|
Nu esti logat.
Interactiune#1 2007-05-06 18:42:19
interactiunedaca iau anticonceptionale si incep un tratament cu amoksiklav 1000mg, acestea vor interactiona? in ce sens? daca eficacitatea anticonceptionalelor este redusa, este redusa pentru contactele de dupa inceperea tratamentului sau si pentru cele dinainte? de la folia urmatoare de anticonceptionale voi fii din nou protejata sau trebuie sa astept mai mult? multumesc mult, joujou Offline #2 2007-05-06 19:28:04
Re: interactiunedaca sunt antibiotice sau alt fel de pastile care interactioneaza cu anticonceptionalele este scazuta eficacitatea anticonceptionalului pt contactele din timpul tratamentului.te protejezi pe timpul tratamentului si 7 zile dupa Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-08-29 22:20:09
Re: interactiuneam fost ieri al medic si mi-a zis ca am o rinofaringita.pt tuse si ce expectoram din gat mi-a dat niste capsule Erdomed se numesc si din cate vad eu contine erdosteina.grupa farmacoterapeutica : preparate pt tratamentul tusei,mucolitice. scade in vreun fel eficacitatea anti? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-08-29 23:26:22
Re: interactiuneuite ce am gasit: Ultima oara a fost editat de PN (2007-08-29 23:40:04) Offline #5 2007-08-29 23:30:48
Re: interactiuneeu din cate stiu,si cred ca bine stiu,erdomedul nu scade eficacitatea anticonceptionalelor,dar totusi sa mai vedem si alte pareri... amoksiklavul da,este un antibiotic si trebuie sa te protejezi suplimentar in timpul tratamentului si 7 zile dupa. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-30 13:15:40
Re: interactiuneaha ms mult. antitusive adik sirop d tuse nu?ma simt un pik mai bine pot sa zik Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2007-08-30 16:20:52
Re: interactiunenu scade Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|