|
Nu esti logat.
Ajutor#1 2007-05-03 09:08:33
AjutorDe un an si 5 luni iau anticonceptionale(Novynette).Nu am fost la doctor k sa mi le prescrie,mama fiind medic (nu ginecolog) mi-a dat ea niste anticonceptionale mai slabe(Novynette).In primele 6 luni nu am avut reactii adverse,nu m-am ingrasat,nu mi-a crescut par pe corp(cum am mai auzit la alte fete),imi venea normal exact in ziua in care trebuia.Insa,de vara trecuta a inceput sa-mi vina cu o saptamana inainte de pauza(cam in ziua a 16-a de anticonceptionale) si apoi cand fac pauza de 7 zile,imi vine si atunci dar mai putin.In consecinta,am c.m. de aproape 2 saptamani.Stiu ca nu e normal.M-am gandit ca poate am eu ceva ''stricat'' pe dinauntru,dar nu,am facut ecografii si e totul ok,si am fost si acum vreo 3-4 luni la gineco si m-a consultat si mi-a dat niste ovule sa le iau(aveam ca un fel de infectie sau nush ce-mami stie).L-am intrebat daca sunt bune anticonceptionalele care le iau si a zis ca da,sunt bune.Dar nu i-am zis de faza asta ca-mi vine c.m. 2 saptamani.O sa merg luna asta la gineco sa-i zic despre problema mea.Ce analize se fac sau ce iti face k sa-ti prescrie anticonceptionale?Poate sunt prea slabe anticonceptionalele daca imi vine asa.Normal,in timp ce iei anticoncep. nu ar trebui sa-ti vina ciclul pt ca am citit pe prospect ca daca vrei sa ''sari'' peste un ciclu si sa nu-ti vina o luna,le iei in continuare fara pauza de 7 zile.Insa eu le-as lua degeaba ca tot mi-ar veni.Si mai am o problema:in iulie ma logodesc la biserica si as vrea sa nu fiu atunci pe stop pt ca mi-am facut calculele si exact atunci ar fi a doua zi de ciclu(de fapt daca continui asa,o sa am ciclu o saptamana inainte si apoi o sa mai am si in pauza de 7 zile-a 2-a zi e logodna).Daca ar fi bune,si mi-ar veni exact in alea 7 zile de pauza cum e normal,as sari peste pauza k sa nu-mi mai vina si mi-ar veni dupa ce termin cele 21 pastile. Offline #2 2007-05-03 14:52:07
Re: Ajutornu inteleg de ce stai asa de asta vara si de ce cand ai fost la ginecolog nu i-ai spus de problema asta. trebuiesc schimbate. Nobody home Offline #3 2007-05-03 15:24:02
Re: Ajutortrebuiesc schimbate pastilele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|