homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!-2

#20 2007-12-01 08:28:17

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Re: Doamna doctor, am si eu nevoie de ajutor va rog!

ce ati face dak ati lua diane 35... penultima pastilutza...nu aveatzi o ora exacta...10..10 jumate 11 seara..si pastiluza de ieri atzi fi luat`o la 8:23?? aaah imi e cam frica :-S shtiu k n`au trecut 12 ore dar....voi c ati face? grater

#21 2007-12-01 11:29:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iei ora 10 drept reper si calculezi...esti oricum in intervalul de 12ore...deci nu ai dc sa ti faci griji...

happy with him...inlove with him...puss

#22 2007-12-01 14:34:35

LadyInRed
Hero member

ufff mersik cristina sad shtiam k sunt in 12 ore...dar.. grater aveam o sperietura mare sad sper sa nu se mai intample... 1..
2... o prietena d a mea a luat pastilele gresit... prima zi a inceput la ora 10 simineatza...apoi..a 2-`a zi la 8 seara...a 3-`a zi...la 9 seara...a4-`a zi la 9 jumate...si apoi la 10 seara...ce e de facut?

#23 2007-12-01 15:01:13

LadyInRed
Hero member

feteleeeeeeeeeee ma innebuneshte prietena mea dati`mi un raspuns!!!!!!! grater

#24 2007-12-01 15:16:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu e de facut nimic! nu a intarziat nici o pastila mai mult de 12 ore

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#25 2007-12-01 15:26:51

LadyInRed
Hero member

aha ms

#26 2007-12-02 16:48:13

danna_s
Membru
De la: Wonderland
Inregistrat: 2007-10-13

Buna ziua,

Am si eu cateva nelamuriri..
Am avut o perioada de vreo 3 luni in care nu mi-a venit menstruatia deloc (cand ar fi trebuit sa vina,aveam o scurgere maronie (ca si cum ar fi ultima zi de menstra) care in maxim o zi trecea)!Dupa aprox. 3 luni,am avut in sfarsit sangerarea normala,cam 2 zile,dupa care a inceput sa fie foarte abundent si plin de cheaguri! Am fost la urgenta si mi-a dat sa iau 3 fiole de calciu..cauza sangerarii abundente si a cheagurilor,necunoscuta..
Dupa cateva zile de sangerari abundente,a revenit menstra normala..care insa,nu se mai oprea (cam 3 saptamani m-a tinut)..Am fost la medic si am facut o ecografie transvaginala,din care a reiesit ca am ovare polichistice si ca asta ar fi cauza sangerarilor..
Am luat 10 zile Yasmin (cate 2/zi) si s-a oprit..apoi am continuat sa iau Yasmin normal,timp de 21 de zile..In pauza de 7 zile,mi-a venit menstruatia,insa..prima zi a fost groaznica..cu dureri cumplite..nu puteam sa stau in picioare,aveam frisoane,abia vorbeam etc.. (simteam ca si cum as avea bagat ceva in partea de jos a abdomenului..si ma intepa ingrozitor de tare)..
Am cerut la farmacie ceva foarte puternic,sa pot scapa de dureri..mi-au dat Ketonal Forte..
La aproximativ o ora dupa ce am luat Ketonalul si o fiola de Algocalmin..am eliminat ceva urat de tot.. (o bucata de "carne" (nu stiu cum sa o numesc altfel,pt ca nu arata ca un cheag),de marimea unui pumn,alb-rozaliu cu pete rosii)..

Nelamuririle mele sunt: se poate sa fi fost un avort spontan? sad (2 persoane mi-au spus lucrul acesta si m-au cam pus pe ganduri..ca nu ma gandeam ca as putea fi insarcinata,avand in vedere ca luam anticonceptionale)..daca nu a fost un avort spontan..ce altceva a fost?un cheag asa urat?

Cauza hemoragiei de 3 saptamani care ar putea fi?Chisturile?

Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit cu "cearceaful" meu..

Ai grija ce gandesti, gandurile tale devin cuvinte..Ai grija ce spui, cuvintele devin actiuni..Ai grija ce faci, actiunile devin obiceiuri..Ai grija ce obisnuiesti sa faci, obisnuintele devin caracter..Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin.

#27 2007-12-02 17:41:50

crys_ty_na
Platinum member

draga dana...du te si consulta un alt medic...din pacate nu yasmin e solutia pt ovarele polichistice...si acel "cheag" a fost o bucatade endometru necrozat...nimic ingrijorator...daca te ai protejat si ai luat corect anticonceptionalele nu aveai cum sa fi insarcinata...deci sangerarile aiurea eu cred ca s au datorat chisturilor...

#28 2007-12-02 21:36:12

geo maria
Membru
Inregistrat: 2007-12-02

Doamna doctor am o problema si va rog sa ma ajutati. In momentul contactului sexual ma ustura  in interiorul vaginului.Nu pot sa imi dau seama daca aceasta usturime este doar la intrarea in vagin sau continua si in interior.Aceasta problema am mai avut-o la inceputul vietii sexuale dar dupa aproximativ 3 luni mi-a trecut!De atunci(aproximativ 2 ani)nu am mai avut astfel de probleme. Este posibil sa am vreo rana?Ce ma sfatuiti sa fac?

#29 2007-12-02 21:44:59

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

exista 2 posibilitati:1.nu esti suficient de lubrifiata si din cauza asta te ustrura
2.ai o infectie vaginala gen candida.pt.asta trebuie facuta analiza la secretie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#30 2007-12-02 22:05:37

geo maria
Membru
Inregistrat: 2007-12-02

multumesc pt raspuns!  vreau nu vreau cred ca trebuie sa ajung si la ginecolog sad

#31 2007-12-02 23:56:32

danna_s
Membru
De la: Wonderland
Inregistrat: 2007-10-13

crys_ty_na..multumesc frumos..m-am mai linistit (asa ma gandeam si eu,ca nu am cum sa fiu insarcinata,pt ca luam anticonceptionalele corect..dar,stii cum e,cand esti speriat..crezi ce ti se spune smile )
pt ovare polichistice ce tratament e indicat?

as putea ajunge la vreo doamna doctor de aici de pe forum?pana acum am fost la vreo 4-5 medici si nu am fost multumita pe deplin de nici unul din ei..nici nu stiu unde sa ma mai duc!

multumesc,

Ai grija ce gandesti, gandurile tale devin cuvinte..Ai grija ce spui, cuvintele devin actiuni..Ai grija ce faci, actiunile devin obiceiuri..Ai grija ce obisnuiesti sa faci, obisnuintele devin caracter..Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin.

#32 2007-12-03 00:16:02

crys_ty_na
Platinum member

doctoressa nu e medic ginecolog...e medic de planning...dar te poate ajuta...aici gasesti datele daca te hotarasti: http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … p?id=10215

#33 2007-12-03 10:10:38

sandu anca
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-07-07

buna dimineata nu stiu sigur daca scriu la subiect dar am nevoie de un raspuns urgent ca sunt ingrijorata va rog.de 2 luni am intrerupt anticonceptionalele dupa ce le-am intrerupt luna urmatoare mi-a venit menstruatia dupa 21 de zile si a durat 4 zile luna trecuta mi-a venit tot dupa 21 de zile si a durat 3 zile.insa acum este priblema luna asta nu mi-a venit si au trecut deja 26 de zile si nimic imi spuneti va rog daca este normal sa se intample asa sa imi fac griji sa ma duc sa-mi cumpar un test de sarcina sau sunt doar paranoica si sa mai astept? va rog mult astept un raspuns

in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu!

#34 2007-12-03 11:44:06

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

daca nu ai avut contacte cu risc stai linistita. altfelpoti sa faci test de sarcina la 7 zile de intarziere

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#35 2007-12-03 11:57:23

sandu anca
Full member

am facut-o dosr cu prezervativ dar eu stiu..........intr-o seara eram amandoi nu am dragoste ne mangaiam doar si-a dat drumul langa mine pe mana mea cand m-am ridicat sa ma duc la baie sa ma spal a cazut de pe mana mea o picatura de sperma pe picorul meu pe pulpa m-am spalat fara sa ating zona genitala  m-am spalat bine pe maini si pe picior si dupa aia m-am spalat si in zona genitala dar eu stiu.........daca s-a intamplat ceva?e posibil?daca m-am spalat cu apa calda se poate sa fii rezistat vreun spermatozoit ?nu stiu daca m-am exprimat bine dar sper sa intelege-ti ce am vrut sa spun mersi mult pentru raspuns

#36 2007-12-03 12:01:18

crys_ty_na
Platinum member

anca...nu te agita...daca tot n o sa apara fa testu la 7 zile de intarziere...dar cel mai probabil cred ca e vb de o dereglare...

#37 2007-12-03 12:03:09

sandu anca
Full member

asa ma gandeam si eu dar nu stiu ma sperie gandul ca as putea fi insarcinata .........poate intradevar este doar o dereglare de la oprirea pastilelor mai astept dar cred ca azi imi i-au un test de sarcina ca ma omoara asteptarea asta

#38 2007-12-03 12:06:44

crys_ty_na
Platinum member

nu are rost sa l faci azi...fa l daca vrei la 7 zile de la intarziere...dimineata...cu urina prima...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.