homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Suvite blonde

#1 2007-05-04 11:40:36

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

suvite blonde

am parul saten deschis si vreau sa imi fac niste suvite blonde .ideea e ca o colega mi-a spus ca nu pot sa le fac doar d vopsea ci doar daca decolorez parul sad,lucru pe care eu nu vreau sa il fac.deci pot sa imi fac suvite soar din vopsea? interb pt. ca nu prea ma pricem la lucrurile astea smile. va multumesc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-05-04 11:49:19

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: suvite blonde

se pot face si doar de vopsea,dar cred ca ti se va recomanda sa le faci pin decolorare pt ca rezista mai mult,si sunt mai frumoase.Eu am avut pana acum 2 saptamani..si imi statea foarte bine(de fapt..nu cred ca exista persoana careia sa nu ii stea bine cu suvite big_smile ),insa m'am plictisit si l'am facut castaniu-saten(de fapt..asa a iesit,ca ar fi trebuit sa iasa mai inchis).
Singurul dezavantaj al suvitelor facute prin decolorare este acela ca va trebui sa folosesti balsam dupa fiecare spalare-altfel are aspect de maturica-si este aspru.
A!! si inca un dezavantaj:costa reativ mult sa le faci(eu am dat un milion si ceva anul trecut)-si la cateva luni vor trebui refacute,pt. ca altfel se va vedea urat la radacina.. wink

Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-05-04 11:49:56)

#3 2007-05-04 11:55:57

evilpink
Banat

eu si asa am parul mai uscat si nu vreau sa fie si mai si... cred ca pana la urma o sa imi fac din vopsea dar nu stiu cat o sa ma coste nu am parul lung e cam pana la umeri daca nu putin mai scurt smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-05-04 13:10:24

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

nu iti facep rin decolorare,ti le poti face ff frumos si doar vopsea,daca ai vazut pozele mele eu asa sunt,eu am parul natural cam saten mediu si mi-au rpins ff bine,bn dar am fost blonda si a trb sa ma vopsesc un saten caramel si am o boala cu blondul si mi-am facut nijte suvite mai gorase nu dese dar  frumoase si nu sunt decolorate,arata ff bine,asa ca dute la salon si fati suvite blonde cat de deschise vrei tu ca nu ti le decoloreaza,depinde si de salonul la care te duci,si acum se poarta suvite groase si nu dese...bafta

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#5 2007-05-04 14:02:52

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

pai te duce cam 500-600(vechi), depinde de salon...nu te sfatuiesc sa te decolorezi, indiferent cat de bine te-ai face tot iti arde parul...mai ales daca ai parul saten deschis, in mod sigur o sa-ti prinda super bine blondul...si eu am avut parul saten deschis-deschis, si m-am vopsit blonda...mi-a prins din prima fara nici un fel de pb

Publicitate

loading...

#6 2007-05-04 14:24:08

evilpink
Banat

multumesc fetelor ,chiar nu am degand sa imi decolorez parul imi fac suvite blonde din vopsea .asa cum am scris mai susu am parul saten deschis nu stiu ce nuanta de blond sa imi fac nu vreau ceva prea deschis vreau sa para cat de cat natural.ce ziceti credeti ca o sa imi stea bine?

puss puss puss

#7 2007-05-04 14:28:17

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

o sa-ti stea bine..eu n-am vazut pe nimeni careia sa-i stea rau cu suvitze.si mai ales daca esti saten deschis.
pe parul vopsit..ciocolatiu..ies suvite blonde( nu portocalii) ? as vrea si eu sa imi fac dar nu stiu daca imi iese.

#8 2007-05-04 14:44:22

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

depinde la ce salon te faci ela_is_sweet,ca daca te faci nu cred ca iese bn,sau la nuj ce salon....asa ca trb sa ia incredere in cine te face,si sa sti ca iese ff bn suvite blond pe saten caramel;) eu sunt asa...daca ai vazut pozele

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-05-04 14:45:39)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#9 2007-05-04 14:46:17

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

am am parul decolorat de soare si toata lumea ma intreaba unde mi-am facut suvite.dar de fapt nu am suvite big_smile

expect the worst , hope for the best!

#10 2007-05-04 14:47:32

evilpink
Banat

pai nu stiu la ce salon sa ma fac........... pe mine ma intereseaza sa le fac din vopsea ca nu imi decolorez parul pt. nimica.barbara nu am vazut pozele nu am id-ul tau smile.iar eu de la mama natura am o culare la par nu stiu cum sa iti zic nu e nici saten nici blond ceva intre mama rade de mine si imi zice ca sunt blonda nereusita rotfl

puss puss puss

#11 2007-05-04 17:16:51

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

iti ies foarte bine si din vopsea dc ai parul mai deschis la culoare....asa ca nu vad de ce te-ar obliga cineva sa te decolorezi! E adevarat ca prin decolorare sunt mai frumoase si tin mai mult, dar e mai bine din vosea...cat despre preturi depinde si la ce salon vrei sa te duci, ca daca vrei la fitze dai un milion si ceva, dc te duci la unul mai de cartier e pana in 500. Bafta

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#12 2007-05-06 09:28:45

evilpink
Banat

si daca imi fac din vopsea trebuie sa imi cumpar eu dinainte sau au la salon.nu am mai fost pana acum si nu stiu cum se procedeaza smile.pup si multumesc

puss puss puss

#13 2007-05-06 09:36:11

onnixx
New member
Inregistrat: 2007-03-22

daca vrei suvite blonde fa-le cu vopsea.eu am incercat anul trecut o schimbare de look cu un ciocolatiu cu suvite blonde ....dar mi le-a  decolorat.acu parul a crescut si tot il vopsesc cu nuantator.si acesta se duce si apar suvitele la vedere...nasol tare.nu imi sta rau nici acum ca mi=am tuns parul.....am o tunsoare bob acum.cand mai creste parul vreau sa il tund iar sa scap de ele pt ca m-am plictisit si nu vreau sa le refac.ar fi frumos sa iti faci suvite pe mai multe nuante de blond.pupici si succes.

ceea ce nu te doboara te face mai puternic.

#14 2007-05-06 09:39:07

evilpink
Banat

pai din vopsea vreau sa imi fac dar nu stiu daca trebuie sa ma duc eu cu ea la salon cumparata deja sau au ele.scuze daca intrebarea suna cam aiurea dar chiar nu stiu.pup si eu

puss puss puss

#15 2007-05-06 18:42:23

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

depinde de salon.dar majoritatea au vopseaua lor.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#16 2007-05-07 13:45:01

evilpink
Banat

multumesc pt. raspuns animalutza smile

puss puss puss

#17 2007-05-07 13:52:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

te duci cu vopseaua ta daca vrei sa fi facuta neaparat cu acea marca...salonul ar trebui sa aiba vopsea...daca n are si te pune sa ti o aduci eu una mi as cauta alt salon...

happy with him...inlove with him...puss

#18 2007-05-20 14:36:32

evilpink
Banat

am fost sa imi fac suvite par chiar naturale.doar ca in spate nu au iesit asa nuantate dar zici ca asta e culoarea mea naturala big_smile

puss puss puss

#19 2007-05-20 14:48:54

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

baga o poza big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.