|
Nu esti logat.
Cum invatati???-2#20 2008-08-18 22:06:37
Re: cum invatati???vai fetele si la mine incepe "sesiunea de toamna" si nu am timp de invatzat... am de invatzat cam toata istoria(europeana si mondiala) de la 1848 la 1992 pana pe 1 sept si nush cum am sa fac.. sunt la servici de la 8.30 la 18 si vineri sambata si duminica de la 17 la 22. cand ma intorc acasa seara is tahuie de cap si nush cum am sa fac.. si am am un examen pe 10 si unul pe 25. as fi vrut sa iau ceva lecitina, ceva de concentrare dar deja e prea tarziu. da-ti-mi un sfat va rog. cum faceti voi cand sunteti obosite? vreuna din voi face facultate si servici in acelasi timp? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #21 2008-08-18 22:16:49
Re: cum invatati???http://www.eva.ro/psihologie/situatii-s … -6225.html Offline #22 2008-08-19 07:35:18
Re: cum invatati???
la zi?am avut eu anul asta universitar aceasta experienta.e oribil.eu cel putin nu am putut sa le fac pe amandoua de o data.sa vad cum va fi insa la id.hmm Offline #23 2008-08-19 07:45:34
mult succes! To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #24 2008-08-19 08:24:35
ohoho, si inca cum poti abera la geografie!!! (la istorie nu ma bag, aia n-am stiut niciodata, dar cred ca e aceeasi chestie) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-19 08:25:54
ms.still VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-08-19 10:35:54
da, la zi.. dar practic la facultate nu ma duc mai deloc pt ca nu sunt obligata sa frecventez cursurile.. sunt in anul 3, am facut mereu asa, din anul 1. dar in primul an lucram de la 9 la 16 si nu in fiecare zi, in anul doi lucram seara de la 5 la 10. acum mi-am gasit serviciul asta, care e bun si nu vreau sa-l las.. numai ca e full time, imi ocupa toata ziua si nu stiu sincer cum as putea sa mai fac... incep sa disper si nu e bine! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #27 2008-08-19 11:09:43
aoleeeu.. pai atunci la facultate.. cand o sa ai nush cate teancuri de cursuri de invatat, ce-o sa faci? metoda ta cu tocitul nu e prea productiva, adik nah, imi inchipui ca ar functiona dak ai avea o cantit mica de material, doar cateva pagini; dar asa.. nu merge; citeste-le cu atentie de cateva ori si incearca sa retii punctele esentiale de atins.. si eventual organizarea comentariului, dak nu le ai cu structurarea ideilor.. le imbraci tu in cuv tale, e imposibil sa nu te descurci dak ai formata o baza cu cuv-cheie in minte Offline #28 2008-08-19 13:14:21
Re: cum invatati???eu tocmai am trecut de titularizare.... cam aceeasi materie la literatura+metodica+ gramatica Offline #29 2008-08-19 15:07:55
Re: cum invatati???ela, u esti invatatoare, nu? Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-08-19 15:08:47) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #30 2008-08-19 15:32:53
Re: cum invatati???a aparut facultate special pt invatatori; eu am facut teoretic+ colegiu institutori+ fac de Litere = institutor I ; un pic mai bine platita decat cine are numai lic pedagodic; eu m-am dus cu placere in domeniu; imi fac meseria cu pasiune; am xyz carti si materiale didactice; sunt la inceput de drum! Slava Domnului ca sunt si titulara acum!!! are si Univ Bucuresti oferta! tine 3 ani! dc vrei sa o faci din dragoste pt meerie e ok; dc vrei bani, nu e ok! decat dc mai iei un job sau meditatii! au mai aparut si tichetele cadou, 100 euro pt carti, anual + din toamna 1oo euro pt tinuta; cam putin, dar mai bine decat deloc.... Succes! poti sa ma intrebi ce vrei! Offline #31 2008-08-19 15:44:38
Re: cum invatati???stai calma cu matem... te lovesti rar de ea.... la definitivat dai oral; la gradul doi scris si cam atat; e cea de liceu + muuultaaa aritmetica; metode de rezolvare a problemelor Offline #32 2008-08-24 13:52:56
Re: cum invatati???eu de invatat invat usor,darrrrrrr sa nu fie nimeni in preajma,ma inchid intr-o camera ca altfel nu pot...pur si simplu nu pot sa vad pe cineva in jur in timp ce memorez Offline #33 2008-08-24 14:09:58
Re: cum invatati???eu la romana citeam comentariile de prin carti si luam ideile principale si le invatam pe alea.. faceam skeme multe si dupaia ma invarteam in jurul ideii.. la mate incerc sa invat teoria si dupaia exercitii peste exercitii.. doar ca acu am extrem de multe teoreme si nu le inteleg pe toate si mai trec si la tocit cat pot.. da nu prea pot retine asa papagaliceste mult fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #34 2008-08-24 15:52:22
Re: cum invatati???katalyna tu ai dat bacu anu asta? Dragostea nu se stă, se face. Offline #35 2008-08-24 18:53:30
Re: cum invatati???eu am de invatat pt o restanta la fizica si imi e super greu sa retin totul, mai ales ca trebuie si desenele. incerc sa le invat logic, dar imi e frica sa nu le incurc cand ajung acolo pt ca sunt multe...stiti cumva cum e mai usor de invatat mai ales ca ar cam trebui sa tocesc(si nu vreau asta)? iubesc si sunt iubita Offline #36 2008-08-24 18:58:04
Re: cum invatati???invatat propriu-zis nu stiu daca pot sa zic .... eu citesc tot, incerc sa retin ideile principale si pe baza lor aberez cat mai mult pana acum nu prea a dat gres metoda mea Offline #37 2008-08-24 21:33:13
Re: cum invatati???cum invat...hmm....cu greu My Tears Dry On Their Own Offline #38 2008-08-25 10:42:53
Re: cum invatati???pai... se pare ca am avut noroc de niste profesoare mai cu capul pe umeri pentru ca si cea pe care am avut-o pana intr-a opta si cea pe care o am acum intotdeauna ne-au dat un plan.... sau ne-au schitat putin comentariul unei opere iar mai apoi noi l-am dezvoltat... cat despre invatat.. niciodata n-am tocit... incerc sa citesc si sa inteleg.. sa fiu cu gandul acolo... si asa unele informatii chiar de pe clasa a opta mi-au ramas si acum in memorie... cel putin profesoara pe care o avem acum... isi cam da seama imediat daca textul e copiat dintr-o culegere... nu se supara daca facem asta... atata timp cat intelegem acel text... si de asta ne intreaba mereu cand i se pare ceva suspect. La noi toate comentariile trebuiesc invatate la vremea respectiva. Pentru citit din caiet, nota maxima : 7 Ultima oara a fost editat de andraaa (2008-08-25 10:43:49) Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|