|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-05-07 14:00:21
IntrebareAm si eu o nelamurire...Iau Mercilon, sunt la a 2 folie. Si dupa prima folie si acum, dupa ce mai am 4 pastile si termin a 2 folie, mi-a venit ciclul inainte de terminarea fiecarei folii. Foarte putin si ma tine 3-4 zile. Astfel incat atunci cand termin folia nu mai imi vine in perioada respectiva de 7 zile pauza. Este normal? Multumesc Offline #2 2007-05-07 14:01:01
Re: Intrebaree normal. nu e menstra; e spotting. Nobody home Offline #3 2007-05-07 14:02:52
Re: Intrebareeste spotiing cum esti la a2a folie in principiu este k.daca o sa se mai intample asa inca 2 luni mergi la doctor sa le schimbe.altceva nu stiu ce sa iti zic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-05-07 14:07:45
Re: IntrebareProblema este ca ciclul nu mai imi vine in perioada de pauza, acesta este tot ciclul. De asta intrebam daca e normal...Pastilele nu as vrea sa le schimb pentru ca ma simt foarte bine cu ele. Offline #5 2007-05-07 14:12:22
Re: Intrebarepai dc in perioada de pauza nu iti mai vine, nu cred ca e in regula....nu ar trebui sa iti vina mai devre de terminarea foliei, ptr ca atunci se considera spotting...asa ca eu zic ca trebuie sa mergi la medic sa iti prescrie alte pastile dc o sa ti se intample asta 2 luni consecutiv! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-07 14:14:05
Re: Intrebarealeszia...din ce ti se intampla rezulta ca nu te intelegi bine cu ele...fuguta la medic sa ti le schimbe... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-05-07 14:20:40
Re: Intrebarede unde stii ca nu mai vine in perioada de pauza??? o sa vina. si acum e spotting. Nobody home Offline #8 2007-05-08 11:22:05
Re: Intrebarecred ca a constatat luna trecuta ca nu mai vine in perioada de pauza. Eu zic asa: daca nu te deranjeaza treaba asta, nu te stresa si ia-le in continuare. A atipic insa nu ridica probleme Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|