|
Nu esti logat.
Pot ramane insarcinata?#1 2007-05-08 23:06:18
pot ramane insarcinata?iau microgynon si am facut in paralel luna aceasta un tratament cu pimafucin ovule, zanocin si flucovim! am luat aproape intraga folie de microgynon doar ca am sarit peste pastila de duminica iar cea de luni am luat`o abia marti ( cam dupa 15 ore de la ora la care le iau de obicei) din cauza ca nu le aveam la mine! miercuri termin folia si urmeaza zilele de pauza! faza e ca in zilele in care nu am luat pastilele am avut contacte neprotejate iar, azi (marti) parca mi`a venit ciclu ( nu sunt sigura daca e ciclu deoarece acesta ar fi trebuit sa imi vina abia peste cateva zile) dar asa doar cateva picaturi. e posivil sa raman insarcinata? ce e cu aceasta scurgere, e posibil sa imi fi venit ciclu din cauza ca am ratat o pastila si urmatoarea am luat`o prea tarziu? Ultima oara a fost editat de Shaka (2007-05-08 23:07:08) Offline #2 2007-05-08 23:28:01
Re: pot ramane insarcinata?cred ca din cauza ca nu ai luat pastilele corect,eu zic sa stai linistita Dear Cupid,next time hit both ! Offline #3 2007-05-08 23:32:06
Re: pot ramane insarcinata?da dar e ciclu sau doar o sangerare? ce fac iau pastilele in continuare sau le intrerup? Offline #4 2007-05-08 23:39:26
Re: pot ramane insarcinata?Eu zic sa le iei in continuare si sa astepti sa iti vina menstruatia cum trebuie.daca nu curge mult e doar spotting din cauza ca ai omis 2 pastile... Dear Cupid,next time hit both ! Offline #5 2007-05-09 00:04:45
Re: pot ramane insarcinata?da la intrebarea cea mai dureroasa tot nu am primit un raspuns? pot ramane insarcinata? tratamentul pt care l`am facut nu are nici un efect asupra microgynonului? Ultima oara a fost editat de Shaka (2007-05-09 00:06:40) Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-09 02:11:57
Re: pot ramane insarcinata?ovulele in genere nu contin antibiotic,deci zic eu din caua tratamentului nu ai cum sa ramai,dar de pastilele uitate... Offline #7 2007-05-09 08:14:18
Re: pot ramane insarcinata?Ba ovulele contin antibiotic (nu stiu daca toate), dar sunt cu absorbtie locala, asa ca nu-s probleme. #8 2007-05-09 08:38:49
Re: pot ramane insarcinata?shaka exista posibilitatea ca tratamentul sa fi afectat eficienta anticonceptionalelor..zanocin este antibiotic..s-ar putea ca el sa scada efectul, pentru asta trebuia sa te protejezi suplimentar. Nu sunt in masura sa iti zic daca sunt sanse sa ramai insarcinata..dar e cam riscant..ai uitat si pastila (aici trebuia din nou protectie).. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #9 2007-05-09 10:58:58
Re: pot ramane insarcinata?mersi! oricum mai astept si alte pareri! Offline #10 2007-05-09 11:40:37
Re: pot ramane insarcinata?Shaka, ai risc de sarcina. Zanocin poate sa scada efectul pastilei iar cele 2 pastile luate aiurea l-au si scazut(de aici si singerarea). deci da, ai risc de sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-05-09 15:33:04
Re: pot ramane insarcinata?mi`am facut un test care cred ca nu a fost bun pt ca dupa 5 minute era inca tot roz fara sa apara nici o linie. mi`au aparut iar mici sangerari desi acuma seara iau ultima pastila de microgynon. daca cumva am ramas insarcinata in zile astea cand nu am luat pastilele cand pot sa imi fac inca un test? sau sa ma linistesc daca sangerarile astea sunt totusi menstruatia? ce sa fac in continuare? Offline #12 2007-05-09 17:32:15
Re: pot ramane insarcinata?Oricum cel mai bine e sa faci testul dimineata,iese rezultatul mai clar si mai sigur. Offline #13 2007-05-09 19:14:40
Re: pot ramane insarcinata?testul e mai precis la 3 sapramani de la contactul cu risc sau o saptamana de la intarzierea mentrei...daca ti vine klumea menstra atunci nu te mai stresa... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-05-11 13:25:11
Re: pot ramane insarcinata?nici acum nu mi s`au oprit sangerarile acelea desi am terminat miercuri folia de pastile... sa fie menstruatie? e in cantitati f mici, cateva picaturi pe zi, si de culoare maronie. ce ziceti? Offline #15 2007-05-11 13:30:33
Re: pot ramane insarcinata?esti in perioada de pauza...deci e menstra...dar e logic sa fie redusa cantitativ deoarece ai tot sangerat... happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-05-11 14:50:32
Re: pot ramane insarcinata?faci totusi testul ala de sarcina, da? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|