|
Nu esti logat.
Curiozitate#1 2007-05-03 22:46:35
CuriozitateSunt foarte curioasa daca voua vi s-a intamplat ca, din cauza anticonceptionalelor , sa va dureze menstruatia mai putin/mult ? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #2 2007-05-03 23:45:33
Re: Curiozitateda...in timp de la anticonceptionale menstra se poate diminua (sau nu)...iar daca trece o perioada mai mare fara sa faci pauza...2 luni sa zicem...poate venii mai multa (sau nu)...deci variaza de la organism la organism si de situatie... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-05-04 08:58:50
Re: Curiozitateda, menstra se poate diminua de la acc chiar pana la disparitie.....si poate fi si mai abundenta din diferite motive "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #4 2007-05-04 09:09:35
Re: Curiozitatehmmm la mine a ramas acelasi numar de zile dar sa diminuat simtitor am luni cand stau doat cu absorbante zilnice.asa este si luna asta ce ziceti fetelor este K? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-05-04 09:16:44
Re: Curiozitateeu am luat aproape 3 ani,in primele 2-3 luni era la fel ca inainte de a le lua,apoi simtitor mai putin.totul e in ordine,stai linistita mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-04 09:17:53
Re: Curiozitatemultumesc bobita.pup VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-05-04 10:14:50
Re: Curiozitatesi eu am aceeasi problema.sangerarea s-a diminuat vizibil....folosesc carefree zilnice.....in prima si a 2zi folosesc ob..dupa aia zici ca e spotting ...e f scazuta sangerarea.sunt oarecum multumita de asta.am facut o pauza si a venit super abundent...adica am facut o pauza de o luna....am schimbat tipul de atibebe.in rest e ok.e ok stai linistita. ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline #8 2007-05-04 10:18:24
Re: Curiozitatemultumesc onnixx VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-05-06 13:36:45
Re: Curiozitatesalutare..as avea si eu o curiozitate...am facut pauza de 1 luna la antibebe si vineri mi-a venit menstruatia...am inceput iarasi sa iau antibebe.....insa problema e ca menstruatia are o culoare cam ciudata, spre maro...sa fie oare de la anticonceptionale? Offline #11 2007-05-06 13:43:14
Re: Curiozitatealta cauza care ar mai putea fi, nu stiti? Offline #12 2007-05-06 13:45:12
Re: Curiozitatecred ca de la ac. e mai inchisa menstra .de lata cauza nu imi dau seama VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-05-06 13:49:39
Re: Curiozitateok...mersi fetelos..sunteti niste scumpe Offline #14 2007-05-06 18:23:52
Re: Curiozitatein leg cu diminuare menstruatiei si mie mi s a intamplat la fel .ma tine doar 2 zile. o fi in regula? ce ziceti? Offline #15 2007-05-07 12:11:00
Re: Curiozitatee in regula, stai linistita, atat timp cat vine nu conteaza cantitatea sau durata sau culoarea "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #16 2007-05-07 12:36:30
Re: Curiozitatemenstra ta maro, ninia, e mai probabil sa fie ea asa de felul ei acum decit sa fie de vina contraceptivele pe care abia le-ai reinceput. Nu te stresa daca stii ca nu ai risc de sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-05-07 16:59:40
Re: Curiozitatefetelor, eu nu iau ac, dar de citeva luni am observat ca menstruatia numai e asa abundenta cum era odata, adica curge putin mai mult in primele 2 zile si foarte putin in urmatoarele 3, desi inainte curgea abundent in primele 4 zile..ma intreb de la ceo fi..si daca e normal asa? poate sa fie de la faptul ca am facut sex de fiecare data in timpul ciclului(chiar din a doua zi)? mariah carey - bye bye Offline #18 2007-05-07 17:01:52
Re: Curiozitatecand iei ac se reduce menstar e normal sa se intample asa stai linistita:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-05-07 17:14:06
Re: Curiozitateproblema e ca eu nu iau ac..hmm mariah carey - bye bye Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|