|
Nu esti logat.
Tunsori..-10#173 2011-04-03 11:48:53
Re: tunsori..vai k?reste cred ca il luam la bataie cu peria sau oglinda nenorociti rau unii, pe cuvantul meu, de asta ti-e si frica sa mai mergi sa te tunzi pe unde apuci. dai de un retardat din asta care prin 2 cm intelege vreo 20. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #174 2011-04-03 11:58:18
Re: tunsori..Pana am ajuns la lungime mi-a luat 2 ani si 2 luni. Sper ca pana in iulie sa mi se regenereze si cei 5 cm de la varfuri care sunt lipsiti de viata. Ma dau cu ulei de masline cu o ora doua inainte de fiecare spalare sa-l hidratez, mie imi face parul super si nici nu se da jos greu. Am luat toate "stilistele" la rand din orasul meu. In sfarsit am gasit una, m-am mutat in alt oras la facultate, iar cand vreau sa ma tund ma duc acasa Nu mai am curaj sa incep actiunea de cercetare si pe aici ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #175 2011-04-03 12:10:48
Re: tunsori..si eu tot asa, cand vreau sa ma tund ma duc acasa la 450 de km bine, nu ma duc special pentru asta. Offline #176 2011-04-03 12:18:49
Re: tunsori..mama kaereste a luat ceva... desi eu de 4 ani tot vreau sa creasca si nu creste Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#177 2011-04-03 12:29:50
Re: tunsori..Aia macar iti ofera o "schimbare" de look. Dar eu am dat peste una care a stat peste juma de ora cu foarfeca in capul meu si la sfarsit surpriza: aratam exact ca inainte. S-a si uitat urat la mine ca nu i-am lasat ciubuc. Am ajuns acasa si m-am frezat singura daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #178 2011-04-03 13:03:59
Re: tunsori..Si eu am fost la un stilist, am crezut ca m-am inteles cu el ca vreau tunsoare in scari, dar m-a tuns bob, drept. Offline #179 2011-04-03 13:19:23
Re: tunsori..Am avut si eu o aventura din asta cu o coafeza. Era acum mai multi ani cand nici eu nu prea le aveam cu explicatiile sau cu tunsul. M-am dus cu gandul sa ma tund putin, sa-mi ia din varfuri si mi-a dat un album cu freze - poate il stiti ca cred ca se gaseste prin toate saloanele - ii zice "366 frizuri". Ei, si imi aleg eu o poza de acolo, dar ce nu m-am prins eu pe moment a fost ca aia era o coafura, nu o simpla tunsoare . Si ma tunde, ma aranjeaza, o coafura draguta cu niste bucle lejere prinse nu stiu cum, am aratat minunat cand am iesit de acolo, era si ziua mea, toata lumea m-a admirat, bla bla. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #180 2011-04-03 13:24:42
Re: tunsori..
Cred ca este cea mai dificila propozitie din vocabularul lor, sau pur si simplu nu o regasesc in el Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #181 2011-04-03 13:27:47
Re: tunsori..mie mi se raspunde "lasa, ca-ti creste inapoi" Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-04-03 13:27:58) Offline #182 2011-04-03 13:31:21
Re: tunsori..Iooooiiii, da cum sa spuna asa ceva????? Mie macar nu mi-a spus niciuna pe loc chestia asta! Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #183 2011-04-03 13:37:17
Re: tunsori..kath la sfarsitul zilei isi masoara munca cu sacul nu? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #184 2011-04-03 13:38:18
Re: tunsori..Aaaa, mi-am adus aminte. Am plecat cu iubi in vacant de iarna si ii vine lui ideea sa se tunda. Buuun, gasim noi un salon, il pune aia pe scaun, il ia cu masina (0,2) pe parti. Intre timp imi sua telefonul, ies sa vorbesc, cand intru am ramas socata, toata calota arata ca treierata Avea in cap numai valuri valuri, il luase desteapta aia cu foarfeca. M-am uitat la el, era plin de nervi si il aud "Urmatoarea marime care o aveti la masina care e?" tipa "(0,3)" el "Bun, pune-o pe aia si fa-ma in restul capului asa!!!" N-am mai scos un cuvant nimeni dar cand am iesit de acolo m-am imprastiat de ras Si in zilele urmatoare ma uitam la el si ma bufnea rasul In final ii statea bine, dar totusi, se putea muuuult mai bine ))) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #185 2011-04-03 13:54:30
Re: tunsori..kaereste Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #186 2011-04-03 13:57:29
Re: tunsori..Se poarta ce iti sta bine. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #187 2011-04-03 14:04:10
Re: tunsori..vorba astuia care m-a tuns, reinventeaza fiecare om in parte moda si eu mi-amfacut acum breton dupa ce 2 ani am stat fara. imi place cum imi sta, doar ca e greu de intretinut, se ingrasa repede, isi strica forma mai usor.... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #188 2011-04-03 14:05:13
Re: tunsori..Eu una nu mi-as face breton vara dar daca tu vrei... Si mie mi se pusese pata sa-mi fac breton dar cum am fata rotunda si falci, am mai pus si ipoteza ca cine stie peste cine dau sa ma tunda... si am renuntat la idee ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #189 2011-04-03 14:19:23
Re: tunsori..pai si eu am falcute tocmai de aceea nu sunt hotarata Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-04-03 14:32:00) Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #190 2011-04-03 14:21:37
Re: tunsori..geo mai bine intra pe divahair ala si incearca virtual intai.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|