|
Nu esti logat.
Ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?#1 2007-05-01 14:26:18
ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?as vrea sa fiu putin mai inalta,am1,62:( sa am ochii verzi aprins,sa nu ma mai grabesc cand iau o hotarare,sa o analizez mai mult sa o pot lua pe cea mai buna,sa dau timpu inapoi sa nu-l fi cunoscut pe actualul iubit,nu mai sufeream atat acum,si nu imi mai batea capul cu problemele pe care le avem,sa stau in bucuresti,la bloc,sa fac mai repede 18 ani,sa-mi iau pegeut 107,negru:D,sa fac facultatea de medicina,sa devin ginecolog,sa am si un salon de infrumusetare,si un barbat bine educat si mult mai in varsta ca mine Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #2 2007-05-01 14:34:48
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?vreau sa fiu mai calma, ma enervez prea repede. acu de ex m-am enervat pentru k eu vb cu maicamea si incepu si soramea sa vb in acelasi timp cu mine. si ma enervai in asa hal incat imi vine sa plang. nu vreau sa mai fiu isterica, vreau sa fiu si eu om normal http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-05-01 14:51:24
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?vreau sa am mai putin cu 3 kg,sa am parul mai lung cu vreo 5 cm,sa am din nou unghiile mari.asta la fizic.iar la caracter....sa nu ma mai enerveza asa repede,sa nu mai cedez de fiecare data si sa fac cum vrea iubi meu sa fiu mai puternica intr-un cuvant expect the worst , hope for the best! Offline #4 2007-05-01 14:53:40
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?sa fiu mai slaba...sa am parul lung lung si drept...sa am f multi bani ca sa imi indeplinesc visul de a vedea egiptul,india...si alte asemenea tari...hmmm...sa fiu fericita si sa nu mai sufar niciodata...si sa nu ma mai enervez asa repede si sa nu ma mai cert Ultima oara a fost editat de mika (2007-05-01 14:57:49) Offline #5 2007-05-01 14:59:49
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?la fizicul meu nu am pretentii..as vrea doar sami cizelez putin..adica putin tarreeeeee de tot..vocabularul meu..din care cauza ma tot cert cu apropiatii mei..si fug si baietii de mine..va vine sa credeti,dar uneori imi pare ca sunt asa de proasta ca nu pot purta o discutie normala cu cei dragi..in special problema era cu fostul..cind era departe de mine gaseam argumente nenumarate contra lui, cind ne vedeam dispareau toate din mintea mea..si din nou iesea pe placul lui..a mai patit cineva asa ca mine? mariah carey - bye bye Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-01 15:03:27
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?da eu inainte sa vorbesc la tel cu el sau inainte sa ma intalesc cu el imi zic in mintea mea ca ii zic multe si marunte dar apoi....o las asa expect the worst , hope for the best! Offline #7 2007-05-01 15:06:05
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?Vreau sa fiu maritata cu iubitul meu, sa am 50 de kg, sa ma pot abtine de la mancat dulciuri, sa termin odata facultatea asta, sa am un servici care sa imi ofere mai multe satisfactii, sa am casa mea si sa locuiesc singura (asa simt cateodata nevoia de a fi singura) sa nu ma mai gandesc aiurea la ce va fi si sa traiesc ziua de azi din plin... Offline #8 2007-05-01 15:21:17
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?vreau sa acord mai multa importanta facultatii,sa fiu mai rabdatoare cu mama,sa stiu sa-mi calculez banii astfel incat sa-mi ajunga,sa fiu mereu cu iubitul meu,sa ajung un bun medic,sa am casa mea si 2 copii frumosi si sanatosi,sa ma mai ingras vreo 5 kg(m-am cantarit ieri si am 52 imbracata)...ma mai gandesc si later edit! Offline #9 2007-05-01 15:33:34
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?as vrea sa am cu vreo 4-5kg mai putin si sa imi creasca parul mai rpd..k park nu il mai pot aseza in niciun fel!!!.... Offline #10 2007-05-01 15:35:08
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?vrau sa am mai mult tupeu si 2 kg. in plus sa nu ma mai enervez din nimicuri si sa ma inteleaga iubitul meu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-05-01 16:38:44
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?sa mai dau jos inca un pic ... fizic si in rest sa nu mai cheltui asa banii ... si sa nu mai fiu asa lenesa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2007-05-01 18:40:31
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?vreau sa auda lumea de mine, sa las o amprenta...sa ajung in istoria omenirii ca o legenda, nu ca un banc cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #13 2007-05-01 19:52:23
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?ZIUA DE NASTERE, sa fiu mai grasa, sa am caracter mai puternic Offline #14 2007-05-01 20:28:34
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?PROSTIA! ma simt ca o vaca acum... din cauza unui mascul. imi fac greatza mie insami... Nobody home Offline #15 2007-05-01 20:53:03
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?
nici un barbat nu are trebui sa te faca sa te simti asa...pt ca sunt convinsa ca tu nu esti asa. nu ii mai permite sa faca asta :-* hmmmmmm...asta a fost offtopic Offline #16 2007-05-01 20:56:42
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?eu nu vreau... dar deh... sunt femeie. shit happens. dar trec eu peste... sper doar sa am puterea sa nu-i dau mesaj azi. Nobody home Offline #17 2007-05-01 21:02:59
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?sincer...psihic,eu nu as vrea sa schimb mare lucru la mine..Consider ca sunt o fire destul de echilibrata(poate pt ca sunt balanta)..si ma inteleg bine cu toata lumea. Fizic..as vrea sa fiu mai inalta si sa fiu mai...."sufletista" si cam atat.. Offline #18 2007-05-01 21:57:00
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?mai intai as vrea sa imi rezolv problema stomatologica cat mai repede......spre dezamagirea mea am avur ceva probleme si a trebuit sa fac o extractie relativ vizibila.as vrea sa slabesc numai de pe burta...sa ma mai multa incredere in mine si in felul in care arat.si as vrea ca eu si ubirea mea sa fim impreuna forever. ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline #19 2007-05-01 22:03:31
Re: ce ati vrea sa schimbati la voi???ce asteptari aveti?ohooo.... as vrea sa slabesc vreo 6 kg, sa am dintii frumosi si albi. Asta fizic. Ultima oara a fost editat de alexia (2007-05-01 22:09:11) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|