|
Nu esti logat.
Reteta pt anticonceptionale?!?#1 2007-05-07 19:05:11
reteta pt anticonceptionale?!?am fost azi la o farmacie (sensiblu) si mi s-a cerut reteta pt Logest e prima oara, pana acum am luat de la aceeasi farmacie fara reteta. sunt curioasa... a mai patit cineva asta? ca eu pana azi n-am mai auzit de ac eliberate pe baza de reteta... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2007-05-07 19:08:49
Re: reteta pt anticonceptionale?!?ba teoretic se elibereaza doar pe baza de reteta. Nobody home Offline #3 2007-05-07 19:28:16
Re: reteta pt anticonceptionale?!?dupa noile norme nu se mai elibereaza fara reteta anticonceptionale...mergi la medic sa ti dea una...pe care o ti la tine si o foloseti de fiecare data cand ai nevoie...nu o lasi la farmacie... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-05-07 19:44:47
Re: reteta pt anticonceptionale?!?hmm... ok... poate e mai bine intr-un fel, sa nu se mai trezeasca fete care sa ia dupa capul lor... da' eu tot m-am enervat azi Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-05-07 19:49:00
Re: reteta pt anticonceptionale?!?normal ar fi fost sa primesti reteta de cand ai inceput sa iei...eu iau deja de mai bine de 8 luni si am reteta de cand am inceput... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-07 19:57:26
Re: reteta pt anticonceptionale?!?nu mi-a dat reteta pt ca in mod normal luam direct de la cabinetul de planning unde mergeam, pt ca erau si reduse acolo si aveam fisa gata facuta.... dar acum mi-e greu sa merg lunar acolo, asa ca iau din farmacie... Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|