|
Nu esti logat.
Paranoia???sau..#1 2007-05-06 20:42:31
paranoia???sau..numai probleme..sau totul e doar in mintea mea?pe 27 am avut un contact sexual neprotejat...despre care am intrebat si pe forum,pt k i-mi era frik..desi eram in perioada fertila...pentru ca-mi venise ultima oara pe data de 1aprilie (am ciclul regulat 28 zile). pe data de 29 mi-a venit ciclul, deci respectand cele 28 de zile...a durat pana pe data de 4..dupa care ieri si azi..nush mai curgeau picaturi de secretzi maronie...Sa fie ciclu sau...s-a instalat o sarcibna:(?ooff nush...parca eu inventez toate astea..sunt putin ingrijorata..desi..am mai avut la sfarsit d ciclu secretii maronii...deci menstruatie. ce zicetzi? doua puncte ics:D Offline #2 2007-05-06 21:11:15
Re: paranoia???sau..Linisteste-te, de la menstrautie trebuie sa fie. #3 2007-05-06 21:52:14
Re: paranoia???sau..nefertila* doua puncte ics:D Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|