|
Nu esti logat.
Vreau un raspuns,,,pentru doctoressa-2#20 2007-06-05 14:13:38
Re: Vreau un raspuns,,,pentru doctoressacam departe de prima zi de menstra singerarea acee ca sa fie vorba despre ovulatie.....ma refer la cea din 29 mai.....poti face un test de sarcina la 3 sapt de la contactul cu risc(daca vrei sa te si poti baza pe el).... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-06-05 14:21:30
Re: Vreau un raspuns,,,pentru doctoressava multumesc pt raspuns Offline #22 2007-06-05 14:25:46
Re: Vreau un raspuns,,,pentru doctoressaeu nu stiu care e data normala...ai cicluri regulate? daca da, la cite zile? sunt o gramada de intrebari... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-06-05 14:40:01
Re: Vreau un raspuns,,,pentru doctoressamereu am avut cicluri neregulate si mereu ma bazez pe data la care mi a venit cu o luna in urma dar niciodata nu stiu cand o sa vina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|