|
Nu esti logat.
Lesin-4#58 2008-01-18 14:02:13
Re: lesinpai baie fierbinet in cada nu mai am de gand sa fac si asa faceam foarte rar ca ma ameteau asta a pus capac VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2008-01-18 14:31:12
Re: lesinSi eu am probleme cu calciul evilpink. Cam aceeasi problema ca si tine. Am lesinat si eu de mai multe ori. Si eu tin nivelul calciului constant mancand foarte multe lactate, beua cam 1 litru de lapte pe zi si din cand in cand, mai fac coaja de ou cu miere de albine si o las la macerat, dupa care iau cate o lingurita pe zi, cam 10 zile pe luna. Am consultat si eu o gramada de medici. Desi nivelul calciului la analize era sub limita minima, nimic nu ma ajuta. Eu cu un consum mare de lactate ma simt super ok. Daca vrei poti sa incerci. Nu cred ca are ce rau sa iti faca. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #60 2008-01-18 14:43:39
Re: lesina,da normal rau nu face.o sa incer sa pap mai mult laptic.multumesc pt.sfaturi e bine sa stiu ca nu sunt sg. cu probleme de genul asta .te pup VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #61 2008-01-18 14:51:39
Re: lesinMedicii nutritionisti la tv spun ca nu lactatele au calciu mult ci legumele verzi si fructele.....foarte bun e brocolli. Si bineinteles daca ai carenta tb sa suplimentezi in timpul ciclului cu medicamente.....10 zile pe luna e chiar ok sa iei calciu, mie asa mi-a zis endocrinologul de la Buc. Si eu aveam lipsa de Ca inainte si acum nu mai am pb, iau 10 zile pe luna ca, magneziu mai iau si vitamina C naturala.... #62 2008-01-18 14:54:25
Re: lesinSuntem o gramada cu probleme de genul asta. Mai ales ca viata e asa de agitata si ca mancam dezordonat fara sa ne gandim ce si cum mancam. Eu cred ca din cauza asta apar astfel de probleme. Sper sa iti fie mai bine de la mai multe lactate. Pe mine ma ajuta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#63 2008-01-18 14:58:32
Re: lesinvitamina a + d la mine in combinatie cu gluconolactat de ca si mg face bine mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #64 2008-01-18 15:03:11
Re: lesinDepinde de ceea ce vrei sa obtii bobitza. Daca vrei sa fixezi calciul sau vrei sa cresti nivelul calciului ciruclant. Doctoressa ne-a facut niste recomandari mai inainte in acest topic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #65 2008-01-19 10:20:42
Re: lesinmultumesc frumos pt.sfaturi fetelor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #66 2008-01-22 11:41:34
Re: lesin
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #67 2008-01-22 12:01:59
Re: lesinsincer, nu imi mai vin alte cauze in minte, evilpink... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #68 2008-01-22 12:03:16
Re: lesinok.multumesc frumos.cand o sa reusesc sa imi mut fisa la dumneavoastra poate ma sfatuiti ce vitamine sau calciu etc.etc. sa iau ca sa le previn VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #69 2008-01-22 12:06:16
Re: lesingluconolactat de calciu si magneziu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #70 2008-01-22 12:07:53
Re: lesinnici eu nu fac niciodata baie, doar dus...de la abur si statul in apa fierbinte mi se face tot timpul rau. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #71 2008-01-22 12:15:16
Re: lesinoffff astia de la casa de asigurari.multumesc frumos pt.sfaturi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #72 2008-01-23 01:25:05
Re: lesin
si eu....deja am lesinat o data in baie, din cauza aburilor...si daca stau mai mult in dus (cateodata ma uit cate 1-2 ore...mai ales daca ma si rad pe picioare...pana sunt eu sigura ca am luat toate firicelele) incepe sa mi se faca rau...daca nu ies imediat mi se intuneca imaginea, incep sa nu mai aud...si pasul urmator (daca tot nu ies) e lesinul. Doctorita mea de familie mi-a zis ca e din cauza apei fierbinti...care imi face sa creasca tensiunea...si nu am de ce sa ma ingrijorez. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|