|
Nu esti logat.
Ciclu peste sarcina#1 2007-05-01 23:58:11
ciclu peste sarcinaBuna.Am o mare problema.In 5 decembrie am luat postinor iar apoi am avut 3 luni consecutiv ciclu. Acum in luna a patra mi-a intarziat deja 2 saptamani. Eu de obicei am ciclu la 32 de zile dar nu ma tine mai mult de 2 3 zile. Am tot citit ca se poate sa vina ciclu peste sarcina si pana la 4 luni. Am saptamana asta programare la DR dar nu stiu , nu mai pot dormii noaptea. Voi ce parere aveti ? am sanse sa fiu insarcinata?eu nu m-am simtiti rau si nu am avut probleme dar de 2 saptamani simt o tensiune in sani si ma dor. Offline #2 2007-05-02 09:40:08
Re: ciclu peste sarcinaai avut si alte contacte neprotejate? sau ceva de genul coit intrerupt ? Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #3 2007-05-02 13:33:33
Re: ciclu peste sarcinade acum 4 luni sigur nu esti insarcinata...ai fi simtit deja copilul miscind. Poti fi insa din ultima luna daca, cum bine se intereseaza morow, ai avut contacte neprotejate sau protejate ineficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-05-02 17:55:55
Re: ciclu peste sarcinanu am avut contact neprotejat pana atunci. Dar am facut intre timp un tratament cu vitamina E uleiosa. Se poate sa fie de la asta oare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|