 14:52:05
Re: nodul??multumesc mult pt raspuns, mama a implinit ieri 42 de ani, bineinteles ca o sa mearga la doctor numai ca eu sincer nu am prea putut dormi azi-noapte, numai la asta m-am gandit si de aceea m-am gandit sa postez un mesaj... never say never... Offline #4 2007-04-30 14:55:17
Re: nodul??te inteleg foarte bine cand aveam 16 ani si mama a gasit ceva la san si eu eram tare nelinistita dar totul a fost k ,acum are 50 de ani si e bine sanatoasa chiar mai sanatoasa decat mine .o sa vezi ca totul o sa fie bine se paote foarte bine sa fie o efectiune benigna a sanului VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-04-30 15:05:06
Re: nodul??sper sa fie bine... never say never... Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-30 15:06:00
Re: nodul??cu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-05-10 12:14:18
Re: nodul??Si eu am 21 de ani si mi s-a zis acelasi diagnostic ca si la tine, ralucaelena. Mama vrea sa-mi cumpere niste pastile si ceva gel pe baza de Aloe Vera ffffff bune, care face sa dispara daca nu intr-o luna...in 3 sigur. Asa mi s-a zis. Azi mergem sa le cumparam. Daca-mi va trece promit sa va anunt si pe voi, k? Offline #8 2007-05-10 16:24:09
Re: nodul??si cam cat costa tratamentul asta? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-05-30 11:59:26
Re: nodul??tratamentul costa 4 mil pt o luna...sunt in a 3 a saptamana.daca imi dispar va anunt si pe voi...Bafta sa am! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|