homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BUNA,INTREBARE UTER DUBLU SAU MIC-pot sa raman insarcinata?


#1 2007-05-04 09:23:55

mandi
Membru
Inregistrat: 2007-05-02
Mesaje: 1

BUNA,INTREBARE UTER DUBLU SAU MIC-pot sa raman insarcinata?

am fost la sp.Filantropia la un consult de rutina vreau sa fac neaparat un bebe,am 24 de ani si acolo dr.Bari mi a spus ca am scurgeri ca s ar putea sa am rana pe col si uter mic si trebuie sa fac celioscopie,am fost la ecograf la alt dr.si mi a spus ca am uterul 72/28mm,pozitie intermediara,cavitate uterina cu aspect eco normal.si ca nu trebuie sa fac celioscopie.dr.de la Filantropia mi a dat Clotrimazol ovule si spalaturi cu ceai de pelin+galbenele.Sunt disperata vreau bebe,incerd de 6 luni nu nu a dat rezultat.Dr.dela eco mi a spus ca,s ar putea sa am uter dublu,eu chiar nu mai inteleg nimic.Daca am uter dublu nu pot sa raman insarcinata?Daca l am mic tot asa nu pot sa raman insarcinata?Astept raspuns urgent.Multumesc pentru intelegere.

Offline

 #2 2007-05-07 11:55:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01
Mesaje: 20455

Re: BUNA,INTREBARE UTER DUBLU SAU MIC-pot sa raman insarcinata?

nu ai uter mic. ublu insa...ar putea fi, ceea ce va face sa ramii mai greu gravida, insa nu deloc. Nu te mai stresa inutil. Oricum, 6 luni de cind incerci tu sa ramii gravida nu inseamna deloc mult. Dupa un an incolo e cazul sa iti faci griji


Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.