|
Nu esti logat.
Cresterea sanilor si ac#1 2007-05-01 00:02:48
Cresterea sanilor si acAm si eu o intrebare.Am observat ca destulor fete le cresc sanii de la ac, si am si eu o intrebare dresata celor care au patit asta: v-au crescut sanii in tot timpul in care a-ti luat ac sau doar in prima luna-a doua(la inceput).Si mie mi se pare ca mi-au crescut, si dat fiind faptu ca eu ii aveam fff mici, as vrea sa continue sa creasca dar am terminat prima folie, si sunt curioasa daca vor continua sa creasca sau atat le-a fost Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #2 2007-05-01 08:31:26
Re: Cresterea sanilor si accred ca in primele 3 luni cresc.si eu iau de 7 luni si nu mi-au crescut sanii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-01 10:18:54
Re: Cresterea sanilor si acin primele 3 luni cresc...daca mai cresc dupaia e doar legat de greutate...adica cresc daca te mai ingrasi... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-05-01 13:48:43
Re: Cresterea sanilor si acsi revin la marimea initiala dupa intreruperea pastilelor! Offline #5 2007-05-01 23:21:56
Re: Cresterea sanilor si acDa am auzit ca revin la marimea initiala....lasa...macar sa ii vad eu mari Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-01 23:26:04
Re: Cresterea sanilor si aceu una m am gandit asa...ii am mari acuma (de la antibebe)...oricum le intrerup doar cand o sa am bebe (si atunci iar o sa i am mari )...si dupaia incep din nou...deci...n am dc sa mi fac griji nuh? happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-05-01 23:49:45
Re: Cresterea sanilor si aceu am facut pauza si cand am inceput sa le iau din nou nu au mai crescut! Offline #8 2007-05-02 00:12:02
Re: Cresterea sanilor si acBine gandit crys_ty_na, dar cam cat ti-au crescut de la antibb, si tu ii aveai mici inainte de a luat ac? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #9 2007-05-02 11:17:20
Re: Cresterea sanilor si acpai mici mici nu i aveam vreo 65-70 B...dar mi au crescut considerabil...toata lumea observa si se mira nu ma deranjau cum erau inainte...eram si atunci mandra de ei...mici si drepti dar acum e altfel...daca o sa imi revina vreodata la marimea initiala asta este...n am fost niciodata complexata de subiectul asta... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-05-02 17:36:29
Re: Cresterea sanilor si achmmm, poate am si eu noroc sa imi creasca considerabil...pt ca eu ii am mici, dar nu sunt prea complexata de asta pt ca prietenul meu ma place asa cum sunt Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|