|
Nu esti logat.
Suvite blonde#1 2007-05-04 11:40:36
suvite blondeam parul saten deschis si vreau sa imi fac niste suvite blonde .ideea e ca o colega mi-a spus ca nu pot sa le fac doar d vopsea ci doar daca decolorez parul ,lucru pe care eu nu vreau sa il fac.deci pot sa imi fac suvite soar din vopsea? interb pt. ca nu prea ma pricem la lucrurile astea . va multumesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-05-04 11:49:19
Re: suvite blondese pot face si doar de vopsea,dar cred ca ti se va recomanda sa le faci pin decolorare pt ca rezista mai mult,si sunt mai frumoase.Eu am avut pana acum 2 saptamani..si imi statea foarte bine(de fapt..nu cred ca exista persoana careia sa nu ii stea bine cu suvite ),insa m'am plictisit si l'am facut castaniu-saten(de fapt..asa a iesit,ca ar fi trebuit sa iasa mai inchis). Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-04 11:49:56) Offline #3 2007-05-04 11:55:57
Re: suvite blondeeu si asa am parul mai uscat si nu vreau sa fie si mai si... cred ca pana la urma o sa imi fac din vopsea dar nu stiu cat o sa ma coste nu am parul lung e cam pana la umeri daca nu putin mai scurt VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-05-04 13:10:24
Re: suvite blondenu iti facep rin decolorare,ti le poti face ff frumos si doar vopsea,daca ai vazut pozele mele eu asa sunt,eu am parul natural cam saten mediu si mi-au rpins ff bine,bn dar am fost blonda si a trb sa ma vopsesc un saten caramel si am o boala cu blondul si mi-am facut nijte suvite mai gorase nu dese dar frumoase si nu sunt decolorate,arata ff bine,asa ca dute la salon si fati suvite blonde cat de deschise vrei tu ca nu ti le decoloreaza,depinde si de salonul la care te duci,si acum se poarta suvite groase si nu dese...bafta Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #5 2007-05-04 14:02:52
Re: suvite blondepai te duce cam 500-600(vechi), depinde de salon...nu te sfatuiesc sa te decolorezi, indiferent cat de bine te-ai face tot iti arde parul...mai ales daca ai parul saten deschis, in mod sigur o sa-ti prinda super bine blondul...si eu am avut parul saten deschis-deschis, si m-am vopsit blonda...mi-a prins din prima fara nici un fel de pb Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-04 14:24:08
Re: suvite blondemultumesc fetelor ,chiar nu am degand sa imi decolorez parul imi fac suvite blonde din vopsea .asa cum am scris mai susu am parul saten deschis nu stiu ce nuanta de blond sa imi fac nu vreau ceva prea deschis vreau sa para cat de cat natural.ce ziceti credeti ca o sa imi stea bine? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-05-04 14:28:17
Re: suvite blondeo sa-ti stea bine..eu n-am vazut pe nimeni careia sa-i stea rau cu suvitze.si mai ales daca esti saten deschis. Offline #8 2007-05-04 14:44:22
Re: suvite blondedepinde la ce salon te faci ela_is_sweet,ca daca te faci nu cred ca iese bn,sau la nuj ce salon....asa ca trb sa ia incredere in cine te face,si sa sti ca iese ff bn suvite blond pe saten caramel;) eu sunt asa...daca ai vazut pozele Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-05-04 14:45:39) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #9 2007-05-04 14:46:17
Re: suvite blondeam am parul decolorat de soare si toata lumea ma intreaba unde mi-am facut suvite.dar de fapt nu am suvite expect the worst , hope for the best! Offline #10 2007-05-04 14:47:32
Re: suvite blondepai nu stiu la ce salon sa ma fac........... pe mine ma intereseaza sa le fac din vopsea ca nu imi decolorez parul pt. nimica.barbara nu am vazut pozele nu am id-ul tau .iar eu de la mama natura am o culare la par nu stiu cum sa iti zic nu e nici saten nici blond ceva intre mama rade de mine si imi zice ca sunt blonda nereusita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-05-04 17:16:51
Re: suvite blondeiti ies foarte bine si din vopsea dc ai parul mai deschis la culoare....asa ca nu vad de ce te-ar obliga cineva sa te decolorezi! E adevarat ca prin decolorare sunt mai frumoase si tin mai mult, dar e mai bine din vosea...cat despre preturi depinde si la ce salon vrei sa te duci, ca daca vrei la fitze dai un milion si ceva, dc te duci la unul mai de cartier e pana in 500. Bafta "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #12 2007-05-06 09:28:45
Re: suvite blondesi daca imi fac din vopsea trebuie sa imi cumpar eu dinainte sau au la salon.nu am mai fost pana acum si nu stiu cum se procedeaza .pup si multumesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-05-06 09:36:11
Re: suvite blondedaca vrei suvite blonde fa-le cu vopsea.eu am incercat anul trecut o schimbare de look cu un ciocolatiu cu suvite blonde ....dar mi le-a decolorat.acu parul a crescut si tot il vopsesc cu nuantator.si acesta se duce si apar suvitele la vedere...nasol tare.nu imi sta rau nici acum ca mi=am tuns parul.....am o tunsoare bob acum.cand mai creste parul vreau sa il tund iar sa scap de ele pt ca m-am plictisit si nu vreau sa le refac.ar fi frumos sa iti faci suvite pe mai multe nuante de blond.pupici si succes. ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline #14 2007-05-06 09:39:07
Re: suvite blondepai din vopsea vreau sa imi fac dar nu stiu daca trebuie sa ma duc eu cu ea la salon cumparata deja sau au ele.scuze daca intrebarea suna cam aiurea dar chiar nu stiu.pup si eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-05-06 18:42:23
Re: suvite blondedepinde de salon.dar majoritatea au vopseaua lor. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #16 2007-05-07 13:45:01
Re: suvite blondemultumesc pt. raspuns animalutza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-05-07 13:52:20
Re: suvite blondete duci cu vopseaua ta daca vrei sa fi facuta neaparat cu acea marca...salonul ar trebui sa aiba vopsea...daca n are si te pune sa ti o aduci eu una mi as cauta alt salon... happy with him...inlove with him... Offline #18 2007-05-20 14:36:32
Re: suvite blondeam fost sa imi fac suvite par chiar naturale.doar ca in spate nu au iesit asa nuantate dar zici ca asta e culoarea mea naturala VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-05-20 14:48:54
Re: suvite blondebaga o poza http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|