|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele mercilon#1 2007-05-07 11:40:20
anticonceptionalele mercilonAre ceva dak le iau un fiecare prima zi de ciclu pe luna.Pauza aia de 7 zile trebuie neaparat facuta? Offline #2 2007-05-07 11:42:30
Re: anticonceptionalele merciloncam da daca vrei sa ai un ciclu de 28 de zile.o noua folie se incepe dupa pauza de 7 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-07 11:42:35
Re: anticonceptionalele mercilonda...trebuie neaparat facuta...dc ai vrea sa le iei de fiecare data in prima zi de menstruatie? ia le cum ti a zis medicul... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-05-07 20:53:35
Re: anticonceptionalele mercilonsi eu iau tot mercilon.mai am 2 pastile si termin prima folie.inainte am luat desorelle 9 luni si le-am schimbat fara sa fac pauza intre ele.le-am luat cum le luam normal fara sa tin cont ca sunt de alt fel,adica dupa cele 7 zile de pauza.si ma intrebam daca menstruatia o sa-mi vina la fel adica in aceleasi zile.asa ar fi normal,nu?pana acum imi venea vineri seara sau sambata si as vrea sa ramana asa.sper sa nu-mi dea emotii! To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #5 2007-05-07 21:09:01
Re: anticonceptionalele mercilonhappy_girl am schimbat si eu niste pilule cu mercilon, dar la mine nu s-a pastrat regula..cu alea imi venea in a treia zi de pauza, iar cu mercilon imi vine in a 5-a zi de pauza..poate tu ai noroc si vine la fel My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-14 23:49:20
Re: anticonceptionalele mercilonAm o intrebarare am uitata aseara sa iau pastila(iau mercilon)si am luat azi la ora care trebuie 2 k am vazut k am uitat aseara, au trecut 24 de ore.dak ma protejez 3 sapt ,pana la mentruatie,sunt protejata pentru faptul k am uitat sa iau pastila?tin sa precizez k ieri am avut contact sexual.ast urgent rasp.va multumesc Offline #7 2007-05-15 06:54:30
Re: anticonceptionalele mercilonditza ai nevoie de protectie doar 7 zile My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #8 2007-05-15 08:45:53
Re: anticonceptionalele mercilonsubscriu, stai linistita dupa 7 zile! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #9 2008-07-30 22:38:00
Re: anticonceptionalele mercilon
apropos spune-mi cum ai facut cand ai schimbat pilulele ?ce parere ai de mercilon? Offline #10 2008-07-30 22:39:40
Re: anticonceptionalele mercilonapropos spune-mi cum ai facut cand ai schimbat pilulele ?ce parere ai de mercilon? Offline #11 2008-07-30 23:31:11
Re: anticonceptionalele mercilonnu posta de 2 ori ioana.... sterge ultimul post Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #12 2010-11-13 21:27:51
Re: anticonceptionalele mercilonas avea si eu o intrebare...in pauza aceea de 7 zile esti neprotejata? si daca in acea pauza nu esti pe ciclu, ce se intampla daca ai contact sexual? Offline #13 2010-11-13 22:08:28
Re: anticonceptionalele mercilonesti protejata si in cele 7 zile de pauza daca iei pastilele corect Offline #14 2010-11-18 08:03:32
Re: anticonceptionalele mercilonsi eu iau mercilon de luna asta si ciclul nu mi-a venit, desi sunt in a 6a zi de pauza. inainte luam Yasmin si era totul ok, in a 5a zi imi venea. medicul de planning mi a zis sa iau mercilonul prima folie din prima zi a ciclului menstrual, vad pe aici ca voi l-ati luat dupa cele 7 zile de pauza dintre folii. poate fi asta cauza pt care nu mi vine? medicul de planning mi a zis ca daca nu mi vine nici maine, adica a 7a zi sa iau un test de sarcina. mentionez ca am urmat si un tratament cu antibiotice, perioada in care nu am avut relatii sexuale neprotejate Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #15 2010-11-18 09:54:16
Re: anticonceptionalele merciloncristina.ionescu ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|