|
Nu esti logat.
Ce sa fac cu parul asta?-2#20 2009-03-05 19:39:25
Re: ce sa fac cu parul asta?
daca il faci cu placa si nu sta.. ori e placa proasta, ori nu-l faci la temp buna. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #21 2009-03-05 19:58:36
Re: ce sa fac cu parul asta?as vrea sa imi fac parul ca si Lindsay.. nu stiti cumva,cu ondulatorul mege? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #22 2009-03-05 20:13:46
Re: ce sa fac cu parul asta?parul arata ca si cum ar fi fost impletit ..cel putin asa arata la mine daca il impletesc...poti incerca sa vezi cum arata la tine daca il impletesti dupa ce te speli si il usuci asa si apoi il desfaci Offline #23 2009-03-05 20:15:54
Re: ce sa fac cu parul asta?pare a fi facut cu drotul.si asta pt k e f simetric "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #24 2009-03-05 20:39:43
Re: ce sa fac cu parul asta?e un aparat special de ondulat cu 3 bare ... triple barrel curling iron Ultima oara a fost editat de model_wannabe (2009-03-05 20:40:23) Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-05 20:44:27
Re: ce sa fac cu parul asta?ok,tnx ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #26 2009-03-05 20:57:16
drot pe romaneste "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #27 2009-03-05 21:34:50
da, nu e vorba de asta. l-am facut cu placa si la coafor mai mult de 2-3 ore nu-mi sta drept, nu in sensul ca se increteste dar la varfuri tot se intoarce, dar ma repet, cu el drept nici nu-mi sta foarte bine. am nevoie de volum:D Offline #28 2009-03-05 21:41:44
Re: ce sa fac cu parul asta?perie si feon ai incercat? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #29 2009-03-05 21:56:19
da. imi da volum cu perie, dar eu vroiam ceva pentru bucle, iar cu perie mi se indreapta si nu, ca la varfuri tot se intoarce:D...am ustensila pentru parul cret la feon, dar tot imi sta in toate directiile... e foarte aiurea Offline #30 2009-03-06 00:45:53
da..si pretul e magnific!80RON am intrebat in Iulius mall Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #31 2009-03-06 12:06:43
se poate sa il impletesti cand este ud,ceva mai strans They can because they think they can. Offline #32 2009-03-06 12:07:36
Re: ce sa fac cu parul asta?dap stiu ca e scump samponul dar eu cat timp l-am folosit arata parul meu ca la tipele din reclame..stralucea asa chiar si prietenul mi-a zis ca arata diferit parul meu ..si ca ii place...eu am renuntat la el din cauza ca aveam impresia ca imi face matreata si asa ca m-am intors la head and shoulder care imediat cum am inceput sa il folosesc am vazut ca parul meu arata diferit..si ca inainte dar macar nu mai simteam ca am matreata. apoi mi-a recomandat o prietena sa folosesc pantene clarifying care e bun. daca nu ti se ingrasa parul asa rau poti folosi si pudra de la oasis+ iti mai ofera si volrum pe langa ca absoarbe sebunul acela.si nu e chiar asa scumpa plus ca pe mine m-a tinut 6 luni sau peste o cutie. Offline #33 2009-03-06 12:13:44
am facut eu asa si sta ff umflat...sau trebuie sa dau cu spuma sau ceva sa se mai lase? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #34 2009-03-06 12:34:41
nu il piepteni dupa ce il desfaci din codite They can because they think they can. Offline #35 2009-03-06 12:50:06
Re: ce sa fac cu parul asta?unde se gaseste pudra de la oasis?in farmacile , la mall?n am auzit de ea si de asta intreb one day we're gonna get somehow... Offline #36 2009-03-06 12:52:05
Re: ce sa fac cu parul asta?eu am facut asa si tot sta f umflat.mai ales daca il pieptan ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #37 2009-03-06 12:53:01
Re: ce sa fac cu parul asta?pai asta e ideea Andra,sa nu il piepteni They can because they think they can. Offline #38 2009-03-06 12:56:09
Re: ce sa fac cu parul asta?ms...doar ca nu arata oricum asa...ea clar l-a facut cu un instrument ceva ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|