|
Nu esti logat.
O mik nelamurire...#1 2007-05-07 16:17:30
o mik nelamurire...d curand am inceput sa iau anticonceptionale......am fost la un medic ginecolog kre s-a purtat foarte frumos q mine si kre mi le-a prescris ....ele s numesc yasmin si din kte am inteles sunt cele mai bune anticonceptionale.dar am o mik nelamurire:am inceput sa iau pastile asa cum imi indik prospectul pt incepuut se ia din prima zi d ciclu timp d 21 d zile si apoi fac 7 zile pauza dupa kre din a-8-a zi incep din nou sa l iau.O prietena mi-a sp k ele isi fac efectul la o luna dupa c ai inceput sa iau.este adevarat??si mai vreau sa va intreb dak ele sunt 100% sigure?adik dak prietenul meu ejaculeaza in mine pot ramane gravida chiar dak iau anticonceptionale???....am foarte mare inceredere in rasp dumneavoastra......va multumesc:D niciodata sa nu regreti cva...pt k odata a fost exact c ti-ai dorit:D Offline #2 2007-05-07 16:21:56
Re: o mik nelamurire...in cazul tau si-au facut efectul de la prima pastila. Nobody home Offline #3 2007-05-07 16:29:01
Re: o mik nelamurire...va multumesc mult .......deci acum pot sta linistita,nu?adik atat timp kt l iau corect nu exista riscul sa raman gravida,nu?....as mai avea o intrebare.....dc nu am voie sa iau alte medikmente in timp c iau anticonceptionale??....d ex ieri ma durut foarte tare capul si mi-a fost teama sa iau un algocalmin pt k in prospectul anticonceptionalelor scrie k nu am voie sa iau alte pastile....multumesc mult niciodata sa nu regreti cva...pt k odata a fost exact c ti-ai dorit:D Offline #4 2007-05-07 16:38:00
Re: o mik nelamurire...da, cata vreme le iei corect nu ai de ce sa iti faci griji. Nobody home Offline #5 2007-05-07 16:40:07
Re: o mik nelamurire...multumesc mult d tot. m-am mai linistit......am f mare incredere in dumneavoastra.....ca multumesc mult d tot niciodata sa nu regreti cva...pt k odata a fost exact c ti-ai dorit:D Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|