|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele necesita pauza?#1 2007-05-04 09:22:09
anticonceptionalele necesita pauza?Buna ziua. Am descoperit cu placere acest forum si ma bucur ca exista un loc unde putem schimba pareri despre metodele contraceptive. Offline #2 2007-05-04 09:24:05
Re: anticonceptionalele necesita pauza?daca nu ai probleme de la ele si consideri ca ai nevoie de contraceptie pauzele de ac. nu isi au rostul.faci pauza cand vreo bebe VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-04 10:52:52
Re: anticonceptionalele necesita pauza?subscriu: pauza nu trebuie facuta decat atunci cand vrei bebe sau ai vreo problema medicala si doctorul recomanda oprire pastilelor "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #4 2007-05-04 13:30:09
Re: anticonceptionalele necesita pauza?chiar daca iau de 5 ani? va intreb pt ca toate prietenele mele s-au oripilat cand au aflat ca aiu de 5 ani pastile si nu am facut nici o data nici o pauza...ca si cum cine stie ce sacrilegiu as fi facut...am mai auzit explicatii conform carora se obisnuieste organismul prea mult cu pastilele si o sa capat un fel de "imunitate" la ele....e ceva adevarat in povestea asta? Offline #5 2007-05-04 13:35:21
Re: anticonceptionalele necesita pauza?alexuta stai linistita..exista persoane pe forum care iau si de 9 ani consecutiv..nu trebuia pauza decat atunci cand vrei bebe, atat My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-04 14:28:30
Re: anticonceptionalele necesita pauza?multumesc frumos pt raspunsuri..m-ati mai linistit!va pup Offline #7 2007-05-04 14:33:39
Re: anticonceptionalele necesita pauza?
iar poveste cu imunitatea.oooooooofffffffffffffffff nu e adevarat nu capeti nici o imunitate la ele daca iei mai mult timp. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-05-04 17:58:58
Re: anticonceptionalele necesita pauza?eu ma tot mir de unde ies povestiile astea?! happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-05-07 13:11:25
Re: anticonceptionalele necesita pauza?de pe la diversi cetatini stresati de faptul ca scade dramatic numarul avorturilor in urma utilizarii contraceptivelor si deci si o importanta sursa de venit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-05-07 13:16:34
Re: anticonceptionalele necesita pauza?daca mai aud de asta cu imunitatea sunt in stare sa************.oricum le-am explicat dar tot fac pauzele alea,o prietena lua de 2ani(nu a fost la doctoe pt.ele) iar acum a renuntat din cauza povestii cu imunitatea ca daca mai ia mult timp o sa capete organismul imunitate la ele,ca daca mai ia nu o sa mai paota sa faca copii sau daca ramane gravida o sa aiba malformatii copilul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-05-07 13:18:41
Re: anticonceptionalele necesita pauza?da...stiu...din pacate, nu prea stiu cum sa ma mai lupt cu toate aberatiile astea... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-05-07 13:24:51
Re: anticonceptionalele necesita pauza?bine spus aberatii degeaba incerc sa le explic ce si cum dar daca nu vor nici macar sa mearga la un doctor de plannig sa vb. despre ac. ce sa fac.......... de vizita la ginecolog nici nu vb.offffff VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|