|
Nu esti logat.
Colposcopie#1 2007-05-07 12:05:04
colposcopieBuna ziua, doctoressa, am facut o colposcopie la sf lunii aprilie, pt a vedea daca mai sunt condiloame; i-am vazut, arata ca la carte cum a zis d-na doctor , si mi-a scris langa rezultat urmatoarele: Ultima oara a fost editat de cecil (2007-05-07 12:51:21) Offline #2 2007-05-07 12:22:08
Re: colposcopiececil, nu sunt familiarizata cu prescurtarile specifice examenului colposcopic deci nu stiu sa iti spun ce inseamna. Nu te mai ingrozi insa Cantastim stimuleaza imunitatea, fireste, bolnavii de cancer au mai multa nevoie de asta insa nu inseamna ca cei care nu au cancer nu au nevoie uneori sa le fie crescuta imunitatea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-19 18:39:36
Re: colposcopiesalut. merg sapt viitoare sa fac o colposcopie. as vrea sa stiu si eu: Offline #4 2007-10-19 19:24:34
Re: colposcopie1.cu 48 de ore inainte VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-10-19 22:02:24
Re: colposcopie2. mi-a dat. cervugid acum jumatate de an. cica s-a mai ameliorat. am mai fost intre timp si la un alt medic care mi-a spus ca se astepta sa fie interpretatat si ca rana, dar ca nu este asa ceva. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-21 13:18:49
Re: colposcopiescuzati-ma daca sunt offtopic, vreau insa sa intreb daca la o consultatie medicul isi poate da seama daca ai o rana pe col sau trebuie sa faci o analiza speciala. Offline #7 2007-10-21 14:01:04
Re: colposcopieisi poate da seama la control "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|