|
Nu esti logat.
Doresc un sfat!#1 2007-05-06 17:39:44
Doresc un sfat!Daca stie cineva dintre voi... am gasit 2 cabinete de gineco din apropierea locuintei mele (Bucuresti). Offline #2 2007-05-07 13:48:07
Re: Doresc un sfat!Shiva eu am fost la Gibel si sincer acolo nu mi-a placut deloc am fost sa vb. cu doamna dostor de acolo despre contraceptie.iti spun sincer ca mi-a zis tot felul de aberatii ca de exemplu dupa contact sexual sa ma spal cu irigatorul si asta ca metoda contraceptiva e suficient.deci......concluzia o tragi singura da eu pe la dansa la cabinet nu mai calc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-07 16:33:37
Re: Doresc un sfat!am fost si eu acum doua spatamani sa imi fac un contorl ginecologic.....eu am fost la Medsana la eroilor acolo vis-a-vis d aspitatul muncipal....si am int o doctorita asa d draguta....din pakte e o clinik particular si e km 50lei consulatatia.....iti recomanda si o anume doctorita d acolo dak doresti niciodata sa nu regreti cva...pt k odata a fost exact c ti-ai dorit:D Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|