homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme ale tenului-2

#20 2007-05-03 16:56:47

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Re: Probleme ale tenului

ralucaelena acum nu ma mai dau cu nimic pe fata..iti dai seama ca nu mai pic de curaj smile, am folosit doar ceaiul de musetel recomandat de fete..si atat..pana in weekend(cred, daca imi trec de tot) cand daca voi merge pe undeva..si voi sta in aer liber mult timp, va trebui sa ma dau sad. Multumesc mult oricum pt sfat..o sa incerc wink Pupici

#21 2007-05-03 17:01:48

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cu placere

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2007-05-03 17:21:07

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

c fericite trebuie sa fiti voi ca aveti tenul frumos si fara cosuri.....eu am o acnee severa de  "toata frumusetea", numai cosuri cu puroi, semne, puncte negre...  sad

eu cu bibi meu hjarta

#23 2007-05-03 18:13:01

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

m-am hotarat si o sa incerc o crema hidratanta de la gerovital

expect the worst , hope for the best!

#24 2007-05-03 18:29:45

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

eu folosesc una hidratanta care nu e grasa de la elmiplant si e foarte buna smile

eu cu bibi meu hjarta

Publicitate

loading...

#25 2007-05-03 18:53:34

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

si daca nu ne dam cu nimic... nici macar cu o crema? tenul nostru cum e protejat de actiunea violenta a soarelui pt o piele sensibila, de vant, de frig... de toate impuritatile din aer? de curand am vazut niste reportaje in care erau chiar recomandate fondul de ten si cremele hidratante ( de calitate, bineinteles ) pentru protejarea tenului de toti factorii daunatori din atmosfera...
oare cum e mai bine?

Ultima oara a fost editat de annna (2007-05-03 18:54:13)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#26 2007-05-03 19:05:55

Infinity
Hero member

Parerea mea este ca sunt bune (fondurile de ten, cremele) atata timp cat nu sunt folosite in exces..si nu de la o varsta frageda

#27 2007-05-03 19:09:51

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

eu am aproape 18 ani... folosesc de cateva ori pe saptamana(2,3...) si am schimbat cateva fonduri de ten pana acum! dar am avut grija intotdeauna de ten.... demachiere cum trebuie, crema, masti naturale o data pe saptamana.... si am un ten frumos, curat... rar mai pare cate o dracie mica big_smile .... parerea mea este ca sunt bune... folosite cu cap, asa cum ai zis si tu, Infinity

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#28 2007-05-03 19:25:20

_yohana_
Platinum member

poti sa te consideri o mare norocoasa

#29 2007-05-03 21:06:32

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

eu pt cosuri am folosit zynerit bn mi l'a recomandat la dermatologie dar a fost foarte bun atata ca imi usca pielea dar in rest a fost ok

Avem 1 an si 5 lunite

#30 2007-05-03 21:23:45

Infinity
Hero member

Fetelor sa va zic faza tare..apropo de creme (care sunt pline de chimicale) si retetele naturiste..v-am zis ca m-am dat cu ceai de musetel si galbenele pe tata (la recomandarea fetelor), culmea e ca nu mi-a trecut in totalitate dar de la ceai mi s-a dus senzatia aia de masca si mancarime..insa acum m-am dat cu o crema hidratanta si mi s-au dus aproape toate basicutzele mici care mai erau instant asa..in concluzie crema a dat rezultate mai bune intr-un timp mai scurt smile Oricum eu va multumesc mult pt sfaturi..mi-au fost de folos !

#31 2007-05-03 21:25:37

_yohana_
Platinum member

ce crema big_smile

#32 2007-05-03 21:34:08

Infinity
Hero member

una proasta, e crema hidratanta  cu piersici de la Avon ..e o prostie de crema cu care m-am dat asa sa vedem daca imi trece sau se inrautateste situatia smile

#33 2007-05-03 21:34:52

_yohana_
Platinum member

wow ...e buna si aia la ceva smile

#34 2007-05-03 22:03:21

andrutza
Vizitator

si eu am tenul uscat...iar cosmeticiana mi-a recomandat ca dupa ce ma spal dimineata pe fata sa ma dau imediat cu apa termala avene si sa-mi iau crema hidratanta de la RoC cica e super buna costa cam mult 900 de mii dar te tine un an de zile pt ca tb sa te dai f putin fiind hidratanta....eu am observat ca mi se usuca fata dupa ce ma spal cu apa de la robinet si ma dau zilnic cu crema de fata dupa ce ma trezesc

#35 2007-05-04 08:41:30

evilpink
Banat

imi dadeam si eu cu apa termala dar eu am observat ca imi usuca pielea si mai rau sad in schimb surori mele apa asta termala ii face foarte bine.imi puteti sa imi recomandati o crema hidratnata si cu ea cum se da in fiecare zi sau de cateva ori pe saptamana?a da si cateva retete de masti naturale pt. tenul uscat smile? va multumesc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#36 2007-05-04 10:08:50

onnixx
New member
Inregistrat: 2007-03-22

eu nu folosesc crema.am tenul mixt....normal cu tenta de gras pe zona t.am incercat cu creme dar nu imi place.imi simt tenul uleios dupa ce dau cu crema ...si dau f putina.eu folosesc demachiant hidratant si vitaminizant de la gerovita plant in special seara si e ok...nu mai am nevoie de altceva.imi mai spal fata cu spuma de curatare de la avon solutions dar asta din cand in cand ....2 -3 ori pe saptamana.crema hidratanta.......incerac garnier pt ten uscat...o foloseste o prietena si e super incantata.si-a luat si demachiant de la oriflame .....gama aceea roz...si zice ca e super ok.are un ten f uscat...daca nu da cu crema i se usuca fata tare.

ceea ce nu te doboara te face mai puternic.

#37 2007-05-04 10:12:40

evilpink
Banat

multumes onnixx

puss puss puss

#38 2007-05-04 10:18:53

andrutza
Vizitator

http://www.kudika.ro/articol/frumusete/ … ormal.html
http://www.util21.ro/despre-femei/frumu … -uscat.htm
http://www.ele.ro/articol_2579.html
http://www.eva.ro/frumusete/articol59.html
In primul rand tenul uscat tb ingrijit mai mult decat celelalte tipuri de piele, pt ca faci riduri mult mai devreme.....de aceea cel mai bine este sa iti exfoliezi fata bland cu un scrub de 2ori pe sapt, sa te demachiezi zilnic dimineata si seara cu un lapte demachiant specific tenului tau, mie imi place f mult laptele doina lasa o piele super catifelata, curata bine si hidrateaza, dupa care aplici o crema hidratanta dimineata. Mie imi place nivea soft, am folosit pana acum o gramada de creme si naturiste si de la garnier, gerovital, herbagen, dar nu mi-au facut bine, nivea chiar e ok, dar daca poti investi ia-ti crema de la RoC ca e super. Si neaparat masca hidratanta cam o data la 2 sapt, e bine sa mergi si la cosmetica pt o curatare profesionala a tenului, masca profesionala o data pe luna, daca nu cumva faci chestia asta deja. Nu folosi creme de noapte pt ca acelea deja sunt antirid si nutritive si astea tb folosite abia dupa 25 de ani. In jurul ochilor nu te da cu nici o crema speciala pt conturul ochilor sau mai stiu eu ce....te dai tot cu crema de fata, iar daca vezi ca nici dupa asta nu se imbunatateste nimic ai putea merge la un dermatolog sa iti recomande el o crema si sa te invete anumite lucruri. Si bea cat mai multa apa cel putin 2l pe zi ca sa te hidratezi cat mai bine. Cam atat smile enjoy

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.