homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tunsori..-10

#172 2011-04-03 10:04:01

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: tunsori..

ovydiu ai ban 1 zi pt reclama

#173 2011-04-03 11:48:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

vai k?reste cred ca il luam la bataie cu peria sau oglinda  box  box nenorociti rau unii, pe cuvantul meu, de asta ti-e si frica sa mai mergi sa te tunzi pe unde apuci. dai de un retardat din asta care prin 2 cm intelege vreo 20.
eu ma chinui sa il las lung de cativa ani, numai ca e fin si incapatanat si mai jos de breteaua sutienului nu vrea domne sa creasca. si m-am dus o data la unu i-am zis sa imi faca varfurile ca sunt despicate si tot asa m-am trezit cu el pana pe langa umeri. era sa fac un tambalau de zile mari.
toti idiotii ajung sa ia o foarfeca in mana si sa se numeasca "stilisti"  box  box  box  box
bine acum ca mi-am gasit pe cineva care ma face foarte misto si niciodata nu mi-a luat din lungime. sper sa nu se prosteasca si el lol

multa bafta cu parul puss fa-ti niste masti cu ulei, poate te ajuta... imi inchipui cat de greu este sa ajungi la ce ai avut  supa

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#174 2011-04-03 11:58:18

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Pana am ajuns la lungime mi-a luat 2 ani si 2 luni. Sper ca pana in iulie sa mi se regenereze si cei 5 cm de la varfuri care sunt lipsiti de viata. Ma dau cu ulei de masline cu o ora doua inainte de fiecare spalare sa-l hidratez, mie imi face parul super si nici nu se da jos greu. Am luat toate "stilistele" la rand din orasul meu. In sfarsit am gasit una, m-am mutat in alt oras la facultate, iar cand vreau sa ma tund ma duc acasa lol Nu mai am curaj sa incep actiunea de cercetare si pe aici rotfl2

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#175 2011-04-03 12:10:48

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

si eu tot asa, cand vreau sa ma tund ma duc acasa la 450 de km rotfl bine, nu ma duc special pentru asta.
A fost o prietena la un salon de fite, la un stilist. Avea parul pana la jumatatea spatelui si era satena. I-a zis ca vrea sa o deschida un pic si sa-i ia varfurile. A plecat de acolo tunsa bob, si ca parul aramiu, ca cica ii scoate ochii in evidenta. A mai dat si 250 de lei, si a plans o saptamana. Eu cred ca ii dadeam cu foarfeca in cap

#176 2011-04-03 12:18:49

coraline
Addicted member

mama kaereste a luat ceva... desi eu de 4 ani tot vreau sa creasca si nu creste lol

serios ar trebui impuscati toti "stilistii". mai bine se duc si dau cu sapa sau cu grebla decat sa se dea smecheri. nu e pacat de atatia ani de tratamente, ingrijiri si asteptare sa ii distruga un bou. vai ce nervi am pe astia...

imi dau seama ca nu mai ai chef de experimentat lol eu cand m-am facut la baiatul asta initial i-am zis ca vreau saimi faca varfurile si...atat tongue dupa ce m-a tuns mi-a zis sa ma uit in oglinda si i-am zis ca nu vreau, ca mi-e frica lol se uita saracul la mine ca la nebuna rotfl deja daca dai de unul ok tre sa il adopti, sa il iei si acasa nu cumva sa ramai fara ..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#177 2011-04-03 12:29:50

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Aia macar iti ofera o "schimbare" de look. Dar eu am dat peste una care a stat peste juma de ora cu foarfeca in capul meu si la sfarsit surpriza: aratam exact ca inainte. S-a si uitat urat la mine ca nu i-am lasat ciubuc. Am ajuns acasa si m-am frezat singura forgetit

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#178 2011-04-03 13:03:59

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Si eu am fost la un stilist, am crezut ca m-am inteles cu el ca vreau tunsoare in scari, dar m-a tuns bob, drept. lol  spranceana

#179 2011-04-03 13:19:23

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Am avut si eu o aventura din asta cu o coafeza. Era acum mai multi ani cand nici eu nu prea le aveam cu explicatiile sau cu tunsul. M-am dus cu gandul sa ma tund putin, sa-mi ia din varfuri si mi-a dat un album cu freze - poate il stiti ca cred ca se gaseste prin toate saloanele - ii zice "366 frizuri". Ei, si imi aleg eu o poza de acolo, dar ce nu m-am prins eu pe moment a fost ca aia era o coafura, nu o simpla tunsoare . Si ma tunde, ma aranjeaza, o coafura  draguta cu niste bucle lejere prinse nu stiu cum, am aratat minunat cand am iesit de acolo, era si ziua mea, toata lumea m-a admirat, bla bla.
Cand ma spal ... stupoare! De unde parul meu ajungea pana mai jos de omoplati, acum abia imi trecea de umeri. 10 cm dusi pe apa sambetei.
Acuma, e adevarat ca nici eu nu am fost atenta cand a taiat, sa fi urlat dupa prima suvita cazuta la datorie, da aia daca tot era de meserie, putea sa-mi spuna: "mai, fata, eu iti fac coafura asta, da vezi ca tre sa-ti tai 10 cm din par ca sa iasa asa!!! Sigur vrei?".
De atunci am mai invatat si eu multe si la ce sa fiu atenta. Si am gasit o coafeza care chiar intelege propozitia simpla: " Te rog sa nu tai mai mult de 2-3 cm!".

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#180 2011-04-03 13:24:42

coraline
Addicted member

kathrynn a scris:

Am avut si eu o aventura din asta cu o coafeza. Era acum mai multi ani cand nici eu nu prea le aveam cu explicatiile sau cu tunsul. M-am dus cu gandul sa ma tund putin, sa-mi ia din varfuri si mi-a dat un album cu freze - poate il stiti ca cred ca se gaseste prin toate saloanele - ii zice "366 frizuri". Ei, si imi aleg eu o poza de acolo, dar ce nu m-am prins eu pe moment a fost ca aia era o coafura, nu o simpla tunsoare . Si ma tunde, ma aranjeaza, o coafura  draguta cu niste bucle lejere prinse nu stiu cum, am aratat minunat cand am iesit de acolo, era si ziua mea, toata lumea m-a admirat, bla bla.
Cand ma spal ... stupoare! De unde parul meu ajungea pana mai jos de omoplati, acum abia imi trecea de umeri. 10 cm dusi pe apa sambetei.
Acuma, e adevarat ca nici eu nu am fost atenta cand a taiat, sa fi urlat dupa prima suvita cazuta la datorie, da aia daca tot era de meserie, putea sa-mi spuna: "mai, fata, eu iti fac coafura asta, da vezi ca tre sa-ti tai 10 cm din par ca sa iasa asa!!! Sigur vrei?".
De atunci am mai invatat si eu multe si la ce sa fiu atenta. Si am gasit o coafeza care chiar intelege propozitia simpla: " Te rog sa nu tai mai mult de 2-3 cm!".

Cred ca este cea mai dificila propozitie din vocabularul lor, sau pur si simplu nu o regasesc in el lol

#181 2011-04-03 13:27:47

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

mie mi se raspunde "lasa, ca-ti creste inapoi" lol

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-04-03 13:27:58)

#182 2011-04-03 13:31:21

kathrynn
Hero member

Iooooiiii, da cum sa spuna asa ceva????? Mie macar nu mi-a spus niciuna pe loc chestia asta!

Da, Cora, probabil ca se gandesc ca au muncit degeaba daca nu aduna dupa tine 2 lopeti de par taiat  lol

#183 2011-04-03 13:37:17

coraline
Addicted member

kath rotfl2 la sfarsitul zilei isi masoara munca cu sacul nu? rotfl2 rotfl2

mama orangina, daca imi mai zicea si asa ceva cred ca saream la jugulara direct rotfl dupa ce ca greseste, mai face si pe "simpatica"

#184 2011-04-03 13:38:18

Melita
Hero member

Aaaa, mi-am adus aminte. Am plecat cu iubi in vacant de iarna si ii vine lui ideea sa se tunda. Buuun, gasim noi un salon, il pune aia pe scaun, il ia cu masina (0,2) pe parti. Intre timp imi sua telefonul, ies sa vorbesc, cand intru am ramas socata, toata calota arata ca treierata lol Avea in cap numai valuri valuri, il luase desteapta aia cu foarfeca. M-am uitat la el, era plin de nervi si il aud "Urmatoarea marime care o aveti la masina care e?" tipa "(0,3)" el "Bun, pune-o pe aia si fa-ma in restul capului asa!!!" N-am mai scos un cuvant nimeni dar cand am iesit de acolo m-am imprastiat de ras rotfl2 Si in zilele urmatoare ma uitam la el si ma bufnea rasul lol In final ii statea bine, dar totusi, se putea muuuult mai bine rotfl2)))

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#185 2011-04-03 13:54:30

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

kaereste lol

Fetele, se mai poarta breton?..eu nu am ...dar de cateva luni numai acolo imi sta capul...Adevarul este ca nu ma prea avantajeaza fiind mai dolofana

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#186 2011-04-03 13:57:29

kathrynn
Hero member

Se poarta ce iti sta bine.
Eu de ex am breton si imi place mai mult cu decat fara, pt ca am parul in forma de V pe frunte si asa nu se vede. Acum mi l-am lasat mai lung sa mi-l dau intr-o parte dar parca nu imi place asa mult si cred ca o sa revin la cel clasic.
Eu zic sa incerci, daca nu-ti place, vorba aia " creste el la loc"  lol

#187 2011-04-03 14:04:10

coraline
Addicted member

vorba astuia care m-a tuns, reinventeaza fiecare om in parte moda big_smile si eu mi-amfacut acum breton dupa ce 2 ani am stat fara. imi place cum imi sta, doar ca e greu de intretinut, se ingrasa repede, isi strica forma mai usor....
tu ai avut vreodata?

#188 2011-04-03 14:05:13

Melita
Hero member

Eu una nu mi-as face breton vara tongue dar daca tu vrei... Si mie mi se pusese pata sa-mi fac breton dar cum am fata rotunda si falci, am mai pus si ipoteza ca cine stie peste cine dau sa ma tunda... si am renuntat la idee lol

#189 2011-04-03 14:19:23

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

pai si eu am falcute chicot tocmai de aceea nu sunt hotarata big_smile

chicot

mi-ar sta bine cu breton? big_smile

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-04-03 14:32:00)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#190 2011-04-03 14:21:37

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

geo mai bine intra pe divahair ala si incearca virtual intai..
eu ma ofitc ca nu mai imi pot face breton..e aiure cu ochelari

Sa nu te astepti sa te salut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.