homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interactiune

#1 2007-05-06 18:42:19

joujou
New member
Inregistrat: 2006-11-12

interactiune

daca iau anticonceptionale si incep un tratament cu amoksiklav 1000mg, acestea vor interactiona? in ce sens? daca eficacitatea anticonceptionalelor este redusa, este redusa pentru contactele de dupa inceperea tratamentului sau si pentru cele dinainte? de la folia urmatoare de anticonceptionale voi fii din nou protejata sau trebuie sa astept mai mult? multumesc mult, joujou

#2 2007-05-06 19:28:04

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: interactiune

daca sunt antibiotice sau alt fel de pastile care interactioneaza cu anticonceptionalele este scazuta eficacitatea anticonceptionalului pt contactele din timpul tratamentului.te protejezi pe timpul tratamentului si 7 zile dupa

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2007-08-29 22:20:09

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

am fost ieri al medic si mi-a zis ca am o rinofaringita.pt tuse si ce expectoram din gat mi-a dat niste capsule Erdomed se numesc  si  din cate vad eu contine erdosteina.grupa farmacoterapeutica : preparate pt tratamentul tusei,mucolitice. scade in vreun fel eficacitatea anti?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#4 2007-08-29 23:26:22

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

uite ce am gasit:
Interactiuni: Nu s-au observat interactiuni medicamentoase cu eritromicina, beta-lactamine si teofilina. Nu se recomanda asocierea Erdomed cu antitusive sau produse care scad secretia bronsica (parasimpatolitice).

Ultima oara a fost editat de PN (2007-08-29 23:40:04)

bebe

#5 2007-08-29 23:30:48

alysssa
New member
Inregistrat: 2007-08-09

eu din cate stiu,si cred ca bine stiu,erdomedul nu scade eficacitatea anticonceptionalelor,dar totusi sa mai vedem si alte pareri...      amoksiklavul da,este un antibiotic si trebuie sa te protejezi suplimentar in timpul tratamentului si 7 zile dupa.

Publicitate

loading...

#6 2007-08-30 13:15:40

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

aha ms mult. smile antitusive adik sirop d tuse nu?ma simt un pik mai bine pot sa zik smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#7 2007-08-30 16:20:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu scade

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.