|
Nu esti logat.
Antibiotice cu marvelon?!#1 2007-05-02 18:35:38
antibiotice cu marvelon?!am luat 2 zile antibiotice,Ospexin(joi si vineri)..knd pot sa o fac neprotejat? ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline #2 2007-05-02 18:37:26
Re: antibiotice cu marvelon?!miercuri. Nobody home Offline #3 2007-05-02 18:37:30
Re: antibiotice cu marvelon?!mihaela esti protejata dupa ce inghiti 7 pastile consecutiv My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #4 2007-05-02 18:39:24
Re: antibiotice cu marvelon?!pai miercuri sau abia sambata? ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline #5 2007-05-02 18:42:18
Re: antibiotice cu marvelon?!aa,am inteles..ma scuzati,is km....multumesc oricum!o seara buna! ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|