homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tunsori..-4

#58 2008-11-05 13:20:10

persifona
Vizitator

Re: tunsori..

Am fata prea rotunda, eu cred ca n-ar veni bine bobul..

#59 2009-01-16 16:17:38

Cryyss
Membru
Inregistrat: 2009-01-16

buna:)...eu sunt noua pe aici...mi-am facut si eu programare la tuns si am gasit o freza super:Xhjarta....si am fo sa o intreb pe fata care lucreaza la coafor daca imi poate face freza si a zis ca poate....am zis sa va cer si voua parerea...si poate va inspira si pe voi...smilesmile...http://www.divahair.ro/coafuri_frizuri_arhiva.php?sect_id=3&art_id=988 este a treia freza...cea cu breton...mie imi place multtt:P

#60 2010-04-11 01:17:41

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

gata, vreau sa ma tund punish
faza e ca eu habar n-am cum imi sta bine (cu breton/fara/oblic/par lung/scurt/cret) lol
vreau sa merg undeva, oriunde, dau oricaaaaaaat, numai sa-mi placa cum imi sta. ma gandeam la aia de lucreaza la "Frumusete pe muchie de cutit", da i-am cautat pe google si n-am gasit nimic. aveti alte idei ?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#61 2010-04-11 02:03:50

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

fetelor as vrea si eu sa ma tund dar nu am idee cum.am parul lung,2-3 degete peste coate.de fiecare data cand ma duc sa ma tunda imi ia enorm de mult din lungime si de fiecare data nu-mi place.am zis totusi sa ii fac cv ca nu mai sta de mult. e subtire si de obicei ondulat dar acum e prea greu si sta aiurea si nu-mi place.aveti vreo idee ptr acest tip de par?mentionez ca vreau sa ramana cat mai lung dar sa ii dea o forma.poate se mai increteste si sta iar bine.am vazut ca mai sus se vorbea despre preturi.deci voi sunteti norocoase.m-am tuns la un salon destul de bun acum vreo 3 ani si costa 20 de lei. fara spalat doar tuns si aranjat a fost 45 de lei si tipul a fost un nemernic .nu ma mai duc in viata mea la el plus ca mi-a taiat foarte mult. am vrut sa ma duc acum vreo luna la un stilist, unul destul de bun si cu ceva nume in sibiu. la el se tunde prietenul meu de foarte mult timp si intotdeauna a fost multumit. am fost sa fac programare ptr prietenul meu si o intreb pe tipa cam cat m-ar costa sa ma tund si eu. ea mi-a zis ca un tuns ptr par lung costa 30 sau 35 de lei si mi-a zis ca ar trebui sa am la mine in jur de 65-70 de lei si asta fara ciubuc. mi se pare absurd sa dau 70 de lei ca sa imi dea o forma si sa-mi taie varfurile!

#62 2010-04-11 11:21:38

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

kei a scris:

fetelor as vrea si eu sa ma tund dar nu am idee cum.am parul lung,2-3 degete peste coate.de fiecare data cand ma duc sa ma tunda imi ia enorm de mult din lungime si de fiecare data nu-mi place.am zis totusi sa ii fac cv ca nu mai sta de mult. e subtire si de obicei ondulat dar acum e prea greu si sta aiurea si nu-mi place.aveti vreo idee ptr acest tip de par?mentionez ca vreau sa ramana cat mai lung dar sa ii dea o forma.poate se mai increteste si sta iar bine.am vazut ca mai sus se vorbea despre preturi.deci voi sunteti norocoase.m-am tuns la un salon destul de bun acum vreo 3 ani si costa 20 de lei. fara spalat doar tuns si aranjat a fost 45 de lei si tipul a fost un nemernic .nu ma mai duc in viata mea la el plus ca mi-a taiat foarte mult. am vrut sa ma duc acum vreo luna la un stilist, unul destul de bun si cu ceva nume in sibiu. la el se tunde prietenul meu de foarte mult timp si intotdeauna a fost multumit. am fost sa fac programare ptr prietenul meu si o intreb pe tipa cam cat m-ar costa sa ma tund si eu. ea mi-a zis ca un tuns ptr par lung costa 30 sau 35 de lei si mi-a zis ca ar trebui sa am la mine in jur de 65-70 de lei si asta fara ciubuc. mi se pare absurd sa dau 70 de lei ca sa imi dea o forma si sa-mi taie varfurile!

daca e 35 lei tunsul dc te cheama cu 70? hmm

ti-a zis ea ca fara bacsis????dar ce crie undeva ca tre sa lasi bacsis? mad

Publicitate

loading...

#63 2010-04-11 11:45:27

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

eu desi sunt la facultate in cluj, ma tund numai cand ajung acasa, in oraselul meu.. la toate saloanele un tuns costa cam 8-10 lei, si intotdeauna plec multumita
mie mi se pare aberant sa dau 50-100 lei ca sa ma tund, cum fac colegele mele de camera, si nici macar nu pleaca incantate de acolo. Eu nu inteleg ce e cu preturile astea. Cand am avut banchetul de a 12-a, l-am facut la munte, si m-am dus acolo sa ma indrepte. Mi-a dat aia cu o tona de balsamuri si creme in cap, cica pentru luciu, de parca ma linsese o vaca in cap, si bineinteles ca a trebuit sa ma duc sa ma spal pe cap si sa ma indrept singura, dupa ce am cheltuit o groaza de bani aiurea

#64 2010-04-11 13:02:51

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

8-10 lei parca mi se pare in cealalta extrema...ca mi se pare cam prea ieftin...pai numai curentul ca te indreapta, solutia pe acre ti-o da sa ti-l aseze si fixativul care mi se pare din bun simt costa mai mult...daca mai adaugi si cheltuielile salonului...unde mai e profitul...?

totusi pe mine nu m-a lamurit nimeni cu bacsisul ala....e obligatoriu sau ce ? pentru ce sa le dai in plus neaparat daca asta le e meseria? cand te duci sa iei paine iti spune vanzatoare cumva 1 leu si 0.5 bacsis? hmm  daca am placerea sa ii las eu ceva ca mi-a placut ce mi-a facut ...da , dar sa iti spuna ele ca pretul e atat fara bacsis....sau cum am mai auzit ca se poarta sa iti ceara la sfasit.... mad nu m-as mai tunde in salonul respectiv NEVER

#65 2010-04-11 13:12:37

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu dau 25 lei cand ma tund+bacsis daca vreau eu sa las,si ma tunde,ma da cu cateva chestii,imi usuca parul  cu peria si il intinde  putin cu placa.mereu plec multumita.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#66 2010-04-11 13:14:28

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

MissO girl a scris:

8-10 lei parca mi se pare in cealalta extrema...ca mi se pare cam prea ieftin...pai numai curentul ca te indreapta, solutia pe acre ti-o da sa ti-l aseze si fixativul care mi se pare din bun simt costa mai mult...daca mai adaugi si cheltuielile salonului...unde mai e profitul...?

totusi pe mine nu m-a lamurit nimeni cu bacsisul ala....e obligatoriu sau ce ? pentru ce sa le dai in plus neaparat daca asta le e meseria? cand te duci sa iei paine iti spune vanzatoare cumva 1 leu si 0.5 bacsis? hmm  daca am placerea sa ii las eu ceva ca mi-a placut ce mi-a facut ...da , dar sa iti spuna ele ca pretul e atat fara bacsis....sau cum am mai auzit ca se poarta sa iti ceara la sfasit.... mad nu m-as mai tunde in salonul respectiv NEVER

8-10 lei e tunsul, unde nu ma indreapta si nu-mi da cu niciun fixativ

#67 2010-04-11 13:15:42

swan_
Full member
Inregistrat: 2009-07-03

cam cat lasati bacsis?

Ultima oara a fost editat de dely (2010-04-11 13:23:35)

#68 2010-04-11 15:34:54

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

depinde si cat de mult imi place.de obicei rotunjesc suma.de ex daca costa 25 lei,las 30.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#69 2010-04-11 21:32:17

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu las 10 lei bacsis mereu..si de ce?
ptr ca am aceiasi coafeza de la 10 ani ,paru meu e cret se chinuie mult sa ma descuce,ma tunde ff ok
cand ma duc sa-mi indrept paru ma mai duc si la alte saloane: daca nu ma trage ff tare de par si are grija las 5-6 lei

#70 2010-04-11 21:35:37

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu las sa fac suma rotunda ..
dar am fost anul trecut la recomandarile fetelor in ro si m-a facut super .. imi venea sa o pup smile

#71 2010-04-11 21:39:24

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Si eu am parul cam tot cum l-ai descris tu,kei,cu exceptia ca al meu imi ajunge pana in zona lombara big_smile E despicat si abia ma descurc cu el dar nu il tund nici sa ma bati... de fiecare data cand m-am dus sa imi tai varfurile si specificam ca varfuri inseamna 2-3 degete,ma trezeam cu juma' din lungimea parului lipsa... asa ca de un an jumate incoace nu ma mai tund. O sa ma tund singura de acum,cand o sa ma indur... macar asa stiu ca imi iau cat trebuie.

#72 2010-04-11 22:06:03

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu miercuri seara m-am enervat si m-am tuns singura rotfl
am luat cam un centimetru din varfuri,m-am indreptat,si sunt multumita hjarta

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#73 2010-04-11 22:10:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai asa o sa fac si eu (adica tuns singura) . Ete na... imi place mult parul meu asa lung cum e. Pana acum un an jumate il aveam cam la jumate decat il am acum si tot ma enervam ca toti dracii cand vedeam cat ma tund alea... acum cred ca le-as baga foarfeca undeva. :-w

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-11 22:11:43)

#74 2010-04-11 22:25:47

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

WildChild11009 a scris:

Si eu am parul cam tot cum l-ai descris tu,kei,cu exceptia ca al meu imi ajunge pana in zona lombara big_smile E despicat si abia ma descurc cu el dar nu il tund nici sa ma bati... de fiecare data cand m-am dus sa imi tai varfurile si specificam ca varfuri inseamna 2-3 degete,ma trezeam cu juma' din lungimea parului lipsa... asa ca de un an jumate incoace nu ma mai tund. O sa ma tund singura de acum,cand o sa ma indur... macar asa stiu ca imi iau cat trebuie.

aici sunt de acord cu tine. si eu imi tund singura varfurile de aproape un an.nici eu nu ma mai las pe mana vreunui idiot. ideea era ca mi-as fi dorit sa ii dau o forma fiindca acum e doar lung si gata. nicio forma nimic.
ca sa raspund la intrebarea de mai sus cu bacsisul, nu, nu mi-a zis secretara ca trebuie sa las dar am mai avut experiente unde daca nu am lasat bacsis imi tragea cate o fata..... trebuia o data sa platesc 45 de lei si i-am dat la tipa o hartie de 50. initial nu a vrut sa imi dea nimic inapoi si cand am vazut ca nu face nicio miscare m-am lipit de biroul ei si am intins mana. dupa ce ca mi-a distrus parul idiotul ala sa ii mai las si bacsis?oai cu ce nervi am iesit de acolo.

#75 2010-04-11 22:38:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu m-am tuns singura 1 an cand am avut parul scurt scurt. M-am dus prima data sa ma tunda si aratam ca bunica-mea. Tipele nu m-au filat de nici o culoare, pai eu am parul gros, des, si aratam ca o ciuperca. Dupa m-am tuns sigura lunar. Ma ajuta prietenul la spate, sic and veneam prin tara ma duceam sa ma tund lol Am economisit o groaza de bani asa rotfl

Acu il las sa creasca deci nu se mai pune problema, dra deja ma gandesc cam cum m-as putea tunde intermediar, pana ajunge la o lungime decenta. Aveti vre-o idee de tunsoare care creste frumos? Eu am par destul de scurt momentan si ma dispera ca pana mai creste o sa imi stea ca naiba.

#76 2010-04-11 22:43:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Hmm... ce intelegi prin forma? Nu de alta,da' acum imi pun intrebarea daca parul meu are o forma lol In scari il tundeam pe vremea cand il tundeam,deci tot in scari a si crescut...deci in scari e si acum. big_smile Si e messy ... si imi place. Si asa de rau o sa-mi para cand o sa bag foarfeca in el,fie si doar pentru varfuri... sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.